Onze webcam

Cul-de-sac Cam

dinsdag, juni 18, 2024

Over een warme zomerdag

Rick is tot middernacht wakker gebleven en ik kon ook niet zo goed in slaap komen. We worden daardoor pas om tien over half acht wakker. Dat opblijven was voor niets, want Disney gaf onze data nog niet vrij om restaurants te reserveren.

Dat is vanochtend wel het geval en we boeken meteen onze favoriete restaurants. Tot onze verbazing gaat dat zonder moeite. Vorige keer dat we gingen moest Rick extra betalen voor een app, die annuleringen bijhoudt. Dat hoeft deze keer dus niet. 

Door dit alles is het al na achten. We besluiten naar de Starbucks in het Pan Am Center te rijden en daar behalve onze koffies ook ontbijt te bestellen. We halen het op en Rick heeft nog net tijd om te eten voor hij naar de tandarts moet. 

Voor ik naar Sharon ga wil ik altijd zoveel mogelijk van mijn trappen op de elliptische machine gedaan hebben. Daar ben ik ook laat mee en doe dus maar een half uur, maar dat geeft niet zo met het zwemmen erbij. 

Het halve uur met Sharon gaat snel. Zij heeft altijd de laatste nieuwtjes uit Vienna. Vorige week is de eigenaar van een van de plaatselijke restaurants overleden. Die heeft heel tragisch zelfmoord gepleegd, terwijl alles in zijn leven net helemaal op zijn hoogtepunt leed. Het is zo eng wat er het brein van mensen kan spelen terwijl iedereen denkt dat ze dolgelukkig zijn. 

Na de personal training ga ik Vienna even in voor wat foto's. Veel tijd heb ik niet, want ik moet ook nog naar Whole Foods. Daar breng ik een Amazon pakket weg en koop mijn garnalensalade voor de lunch. 





Dan haast ik me naar huis en ben net voor de opening bij het zwembad. Vandaag heb ik voor het eerst dit seizoen mijn shorty niet aan. Ik denk dat het water nu een graad of 27 is. Ik krijg mijn favoriete baan en trek genietend mijn baantjes. Kilometer nummer 7 kan in de boeken. 

Na me even afgedroogd te hebben ga ik huiswaarts. Daar maak ik de paddenstoelen, die ik vanochtend niet at, een deel van mijn lunch. Verder eet ik twee komkommertjes en een bakje garnalensalade.  Intussen klets ik gezellig bij met Judith en dat uur vliegt weer om. 

Mijn spullen heb ik bij het zwembad laten liggen en ik loop er weer heen. Mijn plan is om hier de hele middag door te brengen. Alleen sms-t Rick als ik me net geinstalleerd heb dat we nog moeten stemmen. Ik doe mijn jurk aan en Rick haalt me op. We stemmen en dan zet Rick me weer af bij het zwembad. 


De rest van de middag lees ik (met mijn oordopjes in) en ga ieder uur als de kinderen er een kwartier uit moeten het water in. Om kwart voor vier komt Rick ook even een paar minuten afkoelen. Het zwembad zo dichtbij is ideaal voor Rick om dat zo even tijdens zijn werkdag te kunnen doen. 

Om kwart voor vijf ga ik terug naar huis. Rick is netjes gekleed, want hij gaat naar een bijeenkomst van Michigan State University, waar hij gestudeerd heeft. Daar wordt ook een lezing gehouden over cyber security e.d..

Eerst zou ik mee gaan, maar het lijkt me doodsaai en ik wil geen blok aan Ricks been zijn. Ik blijf dus thuis met de dieren. Die geef ik eerst eten en bestel dan yakitori voor mezelf van Genki. 

Hieronder wat Nico foto's. Zondag was hij alweer twee maanden. Hij groeit goed en heeft al een paar keer geglimlacht naar Katja. Fiona is dol op haar kleine broertje. Wij kunnen niet wachten ze over een paar dagen te zien. 



4 reacties:

Petr@ zei

Echt fijn, een zwembad zo dichtbij. Voor Rick ook fijn om tussen het werk door even te kunnen afkoelen.

Anja L. zei

Gelukkig is het toch gelukt om de restaurants te boeken.
Tja, mensen kunnen alles meehebben maar toch ongelukkig zijn en het niet laten merken.
Nico groeit lekker zeg.
Fijne woensdag, het lijkt hier een droge dag te worden.

Carla zei

Wat fijn, een zwembad zo dichtbij huis! En wat een temperaturen, heerlijk!
Vandaag was t zowaar droog en redelijk zonnig hier.
Nico groeit goed, leuke foto’s!
Fijn om ze weer te zien dit weekend, dan is Fiona toch jarig? Of vergis ik me nu…?
Groetjes

Petra zei

@Petra - Ja, het is een grote luxe.

@Anja - Ik hoop zo dat jullie nu lekker weer krijgen!

@Carla - Ja, Fiona wordt zondag alweer 3