Onze webcam

Cul-de-sac Cam

woensdag, februari 12, 2020

Over nog een dagje bankhangen

Iedere keer als ik denk dat er verbetering is wordt dat weer de kop ingedrukt. Zo ook vanochtend, ik moet toegeven dat ik er wat depri van word. Rick kookt een ei voor mij en hij is naar Starbucks gegaan voor zijn ontbijt en heeft de Mint Majesty thee mee voor mij. 

Als Rick naar zijn werk vertrokken is begin ik toch aan wat op de plaats hardlopen. Het weer gaat telkens op en neer en dat maakt dat mijn fibromyalgie dus ook opspeelt. Het halve uur bewegen doet me goed. Ik haal de 10000 stappen dan wel niet, maar wel 5000. Dat moet maar genoeg zijn. 

Tot mijn verbazing gaat met wat spelletjes spelen en computeren de ochtend snel om. Ik maak mijn inmiddels gewoonlijke soep en rijst lunch en bedenk me dan dat ik eigenlijk wel even het huis uit wil. 

Dat doe ik met Orion in de van. Eerst ga ik op zoek naar een mooie rode brandkraan voor de themafoto van vandaag (het thema is "rood").  Daarna speel ik een paar uur Pokemon Go in Vienna. Er zijn zoveel pokestops en gyms en allerlei Pokemon te vangen dus voor ik het weet loopt het tegen drieen.

Het ziet er ook weer dreigend uit en net als we de garage weer binnenrijden begint het te regenen. Ik doe de kaarsen aan en ga onder mijn dekentje Disney tekenfilmpjes kijken. Op zich is dit rustige thuis zijn wel gezellig. Toch hoop ik dat ik morgen echt verbetering zie want het heeft lang genoeg geduurd!
Rick komt thuis met afhaaleten voor hemzelf en mijn prakkie van de Chinees. Het is maar goed dat ik het nog lekker vind! Vanavond gaat de tv weer aan en we zullen zien wat morgen brengt.

3 reacties:

Petr@ zei

Hè wat vervelend dat je nog niet echt vooruitgang ziet. Op een gegeven moment ben je wel klaar met bankhangen.

Hester zei

Wat balen, Petra! Ik had na de blog van gisteren gehoopt dat je vandaag toch al verbetering zou merken. Ongelofelijk hoe lang je er al mee rond loopt en hoe hardnekkig zo'n bacterie kan zijn, dat de antibiotica niet zo snel werkt. Het is wel een goed teken dat je vandaag al meer kon bewegen en dat je ook zin had om het huis uit te gaan. Ik heb die egg drop soup opgezocht en het klinkt als een ideale soep voor als je ziek bent. Ik heb het hier nooit bij de Chinees op het menu zien staan, maar dat komt denk ik omdat de Chinese restaurants hier vooral Nederlandse Chinees serveren. Het ziet er niet moeilijk uit om te maken, dus ik ga het eens proberen! Ik hoop dat het vandaag wel iets beter gaat.

Petra zei

@Petra - Zeker! Het gaat me veel te langzaam

@Hester - De soep lijkt wel iets op haaievinnensoep vind ik.