Onze webcam

Cul-de-sac Cam

vrijdag, november 10, 2023

Over mijn broer op bezoek

Voor ons doen hebben we ons verslapen. Rick staat pas om half acht op en dat maakt mij wakker. Ik ben verbaasd dat het al zo laat is. Het zal wel niet geholpen hebben dat het buiten somber en regenachtig is. 

Zoals iedere vrijdag maak ik mijn paddenstoelen en spinazie op. Rick maakt tegelijkertijd ontbijt en dat is ongewoon voor ons. 

Gewoonlijk staat de koffie al te pruttelen als ik beneden kom. Rick vergeet van de weeromstuit om koffie te zetten. Dan wordt mijn nitro brew maar de enige koffie vanochtend, want we hebben haast. 

We halen onze koffies van het Pan Am Center cafe om tijd te besparen. Ondanks de regen is onze straat zo mooi met de fel oranje bomen! We hebben de regen heel hard nodig, dus ik klaag maar niet te hard. 


Voor Rick naar zijn werk vertrekt maken we het logeerbed in de basement op. Rick wilde eerst tot vanavond wachten, maar dan is mijn broer er al en ik vind het gastvrijer om zijn kamer dan helemaal op orde te hebben. 

Nadat Rick naar Rosslyn is vertrokken begin ik aan mijn sportroutine. Vandaag staat behalve de cardio ook de onderlichaam krachttraining voor gevorderden op het programma. Die duurt 25 minuten en is pittig. Ik eindig met tien minuten stretchen. 
Uizicht vanuit ons keukenraam 


Na een goed uur Duolingo lessen maak ik me klaar om erop uit te gaan. Met dit druilerige weer heb ik zin in een warme lunch. Ik ga naar Akai Tori en bestel een aantal van hun yakitori spiesjes. Ik krijg er een potje met groene thee bij en het smaakt me zeer goed. 


Na het eten rijd ik naar de ABC Store, de slijterij van Virginia. Voor Ricks verjaardag willen de kinderen hem een speciale tequila geven en hebben mij gevraagd het te kopen. Verder wil ik zelf ook een mooi uitziende fles voor de bar geven en ik kies een cognac.

Daarna steek ik over naar de Target. Het valt me op dat het overal enorm druk is. Dat zal wel komen omdat dit een federale feestdag is: Veterans Day. Bij de Target haal ik de rest van Ricks cadeau van mij, een stripboek. 

Aangezien ik het helemaal niet fijn vind om op natte wegen in druk verkeer te rijden besluit ik de rest van de middag kaarsen aan te steken en te lezen. Dat is het enige dat ik leuk vind aan donker weer. 

Na zijn werk haalt Rick rond kwart voor vijf mijn broer van het vliegveld. Zij komen een half uur later hier aan. 

Dan gebeurt er een wonder. Orion blaft tegen mijn broer en gaat dan zijn botje eten. Dat is ongehoord! De vorige keer blafte hij nog constant tegen BJ. 

Voor ons avondeten hebben we een reservering bij de Kirby Club. Dat is een heel goed Mediterraans restaurant. We eten allemaal de "shindig", een bord met verschillende kabobs.
 Het is heerlijk en gezellig en een goed begin van dit lange weekend met mijn broer. 



Allemaal een heel fijn weekend gewenst!


7 reacties:

Reny zei

Heel veel plezier met de mannen dit weekend !

Anja L. zei

Wat leuk dat je broer er is.
Heel fijn weekend.

Petr@ zei

Wat gezellig dat je broer er is. Geniet van jullie weekend samen!

Anoniem zei

Dat zal zeker een gezellig weekend worden nu je broer er is.
Ik ben druk met koffers pakken en hoop alles weer mee te krijgen.Dat zal wel lukken.
Hoop alleen onder de 23 kg te blijven.Bij betalen voor overgewicht ben ik echt niet van plan.
Fijn weekend.
Groetjes Wil

Anoniem zei

Wat gezellig dat je broer er is!
Veel plezier komende dagen
Groetjes
Carla

Petra zei

@Anja - Dsnk je!

@Petra - Dat doen we zeker.

@Wil - succes met inpakken!

@Carla - Dat hebben we altijd

Anoniem zei

Há er is nog hoop voor Orion. Fijn dat hij rustig werd na je broer ‘begroet’ te hebben. Fijn tijd samen. Leuk weekend gewenst. Gr Sally