Onze webcam

Cul-de-sac Cam

maandag, april 15, 2024

Over deze maandag

Midden in de nacht werd ik wakker en Rick lag niet naast me. Hij klaagde bij het naar bed gaan al dat deze matras juist weer te zacht is. Arme Rick, hij lijkt Goudlokje wel. In de tweede slaapkamer is de matras precies goed en daar is Rick gaan slapen. 

Voor mij is de matras prima en ik slaap heerlijk. Ik word pas om half acht wakker en als ik opsta zit Rick al aan het bureau. Hij moet een belangrijke presentatie voor morgen voorbereiden. 

We maken ons ontbijt en ik kook het mijne voor het eerst in jaren op een electrisch fornuis. Dat gaat prima en het smaakt me weer opperbest. Ook de Starbucks oploskoffie is lekker. 


Katja is al een tijdje wakker en heeft nog geen ontbijt gekregen. Wij gaan na onze dagelijkse Starbucks koffies gehaald te hebben naar DD (Dunkin Donuts). Als ik hun ontbijt menu zie wil ik hier ook weleens een ei broodje halen. Katja heeft een muffin met ei en kaas gekozen. 

In het ziekenhuis blijven we even met Katja praten en dan gaat Rick terug naar het hotel om te werken. Kevin komt met Fiona en laat haar achter bij Katja en mij. Het is vandaag belastingenbetaaldag en daar moet Kevin nog aan werken. 

Fiona vindt het eerst erg leuk bij Mommy, die ze een paar dagen niet heeft gezien. Maar een ziekenhuiskamer is niets voor een peuter en na een uurtje wordt Fiona baldadig. Het is heerlijk weer en ik neem haar mee naar buiten om even rond te rennen. 


Kevin komt terug met de lunch en we hopen dat Fiona wat zal eten. Dat is niet het geval en ze is duidelijk heel moe. Kevin neemt het eten mee en gaat Fiona naar zijn ouders brengen voor haar middagslaapje. In hun huis wordt er weer getimmerd wat goed is, want de verbouwing moet zo snel mogelijk af zijn. 

Na gezellig met Katja geluncht te hebben gaan Rick en ik terug naar het hotel. Rick heeft wat vergaderingen en daarna besluiten we wat frisse lucht te gaan happen op de boardwalk van Asbury Park. Zo dicht bij zee is het wat koeler, maar nog steeds korte mouwen weer. 



Katja wil graag sushi als avondeten en daar zeg ik ook nooit nee tegen. Zelfs Rick vindt het eten van Rice lekker. We halen het op en brengen het naar het ziekenhuis. Onderweg zien we een regenboog, een goed voorteken voor morgen. 
Kevin en Fiona zijn bij Katja, dus wij laten het eten achter zodat ze nog een laatste avond als gezinnetje van drie kunnen hebben. Morgen is de grote dag. Het blijft spannend dus we zullen allemaal een zucht van verlichting slaken als alles goed is gegaan. Voordeel is wel dat hij nog wat extra dagen in de buik heeft kunnen groeien. 

Rick gaat verder aan zijn presentatie en ik ga Project Rembrandt eens kijken. Dat vind ik altijd een heel erg leuk programma. 

18 reacties:

Reny zei

Ik geloof dat je nog niets hebt geschreven over Orion? Is hij bij de kennel of thuis en wordt door de buren verzorgd? Je zullen hem wel missen.
Maar heerlijk dat jullie zoveel tijd met Fiona kunnen doorbrengen.

Fingers crossed dat alles goed gaat vandaag en dat Katja snel hersteld van de operatie.

Anja L. zei

Gelukkig kon Rick in de andere kamer slapen. Wel fijn dat je tegenwoordig thuis kunt werken en dat jullie nu dus bij Katja kunnen zijn.
Ik duim vandaag voor jullie.

Petr@ zei

Gelukkig is iedereen weer voldoende opgeknapt. Spannende dag vandaag, ik duim dat alles goed gaat en jullie vandaag jullie kleinzoon mogen bewonderen!

Anja zei

Een spannende dag. Hopelijk gaat alles goed, ik ben benieuwd naar de naam van jullie kleinzoon.

Gera zei

Ik wens jullie heel veel sterkte, het is ook allemaal heel erg spannend..ik duim in elk geval heel hard mee dat alles goed gaat. Wat datum betreft moet dat goed komen, ben ook van 16 april :)

Wil Perquin zei

Een spannende dag voor jullie. Hoop dat alles goed zal verlopen. Ook ik ben benieuwd naar de naam van ju.lie kleinzoon.
Wil

Carla zei

Fijn dat Kevin ook weer is opgeknapt.
Wat een spannende dag voor jullie allemaal.
Ik duim dat alles voorspoedig verloopt en jullie je kleinzoon snel kunnen bewonderen.
Groetjes

Becs zei

Spannende dag vandaag! Hopelijk heeft Katja een voorspoedige bevalling.

Petra zei

@Reny - Orion wordt door de buren verzorgd

Petra zei

@Anja - Dank je wel

Petra zei

@Petra - Dank je

Petra zei

@Anja - ik wacht nog even met de naam tot Katja hem officieel bekend maakt

Petra zei

@Gera - mooie datum!

Petra zei

@Wil - ik wacht nog even to Katja het officieel aankondigt

Petra zei

@Carla - Dank je!

Petra zei

@Becs - dank je

Luc en Katrien zei

Wat een geweldige opluchting voor iedereen dat het jongetje geboren is! Geniet van zijn eerste dagen, wat fijn dat je erbij bent deze keer!
Ik wens jullie en hen veel geluk toe!

Sarah M zei

nice post , you are great !DMVNow.club