Onze webcam

Cul-de-sac Cam

maandag, februari 21, 2022

Over een mooie maandag

Het is vandaag Presidents Day en Rick heeft vrij. We staan rond half negen op en gaan vrijwel meteen op pad. We halen koffies en egg bites van Starbucks en rijden dan door naar H Mart. Daar ik koop ik een paar soorten paddenstoelen. 

Dan halen we onze wijn- en bierbestelling op van Total Wine & More en gaan huiswaarts. Daar kleden we ons in lentekleding en gaan op weg naar Great Falls Park. Het is nu al zestien graden en knalblauwe lucht. 


Als we bij het park aankomen zien we al dat we niet de enigen zijn. We hebben het zelden 's ochtends zo druk gezien. Iedereen is natuurlijk klaar met de winter en wil zo'n lentedag optimaal benutten met buiten zijn. 

Wij lopen een stuk naar de dam. Ik heb mijn grijper stok en een vuilniszak mee en vind meteen al wat plastic zakjes en omhulsels van repen. Op een gegeven moment zie ik een zakje met hondenpoep en daarna nog twee! Wat idioot om de poep op te ruimen en dan het zakje in de natuur te laten liggen. Dan is het misschien nog beter om het niet op te ruimen. 








Tegen de tijd dat we bij de uitkijkpunten zijn heb ik aardig wat in die zak zitten. Zo heb ik mijn steentje aan een schone natuur weer bijgedragen. We lopen naar de uitkijkpunten en de watervallen liggen er weer mooi bij. Alleen uitkijkpunt 1 slaan we over, want het is ons te druk. 




Als we het park verlaten zien we geen auto's meer binnen komen. Het werd te druk en de toegang is afgezet. Er staat een hele file van auto's, die niet naar binnen kunnen. Zijn wij even blij dat we voor de lunch zijn gegaan!

Die lunch bestellen we van Zoe's Kitchen en nemen hem mee naar de Vienna Town Green. Ik heb de bloemkoolrijstbowl en Rick kip kabobs. Het is lekker warm in de zon en smaakt extra goed. 

Na het eten gaan we naar Whole Foods, want we willen vanavond barbecuen. Kennelijk zijn we ook daar niet de enigen in. Iedereen heeft de lente in de bol. 

De rest van de middag gaan we voor het huis zitten lezen. Rond vier uur wordt het wat koeler en besluiten we de hot tub op te zoeken. Dat is goed voor ons beiden, Ricks rug kan die warmte ook goed gebruiken. 

Rick doet de barbecue aan en grilt kipspiesjes en regenboogwortels. Daar hebben we bloemkool tots bij en het wordt een lekkere maaltijd, die goed bij dit weer past. Jammer genoeg is de winter nog niet klaar met ons, maar deze dag hebben we alvast gehad. 

3 reacties:

Petr@ zei

Wat een cadeautje, deze dag. En fijn dat Rick dan net vrij is.
Hoe gaat het met zijn rug?

Anja L. zei

Wat een heerlijke temperatuur. Fijn dat jullie er samen op uit konden gaan. Gaat het beter met zijn rug?
Ik hoop dat het hier morgen ook lekker weer wordt. Ik heb vrij dus zou er lekker op uit kunnen.
Fijne dinsdag!

Petra zei

@Petra - De medicijnen, die hij nu heeft, helpen wel. Hij heeft donderdag een doktersafspraak.

@Anja - Zie antwoord Petra over Rick. Hopelijk kun je morgen van lekker weer genieten.