Onze webcam

Cul-de-sac Cam

woensdag, juni 19, 2024

Over een gezellige middag

Voor de verandering ben ik om kwart over zeven helemaal klaar met mijn bed. Rick staat tegelijkertijd op. Rick zet koffie en thee, terwijl ik me wat presentabel maak. Dan kook ik mijn ontbijt en smul daar zoals altijd van. 

Rick neemt wat langer de tijd dan gewoonlijk om zich "werk klaar" te maken wat mij de gelegenheid geeft al een half uur van mijn drie kwartier elliptische machine te doen. Na Orions wandeling zijn we gereed om wat boodschappen te gaan doen. 

We gaan eerst naar de bank om een cheque op de rekening te zetten. Daarna steken we over naar Starbucks voor onze koffies. Nu we hier toch zijn besluiten we ook naar de Giant te gaan. 

Daar kopen we de drankjes voor Fiona's verjaarspartijtje zondag. Dat hoeven Katja en Kevin dan niet meer te doen. Verder doen we de boodschappen, die we gewoonlijk in het weekend doen. 

Thuis gaat Rick aan het werk en ik doe op het deck de rest van mijn cardio. Dan ga ik op weg naar Whole Foods. Eerst stop ik bij de mooie tuin langs de weg achter ons. Terwijl ik bloemen en bijen fotografeer zie ik opeens een chipmunk (aardeekhoorn of wangzakeekhoorn lees ik voor Nederlandse namen). 

Die zijn meestal heel schuw, maar deze heeft mij niet door en zit heerlijk zijn wangen te vullen. Ik kan hier zo van genieten. Ik ben dol op chipmunks. En ik heb er nog nooit een zo zien "hamsteren".





Als het beestje het gewas in is gelopen richt ik mijn aandacht op de bijen en bloemen. De echinacea (zonnehoed) is een zeer geliefde bijenbloem en hij is inheems. Ik denk toch dat ik die ook in onze tuin wil hebben. Het is een makkelijk te onderhouden plant. 





Na mijn fotografiesessie rijd ik door naar Whole Foods. Daar haal ik ingredienten voor het avondeten en kan het niet laten weer een bakje garnalensalade als lunch mee te nemen. 

Nu moet ik nog een dagelijkse themafoto vinden. Ik wandel een stuk op het W&OD pad en vind onderstaand bord wel leuk. Hoe vaak Rick en ik ons hoofd niet schudden als mensen op het W&OD pad oversteken zonder zelfs te kijken of er een auto aankomt. 

Vanochtend was het zelfs een fietser met twee kleine kinderen, die niet op of om keek. Je zult maar een afgeleide chauffeur hebben die niet stopt. Natuurlijk heb je voorrang, maar je weet het toch nooit? Daarom staan deze borden er nu bij elke oversteek. 

Vanochtend heb ik geen zin om me naar het zwembad te haasten. Ik moet vroeg lunch eten, want de schoonmaakploeg komt. Rick en ik eten samen op het deck en dan maak ik me klaar om naar het zwembad te gaan. Daar kom ik net na half een aan. 

Gelukkig is er nog een beschikbare parasol. Ik installeer mij en zie dan mijn vriendin Serena uit het water komen. We praten gezellig bij en dan is het mijn beurt om te gaan zwemmen. Ik voel me de hele dag al vermoeid en doe het rustig aan. Een halve kilometer is ook goed voor vandaag. 

Mijn ligstoel is heerlijk en ik lees een tijdje. Tot een andere vriendin, Sabayna, bij me komt liggen en ik ook met haar leuk klets. Als zij vertrekt ga ik nog een keer het water in en "ren" tien baantjes. Die tel ik ook mee in mijn totaal van meters gezwommen.

Rond kwart voor vijf komt Rick een duik nemen en daarna lopen we samen naar huis. Daar drinken we wat op het deck en dan gaat Rick barbecuen. We hebben spiesjes met garnalen en zalm en een zalmburger. Allemaal even lekker en we hebben er een frisse salade bij. 

Intussen "praat" ik veel met de meisjes via Messenger en Snapchat. Katja stuurt allemaal leuke foto's en filmpjes van de kinderen en Saskia deelt allerlei ideeen voor haar bruiloft. Lang leve de moderne technologie. 

dinsdag, juni 18, 2024

Over een warme zomerdag

Rick is tot middernacht wakker gebleven en ik kon ook niet zo goed in slaap komen. We worden daardoor pas om tien over half acht wakker. Dat opblijven was voor niets, want Disney gaf onze data nog niet vrij om restaurants te reserveren.

