Onze webcam

Cul-de-sac Cam

donderdag, december 28, 2023

Over Saskia's laatste dag hier

Gelukkig is de regen verdwenen en zien we zelfs af en toe een zonnestraal. Ik maak mijn ontbijt van kerstomaatjes, oesterzwammen (die ik niet weer ga kopen, te taai), ei en geraspte kaas. Daar heb ik een kop koffie van de Keurig bij. Ik vind het een fijn ding. 

Na het eten gaan we op pad naar Starbucks. We halen onze koffies en een soja melk pepermunt latte voor Saskia. Tijd om het op te drinken heb ik echter niet, want ik moet me klaarmaken voor personal training.

Sharon heeft ook een fijne kerst gehad en terwijl we over van alles en nog wat praten heeft zij toch een pittig half uur voor mij. Ik baal alleen enorm van de pijn in mijn linkerschouder. Ik denk dat ik daar binnenkort toch maar weer een injectie voor ga halen. 

Na afloop parkeer ik langs Church Street en loop een stuk op het W&OD pad. Het is opeens heerlijk weer met zon en veertien graden. Thuis maak ik mijn conditietraining af met trappen op de mini elliptische machine. Ik heb me voorgenomen om na de feestdagen de grote elliptische machine ook weer te gaan gebruiken. 


Rond elf uur gaan Rick en ik naar Dog's Downtown om Orion op te halen. Die heeft het er weer prima gehad, alleen hebben ze zijn kerstsnoepjes niet aan hem gegeven. Dat halen we dan thuis wel even in. 

Op de terugweg halen we bij Cava salades op. Het grappige is dat ik hun eten tot voor redelijk kort maar niets vond, maar nu heb ik de perfecte salade samenstelling gevonden en ik eet het met smaak. 

Na het eten gaan we alle drie met een nieuw spelletje spelen. Ik doe Animal Crossing en merk dat dat niet zo heel makkelijk is. Christine is helemaal blij dat ik het heb, want zij speelt fanatiek. Hopelijk kan ze me ook helpen, want soms vind ik het nog abracadabra wat ik moet doen. 

Halverwege de middag spelen Saskia en Rick een spelletje Zeeslag dat Rick voor Kerst kreeg. Daarna doen we acht rondjes Big Boggle en Saskia en ik spelen gelijk qua eindscore. Jammer dat dit spel niet online gespeeld kan worden. 

We hebben heel veel spul voor de vuilnis en recycling morgen. Al die dozen van speelgoed voor Fiona en Amazon en Ricks enorme wereldkaart nemen nogal wat plaats in. Ik help Rick mee het allemaal naar de straat te brengen. Vanochtend schaamde Sharon zich voor hoeveel dozen en vuilnis die zij hadden. Ik denk dat wij qua dozen winnen. 


Om half zes hebben we ons wekelijkse happy hour met Chuck en Christine. Saskia vindt dat prima, want zij moet inpakken, zodat ze morgen op tijd kan vertrekken. Zoals altijd wordt het een gezellig uur en een kwartier. Wat een uitvinding is dat video bellen toch!

Voor ons avondeten haalt Rick van drie verschillende restaurants (vindt hij prima). Voor Saskia is het een veganistische pizza van True Food Kitchen. Ik kies mijn favoriete Chinese maal van Lotus Garden en Rick heeft een hamburger bowl van Z Burger. 

Het wordt verder een rustige avond. Saskia wilde eigenlijk haar vriendin Aoife op gaan zoeken, maar die woont helemaal in DC. Aangezien Saskia morgen een lange rit voor de boeg heeft besluiten ze dan maar te facetimen. 

Waarschijnlijk door alle drukte van de afgelopen dagen en pijn door het weer ben ik doodmoe. Het zal lekker zijn om een paar dagen relatieve rust te hebben voor we ons Oud en Nieuw feest gaan voorbereiden. 

10 reacties:

Anja L. zei

Fijn dat Orion weer thuis is en dat hij het prima heeft gehad.
Bij ons wordt het papier maar één keer per 4 weken opgehaald en dan moet het ook nog eens in de container passen. Anders moeten we het zelf naar de stort brengen.
Wat leuk dat Saskia nog wat langer bleef.
Fijne vrijdag.

Marion2 zei

Ik kan me voorstellen dat je moe bent na deze dagen. Ik had maar een dag en nog een verjaardag
en voel me afgemat. Vanmiddag doe ik alleen wat administratieve klusjes en verder helemaal niets.
Ook weleens fijn.

Petr@ zei

Gezellig die spelletjes samen! Ik hou er ook van. Mijn jongste zoon heeft sinds een paar maanden een vriendin en zij houdt er ook van. We spelen nu dus ook veel vaker spelletjes.

Anoniem zei

Bij het winkelcentrum staan 4 containers: voor papier en karton,glas en recycling.Karton zoveel als mogelijk is,klein maken.!.
Bij de flat een container voor je vuilniszak met restafval. Die worden 2 x per week geleegd. Toch wel een ander systeem ,ook zoals hier in Las Vegas.
Handig he zo'n koffiezetapparaat. Cathy had laatst een pak gehaald van Starbucks,salted caramel mocha. Maar we schrokken van de prijs $ 18 voor 1 pond .En geen cups maar gemalen koffie waar je zelf een cup mee kan vullen.Die koffie is best lekker maar dat salted mag van mij weg blijven,en ik proef het niet eens.
Smaken verschillen nu eenmaal.
Groetjes
Wil

Anoniem zei

Wat een gezellig dagje nog, zo samen met Saskia. Leuk, om samen spelletjes te spelen !
Fijn dat Orion weer thuis is. Maar die heeft het wel naar z’n zin zo te horen, in het hondenhotel.
Wat zal het weer stil zijn in huis,als ook zij weer weg is. Maar ook dat went snel weer.
Groetjes
Carla

Petra zei

@Anja - wij hebben geluk hier, ze zijn heel flexibel en komen wekelijks.

Petra zei

@Marion - morgen wordt een rustdag en dan Oud en Nieuw met 20 gasten.

Petra zei

@Petra - Ja heel leuk, het is jammer dat er maar zo weinig voor twee personen zijn.

Petra zei

@Wil - in koffie lijkt me salted caramel ook niet zo lekker.

Petra zei

@Carla - Het is zeker weer stil. Het gaat altijd zo snel voorbij