Onze webcam

Cul-de-sac Cam

maandag, februari 17, 2020

Over Presidents Day

Vandaag is het Presidents Day, een dag waarop de presidenten geeerd worden (vooral George Washington en Abraham Lincoln want diens verjaardagen waren rond deze tijd). Voor Rick en vele anderen betekent het een vrije dag.

We beginnen met de Starbucks drive thru waar ik mijn gewoonlijke nitro brew bestel en de ham en cheddar egg bites eet. Rick heeft een andere koffie en dezelfde egg bites. Zoals gewoonlijk spelen we daarna een tijdje Pokemon Go. 


Eenmaal weer thuis doe ik mijn uur hardlopen op de plaats terwijl Rick de struiken buiten snoeit. Orion houdt hem daarbij gezelschap dus ik heb het lekker rustig. Het weer is werkelijk schitterend met een graad of 13. 

Voor de lunch besluiten we dan ook buiten te eten. We halen kabobs (voor mij zalm) en spinazie van Sheesh Grill en eten dat op het plein in het Mosaic District op. Het is er leuk mensen kijken want iedereen is op een dag als deze buiten.
Bij thuiskomst ga ik in de zon voor het huis zitten. Even wat vitamine D opdoen in de al sterke zon. Kinderen spelen buiten en er wordt al in tuinen gewerkt. Ik vind het moeilijk voor te stellen dat we nog echte winter met sneeuw gaan krijgen dit jaar, maar je weet nooit.

Jammer genoeg is het stoepje bij de voordeur wel erg hard en tegen drieen heb ik daar teveel pijn van en ga naar binnen. Zo'n dagje zon en lekkere temperaturen stemt zo vrolijk!
Voor het avondeten gaan we naar California Shabu Shabu. Volgens mij de perfecte maaltijd om langzaamaan weer in het gareel te komen. Niet te gekruid en gezond met veel groentes. Zoals altijd is het smullen geblazen.
Terwijl we eten praten we met een van de serveersters, die uit Mongolie komt. Zij is daar opgegroeid en woont nu alweer een aantal jaren in de VS. Haar familie woont nog altijd in Mongolie. Dan denken wij dat Nederland ver weg is!

Jammer genoeg komt er nu weer een einde aan dit lange weekend. Morgen ga ik echt het "normale" leven weer oppakken. De sportroutine moet er weer inkomen, het hardlopen op de plaats is okay, maar de elliptische machine is beter.

3 reacties:

Petr@ zei

Hier zijn de temperaturen vrijwel de hele winter al te hoog voor winter. Maar zondag was het meer lente qua temperatuur. Jammer dat het zo hard waaide anders was het een heerlijke dag geweest.

Fijn dat je weer gewoon kunt eten en drinken!

Anja L. zei

Wat fijn dat je ook weer goed genoeg bent om te sporten.
FIjne dinsdag!

Petra zei

@Petra - Het waait hier ook telkens veel. Gisteren legde een weerman uit dat dat komt doordat de jet stream recht boven ons loopt.

@Anja - Nou, ik geniet van weer "normaal" leven