Dat is vanochtend wel het geval en we boeken meteen onze favoriete restaurants. Tot onze verbazing gaat dat zonder moeite. Vorige keer dat we gingen moest Rick extra betalen voor een app, die annuleringen bijhoudt. Dat hoeft deze keer dus niet. 

Door dit alles is het al na achten. We besluiten naar de Starbucks in het Pan Am Center te rijden en daar behalve onze koffies ook ontbijt te bestellen. We halen het op en Rick heeft nog net tijd om te eten voor hij naar de tandarts moet. 

Voor ik naar Sharon ga wil ik altijd zoveel mogelijk van mijn trappen op de elliptische machine gedaan hebben. Daar ben ik ook laat mee en doe dus maar een half uur, maar dat geeft niet zo met het zwemmen erbij. 

Het halve uur met Sharon gaat snel. Zij heeft altijd de laatste nieuwtjes uit Vienna. Vorige week is de eigenaar van een van de plaatselijke restaurants overleden. Die heeft heel tragisch zelfmoord gepleegd, terwijl alles in zijn leven net helemaal op zijn hoogtepunt leed. Het is zo eng wat er het brein van mensen kan spelen terwijl iedereen denkt dat ze dolgelukkig zijn. 

Na de personal training ga ik Vienna even in voor wat foto's. Veel tijd heb ik niet, want ik moet ook nog naar Whole Foods. Daar breng ik een Amazon pakket weg en koop mijn garnalensalade voor de lunch. 





Dan haast ik me naar huis en ben net voor de opening bij het zwembad. Vandaag heb ik voor het eerst dit seizoen mijn shorty niet aan. Ik denk dat het water nu een graad of 27 is. Ik krijg mijn favoriete baan en trek genietend mijn baantjes. Kilometer nummer 7 kan in de boeken. 

Na me even afgedroogd te hebben ga ik huiswaarts. Daar maak ik de paddenstoelen, die ik vanochtend niet at, een deel van mijn lunch. Verder eet ik twee komkommertjes en een bakje garnalensalade.  Intussen klets ik gezellig bij met Judith en dat uur vliegt weer om. 

Mijn spullen heb ik bij het zwembad laten liggen en ik loop er weer heen. Mijn plan is om hier de hele middag door te brengen. Alleen sms-t Rick als ik me net geinstalleerd heb dat we nog moeten stemmen. Ik doe mijn jurk aan en Rick haalt me op. We stemmen en dan zet Rick me weer af bij het zwembad. 


De rest van de middag lees ik (met mijn oordopjes in) en ga ieder uur als de kinderen er een kwartier uit moeten het water in. Om kwart voor vier komt Rick ook even een paar minuten afkoelen. Het zwembad zo dichtbij is ideaal voor Rick om dat zo even tijdens zijn werkdag te kunnen doen. 

Om kwart voor vijf ga ik terug naar huis. Rick is netjes gekleed, want hij gaat naar een bijeenkomst van Michigan State University, waar hij gestudeerd heeft. Daar wordt ook een lezing gehouden over cyber security e.d..

Eerst zou ik mee gaan, maar het lijkt me doodsaai en ik wil geen blok aan Ricks been zijn. Ik blijf dus thuis met de dieren. Die geef ik eerst eten en bestel dan yakitori voor mezelf van Genki. 

Hieronder wat Nico foto's. Zondag was hij alweer twee maanden. Hij groeit goed en heeft al een paar keer geglimlacht naar Katja. Fiona is dol op haar kleine broertje. Wij kunnen niet wachten ze over een paar dagen te zien. 



maandag, juni 17, 2024

Over het begin van de hittegolf

Rick staat natuurlijk om zeven uur op en ik denk nog even tien minuten mijn ogen dicht te doen. Ik moet weer in slaap gevallen zijn, want ik word om vijf voor half acht pas wakker. 

Beneden schenk ik een door Rick gezette mok koffie in. Dan roerbak ik mijn pan vol paddenstoelen en spinazie en maak mijn ei met kaas omeletje in de magnetron. 

Je zou niet zeggen dat het vandaag tegen de 35 graden zal worden, want het is maar 21 graden buiten. Dat is me net te koel om buiten te eten, maar ik weet zeker dat dat de komende ochtenden niet zo zal zijn. 

