Onze webcam

Cul-de-sac Cam

vrijdag, januari 08, 2021

Over een nieuwe jacuzzi

Kennelijk was ons maar een dag zon gegund, want vanochtend is het weer grauw, grijs en koud. Het vergt dan ook even moed om op te staan, maar het lukt me zowaar weer. Beneden tref ik Rick en de koffie staat klaar. Ik maak mijn lekker warme ontbijt en ben dan weer mens. 

We vertrekken daarna meteen naar Starbucks, want de nieuwe jacuzzi zal vanochtend bezorgd worden en dan willen we thuis zijn. Met mijn koffie begin ik aan mijn stappen. 
Tegen tienen komen de bezorgers en halen eerst onze oude hot tub weg. Die wordt naar een bedrijf gebracht dat hem helemaal gaat recyclen. De nieuwe wordt geinstalleerd en niet veel later komen de elektriciens. De oude had nog weleens elektrische problemen, maar dat kan bij deze niet meer gebeuren, ook fijn. 

Omdat de elektriciens er met lunchtijd nog zijn, ga ik Vienna in om eten voor ons beiden op te halen. Ik breng ook gelijk een pakketje met wijnbedels naar het postkantoor. Er staat weer een rij, maar de porto machine is vrij en daardoor sta ik binnen vijf minuten weer buiten. 

Rick heeft zijn lunch bij Potbelly besteld en ik van het ernaast gelegen Zoe's Kitchen. Op de terugweg kom ik langs het stenen huis van de Vienna Vintner en besluit de eigenaar Victor eens wat klandizie te bezorgen. Hijzelf is er niet, maar de medewerker helpt me bekwaam aan twee goede Nieuw Zeelandse sauvignon blancs. 
Na de lunch gaat Rick aan het werk, want dat is er vanochtend nog niet van gekomen. Ik ga verder met wijnbedeltjes maken. Ik heb bestellingen voor twee kleine bruiloften, waar ik de bloemen bedels voor maak. 

Verder maak ik een setje met reisbedels en een met medische bedels. Die foto's plaats ik in de Facebook groepen hier in Vienna, hopend meer bestellingen te krijgen. Dat is inderdaad het geval, hoewel het zoals te verwachten minder druk is dan voor Kerst. Alle beetjes helpen zullen we maar denken. 


Al de hele week heb ik enorme last van mijn nek en schouders. Daardoor heb ik een niet aflatende hoofdpijn en ik laat mijn plan om nog wat te puzzelen varen. In plaats daarvan kijk ik de tweede aflevering van Nieuwe Boeren. Best een leuk programma vind ik het.

Voor het avondeten bestellen we Thais van Tom Yum Thai. Intussen kijken we naar de allerlaatste Jeopardy aflevering met Alex Trebek. Aan het einde is er een tribuut waar ik wel even een traantje bij wegpink. Hij "was" dat programma, het zal doorgaan, maar voor ons nooit meer hetzelfde zijn. 

En zo is het alweer weekend! De eerste week van januari is voorbij gevlogen, hopelijk is dat voor de rest van de maand ook het geval. Nog 12 dagen voor we een nieuwe president hebben. Nog nooit heb ik de dagen tot de inauguratie zo afgeteld! Stel je voor dat we nog vier jaar met dit monster zouden krijgen!


 

4 reacties:

Reny zei

Je hebt me geïnspireerd met jouw bedels Petra, ik heb ook spullen besteld en ga er maken voor mijn vriendinnen, gewoon als cadeautje voor hun vriendschap.

Fingers crossed dat Trump geen laatste stuiptrekkingen meer maakt en dat zijn aanhangers zich er uiteindelijk bij neer gaan leggen dat Biden jullie nieuwe president wordt.

Geniet van de nieuwe jacuzzi en jullie weekend.

Anja L. zei

Ik hoop dat de nieuwe jacuzzi gaat helpen bij je pijnen.
Je hebt toch al een mooi bedrag bijeen gekregen met de wijnbedels.
Ik hoop zo dat het rustig blijft met Trump en zijn aanhangers.
Fijn weekend!

Petr@ zei

Fijn dat de nieuwe jacuzzi er is. Lekker samen veel van genieten deze winter!

Echt mooi weer de bedels. Voor een grote bruiloft zou dat heel uitdagend worden, omdat je natuurlijk allemaal verschillende nodig hebt.

Petra zei

@Reny - Veel plezier! Ik vind het leuk om te doen. Niet moeilijk, maar wel afleiding, zeker in deze tijden.

@Anja - Nu ook weer meer bestellingen dan ik had gedacht.

@Petra - Inderdaad, ik heb geluk dat die bloemen heel verschillend zijn. Bij de andere thema's zijn er niet zoveel verschillende.