Onze webcam

Cul-de-sac Cam

dinsdag, november 14, 2023

Over problemen met Ricks auto

Als Rick opstaat draai ik me nog even om en dan is het opeens vijf voor half acht. De koffie staat al klaar en ik maak mijn warme ontbijt. Rick maakt zich intussen klaar en dan gaan we naar Starbucks. 

Er zijn nog steeds veel herfstkleuren, maar langzaamaan zien we de bomen kaler worden. Ik merk tegen Rick op dat de herfst daarom niet mijn favoriete seizoen is, hoe mooi ook. Geef mij maar de lente. 

Thuis doe ik mijn cardio en ga dan naar personal training. Rick vertrekt tegelijkertijd naar zijn werk. Daar heeft hij een "potluck" lunch met zijn team. Rick moest een voorafje meebrengen en heeft een schaal met verschillende kazen van de Giant mee. 

Om de een of andere reden heb ik veel pijn aan mijn linker schouder en in het midden van mijn rug. Het zal allemaal wel aan elkaar gerelateerd zijn. Gek genoeg maken de oefeningen, die Sharon me geeft, het gelukkig niet erger. 

Op de terugweg stop ik om foto's te maken van een knalrode Japanse esdoorn met een rood stopbord op de achtergrond. Ons plein is op het moment een van de mooiste straten in de buurt. Mijn "dingen waar ik dankbaar voor ben" foto is dan ook van het uitzicht dat ik vanuit de garage heb. De oranje auto laat zien dat de kleur van de boom bijna identiek is. 






De rest van de ochtend besteed ik aan Duolingo lessen. Ik doe opeens mee met een toernooi en ben al in de halve finales, dus ik wil de finale ook graag halen. Zo krijgt Duolingo je wel aan het werk. 

Voor mijn lunch maak ik hetzelfde als gisteren, mini tomaatjes en komkommertjes en gerookte zalm op bloemkoolbrood. Om half een belt Judith voor onze virtuele lunch. Zoals altijd vliegt de tijd en om kwart voor twee nemen we afscheid zodat Judith weer aan het werk kan. 

Bij Whole Foods ga ik de ingredienten voor ons avondeten halen. Ook zie ik dat zij mijn eiwraps nu hebben en die zijn afgeprijsd, altijd meegenomen. Het bloemkoolbrood is bijgevuld tot mijn opluchting. 

Eenmaal weer thuis belt Christine en we praten meer dan een uur. Tot Rick er doorheen belt. Zijn auto had zondag al een vreemde waarschuwing over de batterij, maar hij startte gewoon. Helaas doet de auto vanavond helemaal niets. 

Rick staat geparkeerd in een garage met laag plafond en is bang dat de sleepwagen daar niet in kan. Hij belt AAA en bij dit schrijven wacht hij daar nog steeds op. Wordt vervolgd, dus.

Aangezien het weleens laat kan worden bestel ik Chinees voor mezelf en Rick zal wat te eten halen in Rosslyn. Duim allemaal als jullie blieft dat de auto de garage uit kan worden gesleept!

7 reacties:

Reny zei

Ik hoop dat het gelukt is om Rick's auto uit de garage te laten halen en dat het probleem met de auto snel opgelost kan worden.

Fijne woensdag!

Anja L. zei

Een elektrische auto kan toch niet gesleept worden? Ik ben heel benieuwd wat ze hebben gedaan.
Vervelend die pijn aan je schouder. Gelukkig kon je wel sporten.
Wat zijn die kleuren schitterend bij jullie.
Fijne woensdag.

Anoniem zei

He wat vervelend voor Rick. Ben idd benieuwd hoe het opgelost wordt/is. Sterkte met de schouderpijn. Ik loop al maanden en hoop eindelijk eind vd maand meer te weten vd specialist. Gr Sally

Petr@ zei

Hoe mooi de herfstkleuren ook zijn, het is zeker ook niet mijn favoriete seizoen.
Ik las net dat Ricks auto nog in de garage staat. Hopelijk wordt het vandaag opgelost.

Anoniem zei

Wat vervelend van Rick zijn auto. Hopelijk hebben ze het toch nog snel op kunnen lossen.
De herfstkleuren vind ik erg mooi, maar ik heb toch liever het voorjaar of de zomer ipv de herfst.
Groetjes
Carla

Anja zei

Ben benieuwd hoe het is afgelopen met Rick zijn auto.
Ik geniet van de kleuren van de herfst maar het is zeker niet
mijn favoriete seizoen. De lente is mooi met frisse voorjaarskleuren
maar de zomer wint het bij mij.

Petra zei

Reny - Het heeft heel wat voeten in de aarde gehad.

@Sally - mijn injectie is duidelijk uitgewerkt, maar ik heb nog geen zin om er weer een te halen.

@Petra - Het is een heel iets geweest.

@Carla - Het was een heel gedoe!

@Anja - De zomer is ook mijn favoriet