Rick heeft zich intussen klaargemaakt voor zijn werk en we rijden naar Starbucks. De koffies zijn perfect gemaakt en de barista's van de drive thru zijn altijd zo aardig. Het is iedere ochtend weer leuk ze te zien. 

Voor ik aan mijn sporten begin maak ik wat foto's van bloemen in de voortuin. Ik zoek eigenlijk bijen, maar die slapen kennelijk nog. De kleuren stemmen me altijd weer vrolijk. 




Mijn sportroutine bestaat vandaag uit drie kwartier op de elliptische machine, die ik op het deck heb gezet. Dan doe ik bijna twintig minuten onderlichaam krachttraining met mijn app. Nu heb ik pauze verdiend en drink mijn nitro brew.

Al gauw is het tijd me te verkleden voor het zwembad. Ik loop erheen en zie dat mijn buurvrouw Roxanne me voor is voor de baan met het laddertje. Ik moet me dus onelegant van de kant het water in krijgen en na mijn veertig baantjes me er weer uit hijsen. Morgen sta ik er voor de opening!

Lorraine is er ook en we drogen even op. Dan lopen we samen terug. Lorraine ergert zich net zo erg aan de muziek als ik. Er is woensdagavond een vergadering en ik heb Lorraine een email gestuurd, die zij dan op zal lezen. Wij zullen heus niet de enigen zijn die vinden dat het volume een stuk naar beneden kan. 

Na droge kledij aangetrokken te hebben maak ik mijn lunch. Ik heb gerookte zalm, komkommertjes met Franse slasaus en een bakje bramen en zwarte frambozen. Die laatsten zijn erg lekker, iets zoeter dan de rode. 

Omdat Phuong een paar weken op vakantie gaat heb ik om een uur een afspraak met haar voor mijn nagels. Dit keer kies ik zandkleurige "Sahara" glitter nagellak, want ik heb strandstickers om op de witte nagels te plakken. 

Nu ik toch hier in het Pan Am Center ben ga ik eerst op zoek naar mijn themafoto van vandaag. Dat wordt een groot bord bij de vuurwerk winkel. Die staat er om vuurwerk voor 4 juli te verkopen. Hier zijn ze heel duur. Rick en ik dachten erover naar Pennsylvania te rijden waar het veel goedkoper is, maar dat gaat waarschijnlijk niet lukken. 


Als laatste rijd ik door de drive thru van Walgreens. Daar liggen weer een aantal medicijnen klaar. Deze drive thru vind ik zo handig. Zo hoef ik niet tussen de zieke mensen op mijn beurt te wachten. 

Thuis haal ik mijn nieuwe stickers, pincet en top coat te voorschijn. Het is iedere keer weer een leuke creatieve bezigheid om te bepalen welke stickertjes waar geplakt moeten worden. Ik vind het dit keer weer goed gelukt. 


Het is buiten erg warm, maar dat deert mij niet en ik blijf op het deck zitten tot Rick klaar is met zijn werk. Dan drinken we even samen een drankje voor Rick aan de barbecue begint. Hij maakt die eerst schoon met zijn robotje dat hij gisteren kreeg.

We eten kip fajita's van de barbecue. Dat is een erg makkelijk maal. Kippenborst in reepjes snijden en met al gesneden fajita groenten (rode en groene paprika en ui) in fajitasaus marineren. Dan grillen en in een tortilla met kaas erop serveren. Heel erg lekker!

En nu gaan we een schema opstellen voor Disney restaurants waar we willen eten half augustus. Morgen kunnen we die reserveren en het is zaak er als de kippen bij te zijn. 

De komende tien dagen zal het iedere dag boven de dertig graden worden. Lang leve het zwembad en ik voel me er stukken beter bij. 

zondag, juni 16, 2024

Over Vaderdag weekend

Zaterdag

Gisteravond was ik heel erg moe en ging om half tien al naar bed. Dat betekent natuurlijk dat ik vanochtend om zeven uur klaarwakker ben. Ik begin aan de Connections puzzel, die Katja midden in de nacht al heeft gedaan.

Tot mijn verbazing staat Rick een paar minuten later kwiek op. Dat is een heerlijk vroeg begin van de dag. We laten Orion uit en gaan dan naar Starbucks. Daar halen we onze koffies en Rick zijn ontbijt. Dat van mij ligt inmiddels klaar bij Panera. 

