Onze webcam

Cul-de-sac Cam

maandag, augustus 05, 2019

Over ook weer genieten van weer thuis zijn

Met moeite houden Rick en ik het tot kwart over zes uit in bed. Deze jetlag vind ik wel fijn. De zon is nog maar net op en een zomerse dag is begonnen.

Omdat ik een enorme hekel aan uitpakken heb begin ik daar meteen aan. Rick sms-t van beneden dat hij naar Starbucks wil dus ik staak mijn opruimen tijdelijk.

De nitro brew en egg bites bestelt Rick via de app waardoor ze al klaarstaan als we binnen lopen. Mijn koffie is op dus daar nemen we ook een pond van mee.

Het is nog koel en we genieten op het deck van het eten. Dan ga ik naar boven voor mijn uur op de elliptische machine.  Rick maakt zich klaar  voor zijn werk en vertrekt vroeger dan gewoonlijk.

Als ik klaar ben pak ik de rest van mijn spullen uit en doe ik onze was in de machine. Ik ben bang dat die het binnenkort gaat begeven want hij geeft telkens een foutmelding. Gelukkig gaat het dan de tweede keer tot nu toe wel goed.

Om tien uur rijd ik naar Anytime Fitness waar Sharon me al opwacht. Tot mijn opluchting hebben twee weken geen gewichten doen geen invloed gehad op hoe zwaar ik kan heffen.

Nu ik toch in het centrum ben ga ik een lijstje boodschappen afwerken. Ik begin met wat medicijnen ophalen bij Walgreens. Ernaast ligt Petco en ik heb hard nieuwe Whimzees en botjes nodig voor Orion. Vanochtend ging hij uit wraak van alles dat niet van hem was knauwen.

Als laatste haal ik wat boodschappen bij Whole Foods. Daar zie ik mijn buurvrouw Jeanne bij de kassa. We praten even bij want nu alle kinderen uit huis zijn zien we elkaar bijna nooit meer.

Thuis ga ik even op het deck zitten lezen. De kolibrietjes vliegen af en aan. Ik tel er tenminste drie, misschien zelfs vier. Voor het eerst is er ook een mannetje met een rood befje bij.

Voor mijn lunch ga ik naar Zoe's Kitchen voor de bloemkoolrijst bowl met zalm. Op hun terrasje smul ik ervan. We hebben de afgelopen paar weken heerlijk gegeten en ik ben blij dat hier niet te hoeven missen.

Na het eten kleed ik me in badkleding en loop naar het zwembad. Na al het door steden lopen is het fijn een middagje niets te doen.


Het water is koeler dan ik had verwacht en ieder uur neem ik een verfrissende duik. Verder lees ik mijn uit Frankrijk meegebrachte stripboeken. De tijd vliegt weer en rond vier uur zie ik op onze webcam dat de spullen voor ons nieuwe dak met een enorme vrachtwagen worden gebracht. Morgen gaat het gebeuren.

Rick is al vroeg thuis en werkt aan het ontmantelen van de rest van ons "speeltuintje" in de achtertuin. Hij wil die dingen in de grote afvalbak die ze morgen zullen brengen doen. Alleen houdt zijn automatische schroefsleutel ermee op. Hij gaat gauw een nieuwe kopen bij Home Depot en haalt dan ook gelijk avondeten op van Natta Thai.

Rick gaat verder aan het ontmantelen en ik begin de jetlag te voelen. Ik ga met de voeten omhoog tv kijken en zal waarschijnlijk weer vroeger dan gewoonlijk gaan slapen. Morgen een volle dag rondleiding dus ik zal weer door een warme stad lopen. Ik zie ernaar uit!





3 reacties:

Petr@ zei

Ook fijn om weer thuis te zijn en je vertrouwde dingen weer te doen.
Succes met de rondleiding.

Anja L. zei

Dat zou vervelend zijn als je wasmachine er net na de vakantie mee op zou houden.
Wat een ruimte komt er dan in jullie tuin als het oude speelhuis weg is, kunnen jullie er geen zwemvijver voor Orion maken :-).
Fijne dinsdag.

Petra zei

@Petra - Ja zeker!

@Anja - Gelukkig deed hij het nog maar geen idee wat die foutmelding is