Onze webcam

Cul-de-sac Cam

vrijdag, november 17, 2023

Over een volle vrijdag

We staan tegelijkertijd om tien over zeven op. Rick gaat dan meteen naar beneden, maar ik moet mijn contactlenzen indoen en medicijnen nemen. Ook kleed ik me in mijn sportplunje. 

Zo komt het dat de koffie al bijna klaar is als ik beneden kom. Ik heb deze week heel veel paddenstoelen en spinazie over. Het lukt me niet het allemaal op te eten al doe ik een goede poging. 

Als Rick zijn douche heeft genomen gaan we naar de Starbucks drive thru. Gek genoeg wordt Rick niet herkend in zijn leenauto. Natuurlijk valt de i3 meer op. 

Het is weer tijd om nieuw sap bij Greenheart te kopen. Het is nog wel even wennen aan de plastic flessen. Voordeel is wel dat ze goedkoper zijn en langer houdbaar zijn. Ik koop er nu dus twee tegelijk. 


Thuis moet ik weer aan het sporten geloven. Na drie kwartier op de elliptische machine en Scoop getrapt te hebben doe ik een onderlichaam krachttraining. Na afloop heb ik volgens de app 500 calorieen verbrand. Dat zou leuk zijn, maar ik geloof er niets van. Ik sluit af met een stretchroutine. 

Na een heel aantal Duolingo lessen is het opeens na twaalven. We besluiten beiden een salade van Cava te bestellen. Ik vind het gestoofde lamsvlees lekker met heel veel groente. Het is zo smakelijk dat ik de yoghurt dille slasaus er niet eens overheen doe. 

Voor ik naar mijn nagelafspraak ga ik lees ik een tijdje in de zon voor het huis. Het is twintig graden en voorlopig de laatste echt warme dag. Dan rijd ik naar Pro Nails 3.

Dit keer heb ik besloten geen stickertjes te doen, want het is te vroeg voor Kerst en ik heb geen zin om weken met een kalkoen op mijn nagels te lopen. Ik kies dus zilveren regenboog glitters, die geschikt zijn voor alles feestelijk. 

Na afloop rijd ik naar de andere kant van de gigantische parkeerplaats. Daar ga ik op zoek naar wat kerstspullen, die we nodig hebben. Tot mijn grote verrassing en vreugde zijn de meeste kerstspullen 50% afgeprijsd voor Black Friday. 

De groene slingers met lichtjes voor langs de trap kosten maar $10 dus ik neem er gelijk vijf van mee. Verder vind ik een paar kransen met witte bellen voor de voordeuren, kerstboomversieringen voor de buren en etiketten voor cadeautjes. 


Tevreden ga ik huiswaarts waar ik nog een laatste foto van ons oranje plein maak. Morgen gaat het hard waaien en vrees ik dat het gedaan zal zijn met de kleurenpracht. 

Rick is heel blij, want hij kan zijn auto ophalen en de reparaties waren niet duur. Als hij terug is gaan we naar Tysons Corner Mall. Daar is het druk, de Thanksgiving week is begonnen. 

Gelukkig kunnen we nog net twee stoelen aan de bar vinden. Ik smul van de paddenstoelen bisque en de top van een flatbread met biefstuk, kaas en groenten. 

En zo is het weekend er alweer. Allemaal een heel fijne zaterdag en zondag gewenst!
 

5 reacties:

Anja L. zei

Fijn dat jullie de auto alweer terug hebben en dat de kosten meevielen.
Je nagels zien er weer feestelijk uit.
Wat een geluk dat de kerstspullen afgeprijsd waren. Ik moet ook nog nieuwe lichtjes kopen.
Heel fijn weekend!

Marion2 zei

Een geluk bij een ongeluk met de auto.

Wat hebben jullie een mooie herfst achter de rug. Hier was het grijs en heel veel regen.
Ik zit nu even naar de intocht van Sinterklaas in Gorinchem te kijken en de beelden geven
het weer hier goed weer. Wel sneu voor alle kinderen (en ouders) die nu in de regen staan.
Vanaf de bank gezien is het weer leuk gedaan, hoewel ik de roetveegpieten nog steeds
afbreuk vind doen aan de beleving.

Heel fijn weekend!

Petr@ zei

Wat fijn dat de repatiekosten van de auto meevallen!
Altijd fijn winkelen met korting. Leuke kerstversieringen op de foto trouwens.
Fijn weekend!

Anoniem zei

Gelukkig vielen de kosten voor reparatie van Rick zijn auto mee!
Dat scheelt een stuk, dat je kerstspullen nu met 50% korting kunt kopen!
Wij zijn vandaag eindelijk geslaagd voor een nieuw bankstel, het is een grote hoekbank geworden.
We moeten er nog wel tot half februari op wachten,maar dat geeft niet.
Fijn weekend gewenst!
Groetjes
Carla

Anja zei

Fijn dat de kosten van de auto meevielen.
Michaels......wat mis ik die winkel en de Target daar kwam ik ook zo graag.