Onze volgende stop is de paarse glasbak en vervolgens haal ik een paar flessen groentensap van Greenheart. Hier zijn ook Pokestops en -gyms dus we doen een raid en ik neem een gym over.

Rick heeft een snoeiapparaatje mee om te laten slijpen. Daarvoor gaat hij naar de Roaming Stone op de Vienna markt. Die slijpen het meteen. Ik loop langs de standjes en verbaas me over hoe duur deze markt is. Bij de Mosaic markt morgen zijn de prijzen beduidend lager. 


Het nieuwe weekthema is "Borden" en hier is een hondenparkeerplek zonder honden




Wij gaan verder met ons lijstje en kopen een fruittaart bij de Pie Gourmet. Daar hebben we slagroom voor nodig en die haal ik bij de Safeway. 

Nu we hier toch zijn bezoeken we het tijdelijke tuincentrum hier dat na morgen sluit. We kopen een nieuwe begonia, want de vorige doet het niet goed. 


Dan zijn we klaar met onze eerste lijstje van vandaag. Thuis gaat Rick aan de vijver werken en ik volbreng eerst veertig minuten cardio en daarna twintig minuten onderlichaam krachttraining. Daar heb ik een goed gevoel bij. 

Daarna doe ik wat kleine klusjes tot Rick klaar is om lunch te eten. Dat wordt vruchtentaart met slagroom. Voor een keer moet dat kunnen en wat smaakt het verrukkelijk! De vruchten zijn appel, perzik, frambozen en bosbessen. Daar bovenop heerlijke kruimels en slagroom, ik eet het heel langzaam op. 

Het volgende lijstje komt tevoorschijn. Als eerste gaan we naar Total Wine & More. Daar koop ik "gin" en "aperitif". Bij de Home Depot heeft Rick wat gereedschap nodig en we kopen een tuinslang, die zichzelf oprolt. Daarmee wil ik de planten op het deck water geven. 

Als laatste gaan we naar de Giant voor onze wekelijkse boodschappen. Het is fijn om dit alles al gedaan te hebben. 

Nu hebben we het verdiend om te gaan zwemmen. Het is super weer en het water komt eindelijk nabij een temperatuur waarbij ik mijn shorty niet meer nodig zal hebben. 

Na een paar uur lopen we terug naar huis. We gaan Ricks auto laten wassen bij de Flagship Carwash. Ik gebruik liever de andere wasstraat waar men naar mijn idee wat zorgvuldiger is. Te laat zien we dat er nog vogelpoep op de auto zit na de wasbeurt.

Met mijn auto wacht ik tot na we volgend weekend naar New Jersey zijn geweest. Fiona eet vaak snacks in mijn auto en die komen nogal eens op de vloer terecht. Het heeft dus geen zin om hem dit weekend al te laten schoonmaken. 

Voor ons avondeten willen we aan de bar bij The Maple Room eten. Het is goed dat we vroeg zijn, want er is een Viering Van Het Leven gaande in het hoofdgedeelte. Er zijn nog wel vijf stoelen aan het uiteinde waarvan wij er twee bezetten. Later komen er meer mensen en zijn alle stoelen bezet.

Vandaag is mijn "sjoemeldag", een dag waarop ik even niet op de koolhydraten let. De taart als lunch was daar al deel van. Bij The Maple Room hebben ze gamba's met inktvisinkt capellini. Die is zo ontzettend lekker! Morgen ga ik weer in het gareel. 


Zondag

De zon wekt ons vroeg en voor achten zijn we beneden. Terwijl Rick Orion uitlaat zoek ik gauw wat foto's bij elkaar uit de baby boeken van de kinderen. Ik wil een foto van Rick met ieder kind en kleinkind. Onderstaande collage is het resultaat. Rick heeft zijn Vaderdag echt verdiend, de kinderen en kleinkinderen hadden geen betere kunnen wensen!
Wij gaan op weg naar Vienna. Ricks speciale Vaderdag ontbijt is een croissant met ei, kaas en ontbijtworst van de Wendy's drive thru. We hebben duidelijk andere meningen over een feestelijk ontbijt.

Bij Starbucks halen we koffies en dan is mijn ontbijt klaar bij Panera. Dat broodje vind ik nog steeds heel lekker. Katja video belt en Fiona wenst Rick "Happy Father's Day". Het ontgaat haar duidelijk wat dat betekent, want zij kent alleen birthdays.

