Onze webcam

Cul-de-sac Cam

vrijdag, juni 07, 2024

Over mijn broer ophalen

Daar is die heerlijke zon weer, die ons wekt. Ik doe mijn Connections en ga dan naar beneden waar Rick net de koffie en thee gezet heeft. Vrijdag is ontbijtspullen opmaak dag dus ik geniet van een bord vol paddenstoelen en spinazie met een mini omelet met kaas. 
Rick neemt de tijd met douchen e.d. en ik trap erop los op mijn mini elliptische machine. Ik heb er al een half uur opzitten als we naar het centrum vertrekken. Daar krijgen we Starbucks koffies overhandigd in de drive thru.

Daarna rijden we naar Greenheart voor een paar flessen groentensap. Vandaag is alweer de laatste dag dat ons fotothema Straatkunst is en ik kies daar dit keer een van de beschilderde bankjes voor. 


Thuis maak ik mijn cardio af en ga dan naar Total Wine & More. Ik heb nieuwe "gin", "tequila" en "aperitif" nodig. Die hebben ze allemaal, maar het olijfsap dat ik in mijn "dirty martini" doe is uitverkocht. 

In de hoop dat Giant het wel heeft ga ik daarheen. Maar nee, ook hier nul op het rekest. De ABC slijter moet het wel hebben, denk ik zo, en daar krijg ik gelijk in. Drie keer is scheepsrecht. Naast de ABC winkel ligt een Hallmark winkel en daar kies ik kaarten uit voor de graduation van mijn neefje, Vaderdag en Fiona's verjaardag.

De tijd gaat zo wel erg snel en ik heb nog net tijd alles thuis te brengen voor ik naar het vliegveld moet. Bij Reagan National parkeer ik met moeite in de verste parkeergarage. Verder staat alles vol. Dat betekent dat ik een flinke wandeling moet maken om naar de A terminal te komen.

Daar wacht mijn broer al op me en we lopen samen terug naar de auto. We besluiten om bij Bear Branch Tavern in Vienna te gaan lunchen. Daar hebben ze een gezellig terras en het is heerlijk weer. 

Washington vanuit de lucht door mijn broer genomen

Gelukkig is er nog een tafel vrij, want het restaurant zit flink vol. BJ bestelt de Vietnamese slawraps en ik de zalm Nicoise salade. We zijn allebei zeer tevreden met onze keuzes. 


Het is al kwart over twee als we weer thuis zijn. Tot onze verrassing lijkt Orion BJ te herkennen. Hij blaft even, maar dat is al snel voorbij. Dat is wel bijzonder vinden wij allemaal. 

Rick is klaar met zijn werk en we kleden ons in zwemkleding. Dan lopen we naar het zwembad en kiezen daar ligstoelen uit. Als de kinderen het water uit gaan gaan wij erin en het is eindelijk een temperatuur waar ik mee kan leven. 

BJ is hier vanwege zijn veertigjarige reunie van de Washington International School. Hij neemt een Uber naar de stad en zal vanavond laat terugkomen. Wel bijzonder dat er een aantal mensen, die BJ kent, zullen zijn. De meesten woonden hier tijdelijk met hun ouders destijds. 

Rick en ik bedenken waar wij willen eten en dat wordt de Lebanese Taverna. Ook hier hebben ze een leuk terrasje met mozaieken op de muur en op de tafels. Rick neemt de lamskabob en ik kibbeh nayeh en de watermeloen met feta salade.

We krijgen er een knoflooksausje bij, maar daar zit meer plastic dan knoflooksaus in. We vissen het eruit en de ober ziet ons dat doen. Hij verontschuldigt zich enorm en niet veel later komt de manager. We krijgen gratis bakhlava voor het ongemak. Zo grappig, want wij vonden het eigenlijk helemaal niet erg. 





De bakhlava is een onverwachte lekkernij en erg lekker. Met volle buiken rijden we terug naar huis. En zo is alweer tijd jullie allemaal een heel fijn weekend te wensen! 

6 reacties:

Sonja zei

Een heel gezellig weekend gewenst met je broer!

Anja L. zei

Gezellig om tijd met je broer te hebben.
Wat een leuke meevaller bij het restaurant.
Heel fijn weekend!

Petr@ zei

Leuk weekend met je broer gewenst !

Carla zei

Een heel fijn weekend gewenst.
Gezellig dat je broer er is!

Anja zei

Wat leuk dat je broer er is!
Fijn weekend, geniet er samen van!
Bijzonder dat Orion BJ herkent.

Petra zei

@Allemaal - Dank jullie wel, we genieten van het same zijn