Onze webcam

Cul-de-sac Cam

woensdag, januari 27, 2021

Over woensdag

Oeps, ik heb me verslapen! Ik word pas wakker als Rick om zes over acht naar boven komt om te douchen. Gauw sta ik op en maak mijn paddestoelen, tomaat en ei ontbijt. Bij de daglichtlamp eet ik het op.


Als ik klaar ben is Rick ook paraat om naar Starbucks te gaan. We spelen een heel klein beetje Pokemon Go, want op weekdagen nemen we daar verder geen tijd voor. De rij bij de drive thru valt erg mee, dus we hebben onze koffies al snel in handen.


Rick vertrekt naar zijn kantoor voor weer een volle dag conference calls en wat training tussen de bedrijven door. Ik doe mijn stappen op de plaats en geniet nog steeds van mijn rozen. Deze zijn echt vers, zo vaak gebeurt het dat ze na een paar dagen hun kopjes al laten hangen. 

Als ik klaar ben bestel ik herhaal recepten van Orions medicijnen. Alleen blijkt er een verlopen te zijn. Het is gelukkig geen dagelijks medicijn, want ik vind die dierenarts bijzonder moeilijk te bereiken. 

Niemand neemt op, dus ik volg hun advies om te emailen en zend voor de zekerheid ook nog een formulier in. Onnodig veel werk vind ik, maar ja. 

Voor mijn lunch haal ik een garnalensalade sla wrap van The Italian Gourmet. Ik had gehoopt tegelijkertijd naar Walgreens te kunnen gaan, maar de medicijnen zijn nog niet klaar. 

De wrap is weer heerlijk, hun garnalensalade heeft veel garnaal en weinig mayonnaise. Ik bestel er tomaat en Dijon mosterd bij, om (letterlijk) mijn vingers bij af te likken!
Na het eten pak ik een tas in met benodigdheden om mee naar Florida te nemen. Nu Orion niet meegaat is er veel minder om te brengen. Geen knuffel of botjes, geen medicijnen, geen Easy Cheese om die medicijnen mee te geven en meer. Ik vond reizen met Orion heel leuk, maar voor zo'n lange rit ben ik blij dat hij niet mee komt. 

Rond twee uur krijg ik een sms van Walgreens dat de medicijnen klaar zijn. Ik haal ze op en gooi dan VLINDR vol bij het Safeway benzinestation. Een gallon kost hier $2,29, bijna tien cent minder dan bij de stations in het centrum van Vienna. 

Weer thuis ga ik aan de puzzel. Ik moet en zal hem vandaag klaar krijgen, want morgen is er waarschijnlijk geen tijd. Het duurt een paar uur en die randjes zijn moeilijker dan ze lijken, maar hij is af! Ik vind het een superleuke afbeelding, zo jammer dat de kwaliteit zo slecht is. Voor het geval je nieuwsgierig bent, we hebben 26 van de afgebeelde parken bezocht. Er is dus nog heel wat te ontdekken!

Net als ik overweeg de hot tub in te gaan belt Christine. Zij heeft Facebook "feestjes" als een van haar boeken uitkomt en geeft dan ook wat kleine prijsjes weg. Nu kwam zij op het idee om mijn wijnbedels daarvoor te gebruiken. 

Morgen houdt Christine zo'n evenement en wil graag drie setjes daarvoor. Ik maak ze, maak er een foto van en zal ze dan binnenkort naar de winnaressen sturen.  Christine betaalt voor de bedels en verzendkosten. Zo heeft Christine een leuk cadeautje en ik kan meer geld aan One Neighborhood geven. Win win, zoals ze hier zeggen. 
Het nieuwste thema is Valentijnsdag

"Heb je zin in een excursie?", vraagt Rick net als ik me aan het beraden ben of ik nog de hot tub in wil gaan. Ik ga liever mee om de nieuwe ABC winkel te bekijken, dus de hot tub wordt het niet vandaag. 

ABC winkels zijn de door de staat gerunde slijters in Virginia. Iedere staat heeft zijn eigen wetten omtrent de verkoop van alcohol. Hier in Virginia kunnen we wijn en bier overal krijgen, maar andere alcohol alleen bij de ABC winkel. 

De slijter hier in Vienna is verhuisd naar een grotere locatie aan de overkant van de oude winkel. Ze hebben duidelijk nog niet alles binnen, want sommige schappen zijn leeg. We kopen wat drankjes om mee te nemen naar Florida. Voor mij wordt dat de Skinny Girl margarita gezoet met agave nectar.
Op de terugweg zien we een mooie zonsondergang. Ik neem een foto vanuit de auto. Thuis bedenk ik me dat ik vandaag nog geen zwartwit foto heb genomen en gebruik de kerstlichtjes en mijn bal daarvoor. 

Gezamenlijk maken we het avondeten. Mijn deel is de komkommersalade, pindasaus en de bloemkoolrijst in de magnetron koken. Rick ontfermt zich over de reepjes karbonade. Ik wilde nog nasikruiden in de rijst doen, maar dat zou het te zout maken. Het is in ieder geval smullen geblazen. 

Het was zo'n dag met "niets" gaande en toch is hij omgevlogen. Jammer van de hot tub, maar dat komt wel weer. Allemaal een heel fijne donderdag gewenst!

5 reacties:

Reny zei

Die Valentijn wine charms zijn ook erg leuk!
Ik heb er gemaakt met flipflops en schelpen (zomer thema), die stuur ik binnenkort naar mijn vriendinnen.

Jammer van de hottub maar die loopt gelukkig niet weg, ha ha.
Fijne voorbereidingen voor jullie reis naar FLorida!

Groetjes uit een regenachtig Maastricht

Anja L. zei

Knap dat jullie de puzzel hebben afgekregen!
Die Valentijn bedels zijn erg leuk, je hebt toch aardig wat geld kunnen doneren.
Grappig hoe snel dagen kunnen gaan, ook als je voor je gevoel weinig hebt gedaan.
Fijne donderdag.

Petr@ zei

Wat een peuk idee van Christine om jouw bedels als cadeautje te doen. Inderdaad een win win situatie.

Fijn dat de puzzel op tijd af is gekomen. Hij is echt heel leuk!

Marion2 zei

Een heel leuke puzzel heb je gemaakt. Hij lijkt makkelijk, maar niet echt dus.
Ik had hem ook al eens gezien en het leek me wel wat om hem te maken, maar nu weet ik
dat ik er niet aan hoef te beginnen. Op het moment ben ik bezig met de parade van Disney. Een beetje kinderachtig misschien, maar wel vrolijk.

Petra zei

@Reny - Ik heb ook heel mooie strandbedels. Hopelijk worden die populairder naarmate de zomer naderbij komt.

@Anja - Het is nu al meer dan $1000, dat had ik echt niet verwacht!

@Petra - Ik ben blij dat we doorgezet hebben, in het begin heb ik er regelmatig over gedacht op te houden.

@Marion - Helemaal niet kinderachtig, maar ja, wij zijn dan ook grote Disney fans, zoals je weet.