Terwijl we aan het praten zijn komt Kai ook bij het gesprek. Raquel is aan het werk dit weekend dus hij vindt het ook wel gezellig even bij te praten. Na een tijdje gaan Katja, Kevin en de kinderen op weg om te brunchen en we nemen afscheid. Hopelijk zien we Kai in augustus in persoon. 

Na paddenstoelen bij H Mart gekocht te hebben gaan we naar de markt. Er is een Filippijns festival vanwege hun Onafhankelijkheidsdag, die 12 juni was. De markt is daardoor verder lopen, maar gelukkig is King Mushroom er wel voor de maitake paddenstoelen. Soms is dat met festivals niet het geval.

Verder neem ik een bakje verse bramen en een bakje zwarte frambozen mee. Die laatste heb ik volgens mij nog nooit geprobeerd dus ik ben benieuwd. De tomaten komen nog steeds uit de kassen dus nog even wachten op de zongerijpte. 


Mijn "Borden" themafoto van vandaag







Thuis gaat Rick in de achtertuin bezig en ik trap een half uur op de elliptische machine. Dan maken we ons klaar om naar de bioscoop te gaan. Ons plan is een film te kijken en intussen lunch te eten. CMX Cinema & Bistro heeft beiden. 

We hebben kaartjes voor Inside Out 2 en rijden naar de Galleria Mall. Het is druk in de bioscoop, maar de film is niet uitverkocht. We bestellen onze drankjes en eten en gaan dan van de film genieten. Die is ontzettend leuk, misschien nog wel leuker dan de eerste. 

Alleen komt ons eten maar niet. De drankjes krijgen we wel. Na een uur gaat Rick eens polshoogte nemen, want de mensen om ons heen hebben allemaal alles gekregen. Volgens Rick zullen ze er snel aan werken. 

Dat lijkt niet het geval, want het eten blijft weg. Als de film afgelopen is komt een manager zijn excuses aanbieden en natuurlijk krijgen we het geld terug. Alleen hebben we nu enorme trek. We gaan naar Yard House en bestellen daar wat aan de bar. Ik heb de tonijn sashimi en die is heel erg lekker en vult de maag.




Het is werkelijk fantastisch weer en we hebben zin om naar het zwembad te gaan. Dus: zwemkleding aan en lopen naar de overkant. Het water is koeler dan gisteren, misschien zwem ik morgen toch maar weer met mijn shorty. Verder is het heel fijn even te ontspannen. 

Tegen vijven lopen we terug naar huis en kleden ons netter voor het avondeten. We gaan eerst weer even naar Yard House zodat Rick een biertje kan drinken. We delen hun heerlijke poke nachos. 

Dan lopen we naar boven naar Wildfire. We hebben bij dit biefstuk restaurant gereserveerd en dat is maar goed ook, want het zit vol. We krijgen een tafel met uitzicht over het hele restaurant en dat is leuk mensen kijken. 

Als voorafje delen we een garnalencocktail. Rick neemt als hoofdgerecht de porterhouse biefstuk en ik de drie filet mignon medaillons met verschillende sauzen erop. We moeten lang op ons eten wachten, maar dat vinden we niet erg, we vermaken ons wel. Alleen zijn de biefstukken allemaal te lang gebakken en goedkoop zijn ze allerminst. 

De serveerster is super aardig en ziet ook dat het niet goed is. Rick eet de zijne toch, maar voor mij moet biefstuk bijna nog loeien. Ik krijg dus nieuwe medaillons, die perfect zijn. Het smaakt nu allemaal perfect.

Als de rekening komt bedraagt die maar $66. We snappen er niets van! Wat blijkt, de manager heeft onze hoofdgerechten van de rekening gehaald! Dat verwachtten we absoluut niet en had ook niet gehoeven, maar wel ontzettend goede service. We geven dan ook een flinke fooi. 

Voor Vaderdag geef ik Rick een robotje om de barbecue mee schoon te maken. We gaan morgen grillen dus dan kan hij het mooi uitproberen. 

Allemaal een heel fijne week gewenst!

vrijdag, juni 14, 2024

Over voor tien jaar klaar

 Mijn dag begint eigenlijk al om kwart voor drie als mijn Alexa alarm afgaat en ik de tweede ronde van een halve liter van het verschrikkelijke goedje moet drinken. Daarbij moet ik een liter extra water drinken en ik doe dat allemaal binnen de tien minuten. Ik wil weer slapen!


