Onze webcam

Cul-de-sac Cam

maandag, november 13, 2023

Over gedag zeggen tegen mijn broer

We zijn alle drie rond zeven uur op. Ik maak mijn paddenstoelen, spinazie en ei ontbijt ook voor mijn broer, die het heerlijk vindt. Dat is het ook en makkelijk te maken.

Na het eten trap ik gauw een half uur op mijn mini elliptische machine. Ik ben blij dat ik mijn krachttraining gisteren al heb gedaan, want zoals ik al verwachtte zal daar vandaag geen tijd voor zijn. 

Terwijl mijn broer zijn spullen aan het bijeen rapen is (hij heeft hier aardig wat gekocht) gaan Rick en ik de Starbucks koffies halen. Dan drinken de mannen nog even samen koffie, terwijl ik me klaar maak voor de dag.

BJ heeft om negen uur een afspraak bij de PNC bank om een rekening, die mijn vader daar had, te regelen. Het duurt een uur voor BJ weer naar buiten komt, maar ik vermaak me wel met woordspelletjes en Duolingo. 

Het is maar goed dat we de bagage van mijn broer al mee hebben, want we moeten direct door naar het vliegveld. Het verkeer is gelukkig goed en een half uur later zijn we bij Reagan National Airport. Dan is het alweer tijd om afscheid te nemen, dit weekend is voorbij gevlogen. 


Als ik ons plein weer binnenrijd kan ik het niet laten weer wat foto's te maken. Het wordt steeds kleuriger, maar sommige bomen zijn al bijna kaal. Het is dus zaak er nog goed van te genieten. 




Al gauw is het tijd voor de lunch. De mijne bestaat uit mini komkommertjes en tomaatjes en gerookte zalm met "Everything but the Bagel" smaak op bloemkoolbrood. Het is helaas ondanks de felle zon te koud om buiten te eten, maar binnen smaakt het ook erg lekker. 

Na het eten ga ik op pad. Ik ga eerst naar de Hallmark winkel waar ik een verjaars- en een kerstkaart voor Rick uitkies. Ook neem ik een pakje Thanksgiving servetten mee. Daarna kom ik langs DePaul's Urban Farm. 

Daar stop ik even om wat laatste herfstfoto's te maken. Ze zijn al volop aan het decoreren voor Kerst en de eerste kerstbomen komen dit komende weekend. Ik zal de warme kleuren van de herfst hier weer missen. 



De kerstversieringen zijn hier ook altijd mooi

Bij de Dollar Tree hoop ik tassen om Ricks verjaardagscadeaus in te doen te vinden, maar dat wordt een grote teleurstelling. Ik mis het kleine Just $1 winkeltje waar ik dat soort tassen voor elke gelegenheid kon kopen. 

Als laatste ga ik naar Whole Foods voor meer bloemkoolbrood. Dat blijkt afgesprijsd te zijn en ze hebben nog maar drie pakjes. Die koop ik dan maar hopend dat dit niet betekent dat ze dit bloemkoolbrood niet meer zullen verkopen. 

Thuis ga ik in de voorkamer zitten lezen en ik ben weer helemaal in mijn boek. Als Rick klaar is met zijn werk heb ik het boek net uit. 

Voor ons avondeten eten we de korstloze quiches met kaas en spinazie en een frisse komkommersalade. Het smaakt weer heel goed op deze koude avond. 

En nu is het tijd voor Boer Zoekt Vrouw. Ik ben benieuwd wie iedereen kiest. 
 

2 reacties:

Marion2 zei

Voor mijn gevoel begint de herfst hier ook op het einde lopen. We hebben heel erg veel regen.

Ik heb nu pas de stukjes van Rick Evers ontdekt: wat schrijft hij leuk, zeg. Ik vind dat Haico en Richard de juiste keus
hebben gemaakt, ik hoop voor beiden dat het goed uitpakt. Hopelijk weten we volgende week al meer. Voor Claudia
lijkt René me de beste keus en Bernice had beter niet mee kunnen doen. Zo sneu hoe ongemakkelijk ze zich voelt,
terwijl ze toch heel leuke jongens heeft.

Petra zei

@Marion - Ja, Rick Evers is heel erg leuk. Ik ben het met je eens over iedereen.