Onze webcam

Cul-de-sac Cam

vrijdag, april 12, 2024

Over een wachtdag

We blijven vanochtend ietsje langer liggen, want nu Katja ziek is gaan we niet naar het ziekenhuis. We maken ons ontbijt en dan ren ik een half uurtje op de plaats. Intussen sms ik Kevin dat Rick en ik Fiona ergens heen kunnen nemen. 

Voor we haar ophalen bestellen we onze koffies van Starbucks en halen die bij de drive thru. Fiona is aangekleed en klaar als we bij hun huis aankomen. Alleen heeft ze een kleine driftbui over een snoepje dat Kevin van haar afnam. Gelukkig is die eenmaal in de auto snel voorbij. 

Het weer werkt alweer niet mee en we hebben besloten Fiona mee te nemen naar Sky Zone. Dat is een ruimte met allemaal trampolines en er zijn ook spelletjes. Fiona springt lekker op de trampolines en speelt dan wat spelletjes met Rick. Een paar keer moet Omi ook meedoen.

Natuurlijk moet er ook een dier uit een van de machines gevist worden. Fiona kiest degene met Marvel figuren. Daarvan kent ze alleen Spiderman. Gelukkig lukt het mij, nadat Rick al een half uur heeft geprobeerd, er precies zo'n Spiderman uit te vissen. 





Hierna gaat Fiona de rest verkennen. Ze rent lekker rond, maar als ze het gedeelte voor volwassenen ingaat komt ze een paar keer vast te zitten. Met wat moeite halen Rick en ik haar op, want op dat verende lopen met een kind van twaalf kilo op de arm is niet eenvoudig. 

Natuurlijk is Fiona nog lang niet uitgespeeld als onze 90 minuten op zijn. Gelukkig bieden M&Ms genoeg afleiding en gaan we zonder huilen terug naar de auto. 






Op weg naar huis halen we lunch van Joe's Bagel. Voor Fiona hebben we een bagel met cream cheese en omdat Kevin geen tijd heeft om boodschappen te doen nemen we nog wat extra bagels en cream cheese mee. We weten dat hij daar dol op is. 

Wij gaan met onze lunch terug naar het huisje. Daar geniet ik weer van een kwart bagel (om het wat koolhydraatarm te houden) met heel veel gerookte zalm en cream cheese, dat is mijn favoriete bagel. Daar heb ik een lekkere salade bij. Rick heeft een wrap, die hij met smaak eet.

Daarna moet Rick aan het werk en ik vind het heerlijk een aantal uren helemaal te ontspannen. Ik voel me niet ziek, maar ik ben wel heel erg moe telkens. Het weer helpt niet mee, al zien we eindelijk af en toe wat opklaringen. 

Katja vraagt of we een schone pyjama en wat kleding kunnen komen brengen. Het lijkt ons leuk wat chocolaatjes voor haar mee te nemen. Daarvoor gaan we naar Spring Lake, een van de gezellige badplaatsjes in de buurt. 

Bij Third Avenue Chocolates laten we een doosje vullen. Van daaruit halen we de kleding op van Kevin. In het ziekenhuis moeten we een identificatiekaartje laten maken en dan kunnen we naar Katja. Het zou handig zijn als dat niet dagelijks zou moeten, maar ja. 

Katja wil terecht niet dat wij blijven om zo min mogelijk kans op besmetting te hebben. We hebben onze mondkapjes op en zeggen vanaf de kamerdeur even hallo. Hopelijk helpen deze dagen waarin ze echt kan rusten haar snel te genezen. 


Voor de verandering willen we vandaag eens wat vroeger eten. We besluiten naar La Dolce Vita in Belmar te gaan. Dat is vlakbij en aan het strand. We lopen eerst een stukje op de boardwalk en vragen dan een tafel aan het raam. 


Het eten is werkelijk heerlijk!  Ik bestel kippenrolletjes gevuld met spinazie, zongedroogde tomaatjes en kaas. Dat wordt geserveerd met heerlijke spinazie ravioli. Rick heeft de gevulde varkenscarbonade waar hij ook zeer tevreden over is. 

Ondanks dat het geen ren- en vliegdag was zijn we toch moe. We gaan onze shows kijken en dan weer op tijd naar bed.

4 reacties:

Petr@ zei

Ik snap best dat jullie moe zijn. Het zijn toch andere dagen dan je normaal hebt en zo'n klein en druk meisje om je heen ben je ook niet meer dagelijks gewend. Daar komt dan nog bij dat je je waarschijnlijk wat zorgen maakt om Katja.
Lief om haar wat chocolaatjes te brengen. Ik hoop zo dat ze snel opknapt!

Anja L. zei

Het is ook heel vermoeiend om zo’n spring in ‘t veld in de gaten te houden.
Gaan jullie nog naar een ander huis of blijven jullie daar?
Sterkte met de laatste loodjes.

Anoniem zei

Fijn dat jullie nu een ruime hotelkamer hebben gevonden voor komende week.
Hopelijk in een fijne veilige omgeving.
Wat is Fiona toch een dotje, je ziet haar zo genieten altijd.
Dit weekend heb ik ook mijn dochter met partner en hun twee kindjes te logeren, zo gezellig!
Fijne zondag nog en hopelijk is Katja snel van de griep af
Groetjes
Carla

Petra zei

@Petra - Dank je wel, ja, het zijn vreemde dagen.

@Anja - We gaan morgen naar een hotel, veel fijner

@Carla - Het is een saaie maar veilige omgeving. Wat leuk om je kleinkinderen te logeren te hebben!