Onze webcam

Cul-de-sac Cam

dinsdag, juni 11, 2024

Over een "koude" dinsdag

Vanochtend moet ik voor de zoveelste keer bloed laten afnemen. Ik moet nuchter zijn, maar gelukkig is de afspraak al om acht uur. Voor ik erheen ga maak ik vast BJ's en mijn ontbijt klaar, dan hoef ik dat alleen nog te koken. 

Rick brengt me naar Quest en ik word geholpen door dezelfde dame als de afgelopen twee keer. Zij herkent me dus al. Het gaat altijd snel en binnen de tien minuten sta ik weer buiten. 

Op weg naar huis halen we onze koffies van Starbucks. Het is fijn dat ik de voorbereiding van het ontbijt al heb gedaan. Zo kunnen BJ en ik al snel eten. BJ vindt het net zo lekker als ik.

De mannen gaan weer aan het werk en ik doe wat cardio voor ik naar Sharon vertrek. Sharons dochter heeft zich dit weekend verloofd met haar vriend. 

Het lijkt het seizoen en jaar wel, want natuurlijk ook Saskia en Riley en ik ken nog twee kinderen van kennissen, die hun verloving gevierd hebben. 

Het halve uur met gewichten gaat weer snel en na afloop ga ik eerst naar huis, want het is veel koeler dan de afgelopen dagen en ik ben er niet op gekleed. Onderweg stop ik bij een van mijn favoriete tuinen en vermaak me met bloemen fotograferen. 








Nadat ik me in warmere kleding heb gekleed (lees capri en driekwart mouwen) ruim ik mijn kledingkast wat op. Ik heb een aantal nieuwe topjes gekocht en dat betekent dat degenen, die ik niet meer draag, naar de oude kleding gaan. 

Met een zak vol rijd ik naar het Pan Am Center waar bakken staan om die in te doen. Dan steek ik over naar Walgreens om weer eens medicijnen op te halen. 

Van daaruit rijd ik het hele stuk naar Whole Foods en koop daar o.a. gerookte zalm. Ik koop vrijwel altijd de Kendall Brook zalm en het is de eerste keer dat het me opvalt dat die uit Nederland komt. Dat zou je aan de naam niet zeggen. 

Rick belt waar ik ben want BJ en hij willen lunch gaan halen. Ik haast me naar huis en dan gaan we met zijn drieen naar Sweet Leaf. Ik bestel er mijn ham en geitenkaas slawrap en ook de anderen hebben een slawrap maar met andere vullingen. 

Na het eten moeten Rick en BJ weer aan het werk. Ik doe buiten mijn Duolingo lessen, maar ik vind het eigenlijk te koud. Het is 24 graden met een koele wind en dat is koel als je tegen de dertig graden gewend bent. 

Zwemmen gaat er vandaag dus niet van komen, maar ik besluit even naar Safeway te gaan en daarna naar de tijdelijke kwekerij daar vlakbij. 

Zij zijn aan hun laatste week bezig en eigenlijk wil ik nog wel een grote begonia. De prijs is zeker verminderd, maar toch nog vrij hoog. Misschien dat die dit weekend nog wat lager wordt. Ik wacht dus nog even.
Mijn rollende ogen foto van vandaag



De rest van de middag zit ik buiten in de zon en uit de wind waar het wel lekker is. Om kwart over vijf komt Rick me mijn groentesap drankje brengen. BJ en Rick moeten wat langer werken vandaag, maar om kwart voor zes rijden we naar het Mosaic District. 

Daar hebben we gereserveerd op het terras van Kirby Club. De cuisine hier is uit het Midden-Oosten. Wij delen de "shindig" met zijn drieen. Vooraf krijgen we een heerlijke salade en daarna zes kabobs met gegrilde groenten en rijst. Het is lekker buiten in de zon en het eten is voortreffelijk.

Na afloop gaan we naar Neuhaus. Daar koop ik wat van mijn favoriete bonbons en BJ een zakje chocolaatjes voor zijn vriendin. Zoals altijd mogen we ook een bonbon van onze keuze uitkiezen. 

Helaas moet BJ op deze laatste avond hier nog werken, maar het was gezellig zo uit eten te gaan. Morgenochtend zal Rick BJ naar het station brengen waar hij de trein naar Newark zal nemen. 

Katja deelde dit weekend onderstaande schattige foto's van Nico en Fiona. Fiona vindt het prachtig om met haar kleine broertje te "spelen". 


8 reacties:

Anja L. zei

Gelukkig was je snel klaar bij het bloed prikken.
Ik heb dat merk zalm hier nog nooit gezien maar misschien is het alleen voor de export.
Lekker dat je wel buiten uit de wind kon zitten, hier was het 15 graden.
Leuke foto’s van Fiona en Nico.
Fijne woensdag.

Petr@ zei

Ik moet vandaag bloed prikken. Gelukkig niet nuchter want ik hoef pas om half twee.
Fijn om uit de wind van de zon te kunnen genieten. Ik had maandag zelfs nog even de winterjas aan en gisteren op kantoor nog heel kort de verwarming aan om de kou uit het kantoor te verdrijven.
Leuk hoe Fiona met Nico omgaat.

Marion2 zei

Wat fijn dat Fiona zo dol is op haar broertje. Zo te zien lijken ze op elkaar?

Carla zei

Wat een leuke foto’s van Fiona en Nico! Schattig!
Gezellig dat je broer er vandaag ook nog was.
In de Ardennen was het 13 gr vandaag… wel droog gelukkig.
Gelukkig gaan we in september nog naar Zuid Frankrijk ook.
Groetjes

Petra zei

@Anja - ik denk dat die zal inderdaad alleen voor export is

Petra zei

@Petra - br dat klinkt koud!

Petra zei

@Marion - maar Nico lijkt volgens ons meer op Katja

Petra zei

@Carla - wat koud is het overal daar!