Onze webcam

Cul-de-sac Cam

maandag, juli 05, 2021

Over nog een laatste vrije dag

Om zeven uur deed ik mijn ogen open en dacht, hm, ik kan eigenlijk best opstaan. Ik deed het niet, want Rick lag nog te slapen en opeens is het dan acht uur! 

Terwijl Rick Orion uitlaat leg ik vast mijn dingen om wijnbedels te maken klaar. Ik kreeg gisteren een spoedbestelling, die voor het middaguur klaar moet zijn. Ze wilde zomerse setjes en bloemen en schelpen voldoen aan die eis. 

Na onze koffies en ontbijt van Starbucks gehaald te hebben, spelen we nog wat Pokemon Go. Dan gaat Rick het onkruid van ons terras beneden branden en ik zet mijn wijnbedeltjes in elkaar. Ik laat Shri gauw weten dat ze klaar zijn en zij komt ze meteen ophalen. Ze zijn voor familie, die op bezoek is. 



Dan is het tijd om te sporten. Juli is nu echt aangekomen, iedere dag meer dan dertig graden. Ik klaag absoluut niet, ik voel me onbeschrijflijk veel beter met de warmte. Buiten sporten is echter te warm, want de zon staat op het deck. Ik besluit vandaag de mini elliptische machine weer eens te gebruiken. 

Intussen loopt het al tegen lunchtijd. De tijd gaat vandaag wel heel snel! Ik heb zin in een poke bowl en haal die van Poki DC. Meestal is daar niemand, maar vandaag is het populair (ook wel goed, natuurlijk). 

Niemand weet wat ze willen bestellen, dus het duurt eeuwig. Rick vraagt zich al af of er iets mis is gegaan. Natuurlijk weet ik mijn bestelling precies. Rick haalt zijn gewoonlijke salade van Cava. We eten gezellig op het deck.


Na het eten gaan we weer op pad. De dag na 4 juli gaat het vuurwerk meestal in de uitverkoop. Alleen is het meeste voor gisteren al uitverkocht. Het is nu koop een, krijg de tweede gratis. Dat is dus wel de moeite waard en we kopen twee van de "pauw" dozen. 

We halen wat medicijnen voor mij op bij Walgreens en gaan als laatste naar de Giant. Daar vinden we alles op ons lijstje, behalve Ricks nu favoriete ijs van Ben & Jerry's. Dat kan hij ook makkelijk bij de ijswinkel vinden, dus dat is geen ramp. 

Thuis kleed ik me in bikini en loop naar het zwembad. Rick zal later volgen, maar ik wil eerst mijn baantjes trekken. Met mijn nieuwe professionele kickboard gaat het heel goed en binnen het halve uur heb ik dertig baantjes getrokken. 

Rick is er intussen ook en we lezen en zwemmen nog wat. Rond half vijf gaan we huiswaarts, want we moeten nog naar Whole Foods. Thuis wacht ons een onaangename verrassing: Orion heeft al onze speciale Rainier kersen opgegeten met pit en al!

Rick maakt een lijstje voor Whole Foods en ik moet lachen om het vijfde ding. Alleen zijn de Rainier kersen tot onze grote teleurstelling uitverkocht! Dan maar een zak met gewone rode kersen. Kersen zijn mijn favoriete fruit. De rest van ons lijstje werken we zonder problemen af. 

Het is weer een heerlijke dag om de barbecue te gebruiken. Vandaag hebben we biefstuk kabobs met bloemkoolpuree en sla met kaas en mijn eigen gemaakte dressing van augurkensap en Dijon mosterd. We smullen ervan en het is zo lekker buiten dat we nog een tijdje blijven zitten. 


Het voelt alsof Rick al eeuwig niet gewerkt heeft, maar natuurlijk heeft hij dat in New Jersey wel gedaan alleen niet in zijn kantoor. Morgen wordt het dus weer een "gewone" werkdag voor hem. Ik krijg het gevoel dat Rick daar best zin in heeft. 

5 reacties:

Anja L. zei

Die bedels heb je snel gemaakt, ze zijn weer erg leuk.
Verschrikkelijk als mensen zo ontzettend staan te treuzelen, vooral als je zelf weet wat je wilt hebben.
Heeft Orion geen last gehad van de kersen? Ik vind kersen ook lekker, ze zijn erg laat dit jaar. Ik heb ze nog niet eens op.
Fijne dinsdag.

Marion2 zei

De bedels zien er professioneel uit. Heel leuk zijn ze.

Heerlijk om naar het zwembad te gaan, geeft zo'n vakantiegevoel.
Ik ben nog steeds dol op waterparken en dan vooral de lazy river, haha.

Anja zei

Je bedels zien er mooi uit.
Heerlijk dat mooie weer bij jullie, in Nederland wil het maar geen zomer worden.
Het is grijs met iedere dag wel regen, ik mis de Amerikaanse zomer.
Wij zijn een paar dagen weg, verblijven in Trier. Hier wel droog vandaag maar geen zon.

Petr@ zei

Zonde van de kersen! Heeft Orion er geen last van gekregen? Ik moet stiekem bekennen dat ik de pitten ook altijd doorslik, ha ha. Ik vind het zo vies om dat uit te spugen. Ach, zo hebben we allemaal wel wat geks ;)

Petra zei

@Anja - Orion heeft er natuurlijk niets van gehad. Hij heeft net ook een toastje met zalm van mij gestolen. Het is te erg!

@Marion - Ik vind waterparken vaak te druk. Maar als het niet druk is vind ik de lazy river ook het leukst.

@Anja - Oh, Trier is zo mooi! Veel plezier!!

@Petra - Ha ha, zeker hebben we allemaal wat geks!