Onze webcam

Cul-de-sac Cam

donderdag, mei 13, 2021

Over onze hele familie tenminste half gevaccineerd

Gisteren is het Kai en Raquel gelukt om een van de geannuleerde afspraken voor het Pfizer vaccin te bemachtigen. We worden dan ook wakker met het bericht dat zij beiden de eerste dosis hebben ontvangen. De tweede komt 23 juni en we hopen dat het hen dan lukt eind deze zomer hierheen te komen. Katja krijgt haar tweede dosis maandag, dus iedereen is op de goede weg.

Na mijn ontbijt gaan we Vienna in. Daar rijden we langs verscheidene benzinestations, die allemaal nog gesloten zijn. Gelukkig is het Saskia gelukt na vijf stations er een te vinden, waar ze haar auto vol kon gooien. 

Zij kon zonder problemen terug naar Richmond en hopelijk is alles morgen of overmorgen weer redelijk normaal. De beelden van benzine hamsteraars gisteren waren gewoon belachelijk! Sommigen deden de benzine in plastic zakken, hoe krijg je dat ueberhaupt in je auto?

Met mijn nitro brew ga ik op het deck mijn cardio doen. Het is weer zulk prachtig weer, hoewel wat koel voor de tijd van het jaar. Dat maakt het perfect om te sporten. 


Het is eindelijk weer lekker genoeg om naar Sharons huis te fietsen. Daar komen de cicaden nog steeds uit de grond kruipen, maar op maar een boom. Volgende week wordt het een stuk warmer en verwacht men dat de hele plaag "geboren" gaat worden. 

Het halve uur personal training gaat snel. Sharon doet er steeds meer beenoefeningen bij. Ik werk hard aan mijn conditie, want ik wil weer zonder problemen mijlen kunnen lopen. Langzaam merk ik dat het de goede kant opgaat. 

Op de terugweg stop ik bij een paar mooie tuinen voor wat bloemenfoto's. Bij een tuin wordt er niet gemaaid en groeien allemaal wilde bloemen. Ik vind dat eigenlijk heel mooi, maar ja, het staat niet netjes en is dus niet de norm. 




Thuis begin ik vast met inpakken en dan is het lunchtijd. Subway heeft een nieuwe club salade, die ik prompt bestel. Het smaakt weer opperbest. Alleen jammer dat Subway de vissalade niet meer heeft, die zou ik ook erg lekker vinden in een salade. 

De middag besteed ik aan me netjes maken voor de showers. Eerst naar Lofty Salon waar Carmen mijn haar weer keurig bijkleurt. Dat was heel hard nodig en ik zie er weer keurig uit. 

Vrijwel meteen daarna ga ik naar Pro Nails waar Phuong mijn nagels bijwerkt. Ik kies paarse glitters, die bij mijn jurk voor zondag zullen passen. Het duurt allemaal wat langer dan gewoonlijk en ik haast me naar huis om op tijd te zijn voor ons happy hour met Chuck en Christine. 

Dat wordt weer een gezellig anderhalf uur. Dan bestellen we eten, Rick van de Mexicaan en ik van Passion Fin, altijd een favoriet. Als we klaar zijn met eten begint Rick vast de auto in te pakken. Hopelijk past alles, want Saskia wil ook dat we een grote koffer meenemen voor haar verhuizing. 

Morgen vertrekken we naar New Jersey en zullen daar tot maandag blijven. Ik kan niet wachten Katja weer te zien!

5 reacties:

Anja L. zei

Fijn dat Saskia haar auto heeft kunnen volgooien, het zou toch verschrikkelijk zijn als ze niet bij de babyshower kan zijn.
Je nagels hebben weer een mooie kleur.
Heel veel plezier dit weekend en een goede reis.

Sonja zei

Heel veel plezier dit weekend, ik verheug me op je blog en foto's!

Anja zei

Heel veel plezier dit weekend!

Elze zei

Prachtige foto’s heel veel plezier gewenst dit weekend!

Petra zei

@Anja - Dank je wel, gaat vast lukken!

@Sonja - Ik zal proberen er veel te maken.

@Anja- Dank je!

@Elze - Dank je wel!