Onze webcam

Cul-de-sac Cam

maandag, juni 10, 2024

Over een mooie maandag

Om half zeven hoor ik BJ beneden lopen en een kwartier later staat Rick op. Ik denk een kwartiertje later te volgen, maar dan is het opeens kwart voor acht! Oeps, ik heb me verslapen.

BJ is al aan het werk, want hij heeft opeens allemaal opdrachten. Ik maak mijn paddenstoelen etc. ontbijt ook voor hem en we eten gezellig samen. Rick neemt intussen zijn douche en als ik klaar ben met eten gaan hij en ik onze koffies halen bij Starbucks.

Dan gaat ook Rick aan het werk en ik aan mijn dagelijkse "werk", mijn sportroutine. Die doe ik op het deck, want het is mooi weer en niet te warm. Het is altijd weer een goed gevoel om klaar te zijn. 

Voor mijn bijna dagelijkse creativiteit met fotografie besluit ik lelies en hortensia van onderen vast te leggen. Dat geeft verrassende resultaten. Lang niet alles lukt, maar onderstaande foto's vind ik wel interesssant. 






Voor ik ga zwemmen ga ik naar Whole Foods voor een bakje garnalensalade. Daarna loop ik naar de overkant in mijn wetsuit en zwem vervolgens mijn kilometer. Het water is nog steeds niet warm genoeg om zonder shorty te zwemmen. Ik blijf even afdrogen en loop dan naar huis voor het middageten. 

BJ heeft overgebleven eten van gisteren en Rick een Cava salade. Ik maak een bord vol zomer groente en fruit, komkommer, radijs, bramen en frambozen. Daar heb ik mijn bakje garnalensalade bij, heerlijk. 

De mannen gaan weer aan het werk en ik doe een heel aantal Duolingo lessen. Als ik daarmee klaar ben ga ik bedenken wat mijn rollende ogen themafoto van vandaag gaat zijn. Dat wordt de brandkraan, die zo een "gezicht" krijgt. 

Als BJ klaar is met zijn werk gaan we lekker bubbelen in de hot tub. BJ maakt er dit bezoek ruimschoots gebruik van. Het is dan ook heerlijk ontspannend. 


Na Ricks laatste vergadering drinken we een borrel op het deck. De mannen genieten van een biertje en ik van mijn "dirty martini". Die lijkt erg op de alcoholische en is perfect zo voor het eten. 

Dat laatste bestaat vanavond uit garnalenspiesjes en zalmburgers. Daarbij grilt Rick worteltjes en hebben we groentechips. Deze maaltijd is ook weer heel erg lekker. 

BJ blijft morgen ook nog, want hij heeft op woensdag een vergadering in Newark, New Jersey. Wij vinden dat natuurlijk alleen maar heel gezellig. 

 

3 reacties:

Anja L. zei

Mooi die foto’s!
Gelukkig heb je die shorty en kun je lekker je baantjes trekken.
Wat fijn dat je broer bij jullie kan werken en gezellig kan blijven.
Fijne dinsdag.

Petr@ zei

Toch handig, dat thuiswerken. Scheelt je broer een hoop reizen en het is gezellig dat hij zo wat langer bij jullie is.

Petra zei

@Anja - Die shorty is echt een goede aankoop geweest.

@Petra - Inderdaad, we hadden het er gisteren nog over dat dat pas recentelijk kan