Onze webcam

Cul-de-sac Cam

dinsdag, april 09, 2024

Over een volle dinsdag

Ook vanochtend ben ik heel wat vroeger wakker dan Rick. Katja wordt in het ziekenhuis vroeg gewekt en is dus blij als een van ons weer van de partij is. We bespreken het plan van de dag. Het lijkt op dat van gisteren en waarschijnlijk zal dat zich de rest van de week zo afspelen. 

Als Rick wakker is maken we thee (voor Rick) en oploskoffie van Starbucks voor mij. Rick heeft onze ontbijt ingrediënten meegenomen en ik maak mijn ei met kaas en paddenstoelen met spinazie maal. 

Na het eten heb ik behoefte aan wat sporten. Met beperkte tijd is tabata Max Capacity perfect. Dat is zestien minuten squats, push ups, lunges en plank en klaar. Na afloop trillen mijn spieren. 


Als we allebei klaar zijn gaan we naar Starbucks. Daar halen we de gewoonlijke koffies, ook voor Katja. Na die naar het ziekenhuis gebracht te hebben en even met Katja gepraat te hebben gaan we Fiona halen om Kevin te ontlasten. 

Zij is vrijwel beter en heeft alleen nog een beetje een loopneusje en af en toe een hoestje. Qua energie mankeert er niets. We gaan naar een speeltuintje in Ocean Grove waar ook een peuterklasje speelt. Fiona vindt het prachtig om met de oudere kinderen te spelen en zij zijn schattig met haar. 










Rick heeft om een uur een vergadering dus tegen twaalven bestellen we eten van Fins. Fiona is dolblij met guacamole en tortilla chips. Rick zet mij bij het ziekenhuis af en Katja en ik eten samen. Ik heb een poke bowl en Katja vis taco's. 

Na het eten gaan we kleuren. Katja heeft een paar kleurboeken met mandala's van een vriendin gekregen. Het is leuk zo samen en intussen kan Katja ook haar ei kwijt aan mij. 

Tegen drieën komen Rick en Kevin. Het is heerlijk weer met 22 graden en het is goed voor Katja om frisse lucht te happen. We gaan dus een tijdje in een van de tuinen zitten. Daar zijn er een aantal van. 

En zo kabbelt de dag voorbij. Rick gaat eten halen bij de Iron Whale en we laten hun eten bij Katja en Kevin. Zelf eten we in ons huisje, want mijn jetlag speelt me nog parten. We voelen ons hier niet zo veilig en blijven hier zeker niet nog een week. 

Na een aflevering van Below Deck te hebben gekeken ga ik naar bed. Gek genoeg gaat zo'n dag ziekenhuis wel snel voorbij en maakt het ook moe. 

10 reacties:

Anja L. zei

Wat jammer dat het huis niet veilig voelt dat kun je nu niet gebruiken.
Fijn dat Katja wel met jullie naar buiten mag dat geeft wat afleiding.
Fijne woensdag.

Reny zei

Fijn voor Katja en Kevin dat jullie in de gelegenheid zijn om überhaupt een week lang in de buurt te logeren, jammer dat het niet veilig voelt.

Ik kan me voorstellen dat het vermoeiend is zeker omdat jouw jetlag nog niet voorbij is.

Fiona zal het wel geweldig vinden dat haar opa en oma er zijn.

Fijne woensdag!

Anja zei

Fijn dat jullie er voor Katja, Kevin en Fiona kunnen zijn.
Het zal vermoeiend voor je zijn met ook nog een jetlag.
Naar dat het huisje niet veilig voelt.
Sterkte met alles!

Petr@ zei

Fijn dat Fiona alleen verkouden is en niet echt ziek.
Balen dat het huis in een wijk staat waar je je niet veilig voelt. Dat is verre van prettig verblijven.

Anoniem zei

Wat vervelend dat jullie je onveilig voelen daar, dat is echt niet fijn.
Fijn dat het met Fiona beter gaat.
Zij zal het erg leuk vinden dat jullie er zijn.
Nog een paar spannende dagen te gaan..
Carla

Petra zei

@Anja - het was gisteravond met politie een beetje eng, maar verder wonen mensen er gewoon denk ik maar.

Petra zei

@Reny - we kunnen aan Fiona goed merken dat ze wat van slag is

Petra zei

@Anja - ja, ik merk dat ik niet genoeg rust krijg en daardoor ben ik telkens zo futloos terwijl ik energie nodig heb

Petra zei

@Petra - Ja, we gaan voor volgende week zeker verhuizen

Petra zei

@Carla - de tijd vliegt om de een of andere reden.