Onze webcam

Cul-de-sac Cam

woensdag, juni 24, 2020

Over de terugreis

Keurig om zeven uur worden we wakker. Nog een keer genieten van het uitzicht vanuit bed en dan is het snel opruimen en inpakken geblazen. 


Rick neemt nog een drone foto van ons vieren voor het huis en dan nemen we met lange hugs afscheid van Luke en Lisa. Deze paar weken samen hebben onze onderlinge band zeker versterkt.







Na een laatste blik op het huis halen we ijs bij de Wesco en sluiten daarna aan in de rij voor de Starbucks drive thru. Met koffies en egg bites beginnen we aan de 1000+ kilometer rit naar huis.

We kunnen het niet laten om toch nog even bij de Nederlandse winkel langs te gaan. Met haring, komijnen kaas, bami kruiden, sambal en drop vertrekken we weer.





Het is schitterend weer  dus fijn om te rijden. Net over de grens met Ohio stoppen we om te tanken en lunch te halen. De enige keuze is McDonald's,  maar we hebben flinke trek dus vooruit dan maar.

Na enig wikken en wegen bestel ik een quarter pounder met kaas en bacon. Rick neemt er een zonder bacon. Ik eet het broodje niet op.

Als we weer even op pad zijn ziet Rick dat de benzinetank niet is gevuld. Hij weet niet wat er misging, maar nu moeten we dus bij de volgende turnpike plaza stoppen. En we dachten zo slim te zijn door te tanken terwijl we eten bestelden. Oeps!





Rond kwart voor vier rijden we de grens met Pennsylvania over. Na nog een pit stop rijden we tot bijna de grens met Maryland.


We wilden naar de grote vuurwerk zaak daar, maar Rick rijdt er per ongeluk voorbjj. We hebben honger en willen klaar zijn met de rit, dus we keren niet om.

Tegen achten rijden we Vienna binnen en halen eten. Rick wil kabobs en ik bestel sashimi van Yama. 

Orion is natuurlijk super blij ons weer te zien. We halen het hoognodige uit de van, de rest komt morgen wel. We zijn allebei gaar van de rit dua laat gaan we het niet maken.






8 reacties:

Anoniem zei

Wat fijn dat jullie deze periode zo goed samen zijn doorgegaan met Luke en Lisa, lijkt me vooral voor Rick ook heel mooi om op terug te kijken. Fijn dat jullie dit ter nagedachtenis aan Dad zo goed gedaan hebben met z'n allen. En nu weer terug naar het "echte" leven, zal ook weer even wennen zijn. Groetjes, Maria

Irene zei

Wat een bewogen weken hebben jullie achter rug.
Ik wens jullie voor de komende tijd ook veel sterkte.

Marion2 zei

Wat een goed idee van de foto van jullie vieren voor het huis. Een gepaste afsluiting van emotionele en mooie weken met elkaar.

Grappig die vrachtauto. Je vraagt je af wat het verhaal erachter is.

Nu maar goed uitrusten en bijkomen van alles.



Unknown zei

Such difficult weeks, but then also such good support of family and friends.
Looked at pictures of the Dutch store, so happy we have one in Ottawa.
Also a restaurant called "Gezellig", our friends have difficulty pronouncing the name.
Welcome home again.
Ida

Petr@ zei

Fijn om weer thuis te zijn en zeker om Orion weer te zien!

Anja zei

Wat een emotionele tijd hebben jullie achter de rug. Fijn dat jullie deze periode samen met Luuk en Lisa zo fijn zijn doorgekomen. Dad kan trots op jullie zijn. Hopelijk kunnen jullie het verlies van Dad een plekje geven al zal dat tijd nodig hebben. Sterkte!!

Petra zei

@Maria - Zeker, terug naar relatief isolement na een paar weken veel meer sociale interactie dan we gewend waren.

@Irene - Dank je wel

@Marion - Rick heeft prachtige drone foto's en video's gemaakt, die hij nog niet heeft gedeeld

@Ida - De Nederlandse winkel in Nepean is echt fantastisch. Wij gaan daar ook altijd graag heen.

@Petra - Ja, ik heb hem echt gemist. Hij komt ook telkens knuffelen.

@Anja - Dad was echt een bijzondere man en ik ben blij zijn schoondochter te zijn geweest, die hij altijd als een dochter behandelde. Ik koester de herinneringen aan hem zoals ik die aan mijn grootouders koester, die ook heel belangrijk waren in mijn leven.

simon zei

wonderful article