Onze webcam

Cul-de-sac Cam

vrijdag, augustus 30, 2019

Over een luie middag bij het zwembad

Rick lag er gisteren veel later in dan ik dus ik sta rond kwart over zeven stilletjes op om hem nog wat te laten slapen. Ik laat Orion uit en ga dan een nitro brew halen bij Starbucks. Mijn ontbijt maak ik thuis, een ei, mini tomaatjes en komkommer. Het is weer prachtig dus ik eet het buiten op.


Inmiddels is Rick beneden en komt zijn ontbijt ook buiten eten. Dan begin ik aan mijn uur op de plaats hardlopen en Rick gaat zich klaarmaken voor zijn werk. Hij hoopt vroeg thuis te kunnen komen om aan ons lange weekend te beginnen.

Na mijn uur hardlopen belt mijn zus. We hebben elkaar al lang niet gesproken want eerst waren wij op vakantie en daarna zij. We hebben dus heel wat gesprekstof en voor we het weten is er een uur voorbij. Dan moet mijn zus ervandoor om mijn nichtje op te halen.

Walgreens herinnert me er via een sms aan dat ik nog een recept op moet halen daar. Prima, dat combineer ik dan met Whole Foods want mijn shampoo en conditioner zijn op. Hier hebben ze die zonder allerlei troep erin. Ik neem ook vast een waterfles mee voor de rondleiding morgen.

Het is inmiddels lunchtijd en ik rijd naar Lei'd Poke. Dit keer kan ik niet via de app bestellen want ik heb een coupon voor $10 korting. Gelukkig staat er (nog) geen rij. Zo heb ik vandaag een gratis lunch, ook leuk! Thuis smul ik er weer van op het deck.

De schoolkinderen kregen vandaag vroeg vrij en daardoor is het zwembad tot mijn verrassing open. Ik kleed me in badkleding en loop erheen voor nog een laatste volle middag ervan genieten. Ik lees mijn boek uit en speel spelletjes en ga bij iedere kinderpauze even het water in. De nadruk op "even" want het is koud!! Maar het is 32 graden buiten en een moment in het koude water frist me weer goed op.


Voor ik het weet is het na vijven en krijg ik een alert van onze webcam dat Rick thuis is. Ik loop terug en Rick komt me enthousiast tegemoet. Hij heeft zin in ons weekend samen en ik ook! Begrijp ons niet verkeerd, we missen onze kinderen, maar dit empty nest is lang niet zo erg als we vreesden.

In de post komt ook een cadeautje voor mij dat Rick heeft besteld. Een 4Ocean armband, iedere armband zorgt ervoor dat er een pond troep uit de wateren van de wereld wordt gehaald.
Het is altijd weer even bedenken waar we allebei zin in hebben voor het avondeten, maar het valt op dat we het meestal eens zijn. Ik dacht eerder vandaag al aan BarTaco en dat is wat Rick voorstelt. We rijden dus naar het Mosaic District en horen dat er anderhalf uur wachttijd is voor een tafel.

Gelukkig willen wij aan de bar eten en daar vinden we meteen twee krukken. Meghan herinnert zich dat ik graag een rose drink en Rick een margarita zonder zout aan de rand van het glas. We bestellen weer in slabladeren gewikkelde taco's.

Sara vertelde gisteren dat ze de bloemkool taco zo lekker vindt. Ik probeer die dus ook en hij is lekker, maar niet mijn favoriet. Het is maar goed dat Rick hem niet heeft besteld want er zitten amandelen in en Rick houdt niet van noten in zijn eten.

We bestellen verder de taco's, die we gewoonlijk ook eten, maar ik probeer ook de portabella paddenstoel eens. Ik moet zeggen dat ik die lekkerder vind dan de bloemkool en die ga ik wel vaker bestellen.

Het is weer een zeer smakelijk maal. Thuis gaan de voeten omhoog en de tv aan. We hebben vandaag  via onze Facebook groep van de kinderen gehoord. Het gaat heel goed met alle drie en dat geeft ons ook rust.

3 reacties:

Petr@ zei

Super toch dat jullie het samen heel fijn hebben, ook zonder de kinderen!
Ik ben heel benieuwd hoe dat zal zijn, zo'n empty nest, al mag het nog wel even duren hoor.

Marion2 zei

Een fijn begin van het weekend.

En wat een geweldig initiatief van 40cean.Ik kende het niet en heb het meteen opgezocht.
Er is ook een veelbelovende ontwikkeling van de 24-jarige Nederlander Boyan Slat:

https://www.ad.nl/binnenland/plasticvanger-van-ocean-cleanup-op-weg-naar-drijvende-vuilnisbelt-bij-hawai~a4c27290/?referrer=https://www.google.com/

https://theoceancleanup.com/technology/

Reny zei

Mooi die armband en vooral het mooie initiatief van 40cean, had er nog nooit van gehoord.

Geniet van jullie lange weekend samen!

Groetjes,
Reny