Nou, vergeet dat maar. Ik zit meer rechtop dan ik lig. Ik kijk naar buiten en zie daar geknipper. Even denk ik dat het politie is, maar dan realiseer ik me dat het vuurvliegjes zijn. Het lijken wel allemaal lichtjes in de bomen.


Gelukkig kan ik na een paar uur wel liggen en nog een beetje slapen. Om kwart voor zeven gaat Ricks wekker af. We staan op en Rick eet ontbijt en laat Orion uit. Ik hoef weinig te doen, behalve me wat presentabel maken voor de dokter. Ik zie ook dat ik maar liefst 4 pond af ben gevallen. Jammer dat dat maar tijdelijk zal zijn. 


Op weg naar de artsenpraktijk rent er een hert vlak voor Ricks auto over de weg. Rick kan nog net op tijd remmen. Het zou niet fijn zijn als dat een ongeluk was geworden!


Mijn afspraak is om acht uur en we lopen om tien voor acht de wachtkamer in. De receptioniste vertelt Rick, die me natuurlijk weer op zal komen halen, dat het bij elkaar ongeveer een uur zal duren. Dat lijkt wat optimistisch, vooral omdat ze me pas om kwart over acht naar achteren roepen.


Dan gaat het wel heel snel. Voor ik het weet heb ik een infuus, dr. Farboud komt even praten en dan is het tijd voor het roesje. Het volgende dat ik weet is dat ik allemaal stemmen hoor. Een heel aardige verpleegkundige biedt me water en een granola reep aan. 


Rick wordt gebeld en voor hij komt praat dr. Farboud nog even met mij. Gelukkig zagen mijn ingewanden er helemaal prima uit en ik hoef pas over tien jaar weer een colonoscopie laten doen (deze had ik twaalf jaar uitgesteld, dus we zullen zien). Nu heb ik tot oktober geen doktersafspraken meer, heerlijk. 


Inmiddels is Rick er en ik heb enorme honger. Ik heb instructies dat ik geen salades, pittig eten en alcohol mag. We gaan eerst door de Starbucks drive thru voor onze koffies en dan naar Bobby's Bagel Cafe. Mijn ontbijt wordt hun regenboog bagel met gerookte zalm en roomkaas. 


Op het deck ga ik ervan smullen. Rick had gevraagd om maar een dun laagje roomkaas, maar dat werd kennelijk niet begrepen. Er zit een laag die bijna dikker is dan de bagel op. Dat vind ik niet lekker en schraap het meeste eraf. Een verse bagel met gerookte zalm is een lekkernij, die ik me niet vaak veroorloof.  



De effecten van de korte nacht en de anesthesie merk ik toch wel en ik ga in mijn hangmatstoel liggen. Ik vermaak me met Duolingo en woordspelletjes en dan is het al gauw lunchtijd. Rick kiest vandaag een wrap van Cava en ik koop een bakje met mijn geliefde garnalensalade van Whole Foods. 

Gelukkig gaat het allemaal goed en ik heb iets meer energie na het eten. Ik bedenk mijn rollende ogen foto voor vandaag en de wc lijkt me een prima onderwerp. Dit thema is weer voorbij en aan de ene kant ben ik blij en aan de andere kant vond ik het zo leuk om die oogjes op dingen te plakken. 

In de voortuin zoek ik naar bijen, maar die zijn er niet. Het enige dat ik vind is een wit vlindertje dat naar onze vlinderstruik vliegt. Dan daar maar een foto van maken, want ik mag niet rijden dus ben gebonden aan onze tuin. 

Rick is fijn vroeg klaar met zijn werk en we rijden naar het zwembad. Ik voel me nog wat zwabberig op de benen, dus die uitstrekken op een ligstoel is perfect. Het water is me te koel, maar dat zal snel veranderen met de hoge temperaturen van de komende week. 

Als het er wat dreigend uit begint te zien gaan we naar huis. Daar neem ik een verfrissende douche en dan drinken we gezellig een drankje. Een "virgin" dirty martini voor mij en Rick heeft zijn favoriete margarita.

Voor ons avondeten heb ik enorme zin in eten van Viet Aroma. Dat heb ik al een hele tijd niet gehad. Rick haalt taco's van Taco Rock en we maken er verder een rustige avond van. 

Allemaal een heel fijn weekend gewenst!