Onze webcam

Cul-de-sac Cam

maandag, december 11, 2023

Over de terugreis

Om tien voor half acht hoor ik Rick opstaan. Ik heb goed geslapen, maar wat was het koud! In tegenstelling tot het Midden Oosten waar we dikke dekbedden kregen ondanks de hitte, heeft dit hotel een vrij dun dekbedje (je kunt er doorheen kijken!). 

Aangezien de temperatuur na de regen om het vriespunt kwam te liggen en we de wind om het hotel horen loeien hebben we bij tijd en wijlen liggen rillen. Rick zet de verwarming meteen aan. Ik weet nu al dat het een fibromyalgie dag gaat worden. 

Om kwart voor acht laden we de spullen in de auto en gaan eerst naar Starbucks. Daar hebben we koffies en Ricks ontbijt besteld. 

Katja en ik hadden zin in een omelet en die halen we van Joe's Bagel. De mijne is met allerlei groentes, die heb ik na dit weekend wel nodig.

Katja is net begonnen met haar werkdag als we bij haar thuis aankomen. Kevin is naar zijn werk en Fiona naar de kinderopvang. We eten gezellig samen met Katja en dan is het tijd om aan de rit naar huis te beginnen. 


Op Facebook zie ik allerlei foto's met sneeuw van vrienden in en rond Vienna. Inderdaad zien we op de webcam een laagje sneeuw liggen. Het is niet veel en het meeste zal wel gesmolten zijn tegen de tijd dat we thuiskomen. We hebben de eerste sneeuw dit seizoen dus gemist.


De rit naar huis verloopt ondanks de wind, die goed te voelen is, voorspoedig. Voor we het weten gaan we de Delaware Memorial Bridge over en zijn we halverwege. 

We stoppen even bij het Maryland House voor een pit stop. De rest van de rit gaat zonder oponthoud.

Om kwart voor een komen we bij Cava aan waar we beiden een salade hebben besteld. Thuis eten we die in gezelschap van Orion en Zorro, die ons weer gemist hebben. op. 

Daarna pakken we uit en ruimen op. Dat duurt niet lang natuurlijk na zo'n korte reis. Rick verricht nog wat werk en ik ben, zoals meestal na zulke intensieve dagen, heel moe. Ik geef eraan toe en lees en speel spelletjes. 

Voor mijn feestelijke themafoto van vandaag maak ik een collage van verscheidene familie kerstboomversieringen. Helaas past een van mijn favorieten er niet in, dus dat is de tweede foto. De derde foto is de M&M hanger, die ik gisteren kocht. 



Als ik mijn adventskalender wijn probeer (ik had iedere avond degene voor die dag mee op reis) is dit de tweede, die ik echt niet lekker vind. Het is een pinot grigio en gewoonlijk vind ik die wel okay, maar deze niet. Ik ben benieuwd wat Christine ervan denkt. 

Rick en ik bestellen Indiaas voor ons avondeten. Dat is het perfecte maal op zo'n koude avond. Aditi Gourmet's kippensoep is heerlijk en hun saag paneer ook. Waarschijnlijk zoek ik vroeg mijn bed op, want ik voel me niet optimaal.

Vandaag is ook Saskia's 28e verjaardag. Zo jammer dat we die niet meer makkelijk met haar kunnen vieren, maar ze had zaterdagavond een leuk feest en Riley verwent haar ook. 


7 reacties:

Reny zei

Weer thuis na een gezellig weekend.

Die familie kerstboomversieringen zijn geweldig. We hebben er in oktober één voor onze dochter in Colorado gekocht. Ik zou er zelf ook wel een willen maar voor onze (échte) boom zijn die minder geschikt (te zwaar).

Jammer dat jullie Saskia haar verjaardag niet samen konden vieren. Hebben jullie niet overwogen om naar Boston te vliegen? Kan me voorstellen dat de autorit nét wat te ver is voor een weekend.

Hopelijk voel je je vandaag beter.

Anoniem zei

Hartelijk gefeliciteerd met de verjaardag van Saskia. Ik kan mij voorstellen dat het jammer is dat jullie de verjaardag van Saskia niet op de dag zelf kunnen vieren. volgens mij zien jullie elkaar rond de kerst. Jullie kennende vieren jullie dit later.


Groetjes Susan

Petr@ zei

Wat vervelend dat jullie zulke dunne dekens hadden. Hopelijk heb je niet teveel pijn gehad tijdens de autorit naar huis.
Jammer dat Saskia te ver weg woont om haar verjaardag samen te vieren maar zo te lezen heeft ze het heel leuk gehad. En het scheelt natuurlijk dat ze Riley heeft om het mee te vieren.

Anoniem zei

Gefeliciteerd met Saskia.Jammer dat je kinderen verder weg wonen en je hun verjaardag eigenlijk nooit samen kunt vieren.Spreek uit ervaring.
Die familie kerstversieringen zijn zo leuk maar ook te zwaar voor onze boom.
Net zo'n leuke Christmas snowglobe gekregen maar die moet ik helaas in Las Vegas achter laten.Die wegen te zwaar voor handbagage en durf ik öok niet in de grote koffer mee te nemen.Veronderstel dat het glas breekt en daar moet ik echt niet aan denken.
Wil

Anoniem zei

Fijn dat jullie weer vlot thuis waren!
Nog van harte gefeliciteerd met Saskia!
Mijn jongste zoon is ook 28 trouwens
Fijne dinsdag
Groetjes
Carla

Anja zei

Gefeliciteerd met de verjaardag van Saskia.
Leuke foto van haar en Riley.

Petra zei

@Reny - Misschien volgend jaar naar Boston, maar vliegprijzen zijn in deze tijd van het jaar flink hoog.

@Susan - Ja, het wordt erg gezellig rond Kerst.

@Petra - Het scheelt zeker dat ze Riley heeft.

@Wil - Wat jammer dat je de snowglobe niet mee kunt nemen, maar dat lijkt me inderdaad een moeilijk iets om te transporteren.

@Carla - Grappig, onze beide jongsten dezelfde leeftijd.

@Anja - Dank je wel!