Onze webcam

Cul-de-sac Cam

dinsdag, juli 23, 2024

Over de rit naar New Jersey en kwaliteitstijd met de kleintjes en Katja

Mijn Fitbit wekker heb ik voor zeven uur gezet, maar ik sta tegelijkertijd met Rick om kwart voor zeven op. Ik kan de extra tijd goed gebruiken.

Na mijn ontbijt begin ik meteen op de elliptische machine en trap daar een half uur op tot Rick klaar is om naar Starbucks te gaan. 

We nemen mijn auto, want dan kunnen we ook benzine tanken. We gaan daarvoor naar de Pan Am Center Starbucks en het Safeway benzinestation daar. De benzine is hier veel goedkoper met maar $3,33 per gallon. In Vienna kost die $3, 55. 

Rick helpt me mijn spullen in de auto te laden en ik neem een koelbox mee voor Katja's sappen en mijn drankjes. Dan vertrekt Rick naar zijn werk en ik naar personal training. 


Sharon kon vandaag om negen uur en dat komt me erg goed uit. Het halve uur gaat snel voorbij en dan hoef ik me enkel op te frissen. Daarna kan ik beginnen aan mijn rit naar New Jersey. Volgens Waze ga ik daar drie uur en drie kwartier over doen. 

Dat betekent files en de eerste daarvan is al in Virginia vanwege wegwerkzaamheden aan de brug over de Potomac. Daarna is het tot Baltimore goed verkeer, maar verderop in Maryland zijn er ook af en toe files door werken aan de weg. 

Na twee uur en een kwartier, precies om twaalf uur, rijd ik Delaware binnen en vrijwel meteen is daar het Biden Center. Ik stop voor de wc en lunch. Ik koop daarvoor een boterham met tonijnsalade en komkommer van Pret A Manger. 

Aan een picknick tafel eet ik het op. Het is wel lekker om even te rusten en de benen te strekken. De tonijnsalade smaakt ook erg lekker. 


Weer terug in de auto voorspelt Waze dat ik om vijf voor twee bij Katja aan zal komen. Daarin krijgt het gelijk. Als ik Katja's huis binnenloop krijg ik meteen een schattig slapende Nico in mijn armen gedrukt. Katja kan zich nu klaarmaken om erop uit te gaan. 




Als dat het geval is gaan we naar Fiona's schooltje om haar op te halen. Wanneer Fiona mij ziet rent ze langs Katja en ik krijg de grootste knuffel ooit. Zo schattig!

Met de kinderen gaan we naar de boardwalk van Asbury Park. Het weer is veel beter dan voorspeld al is het erg vochtig. Fiona heeft trek en ik koop een grote pretzel voor haar. Ook haal ik kwartjes zodat Fiona in de ouderwetse kinderattracties kan. De schoolbus is haar favoriet en Spider Man vindt ze niets. 







Nico krijgt intussen ook eten en als de maagjes gevuld zijn nemen we Fiona mee naar de speeltuin op het strand. Mijn hemel, wat kan dat kind toch klimmen! Ik houd af en toe mijn hart vast. 

Opeens heeft Fiona er genoeg van en wil naar huis. Daar neem ik haar mee naar buiten om nog wat meer energie kwijt te raken. Katja en Kevins achtertuin heeft ook heel wat weg van een speeltuin op het moment!

Terwijl Katja bezig is met haar broertje krijgt Fiona nog een bakje met crackers (waar stiekem groentes in zijn verwerkt, geniaal!). Kevin komt later uit zijn werk dan gewoonlijk en Katja besluiten dan zonder hem naar een restaurant te gaan. Anders wordt het te laat voor de kinderen. 

De keuze valt op Klein's langs het water en Fiona vindt het prachtig! We hebben geen kind aan haar. Er komen allerlei boten en treinen langs en haar pasta met boter gaat er heel goed in. Fiona verzucht dat dit haar favoriete restaurant is. 

Katja en ik genieten ook. Katja neemt een margarita en ik een Aperol Spritz. Verder doen we ons tegoed aan een paar sushi rollen. 

Fiona roept heel goed "Cheese!"

Kevin is intussen thuis en Fiona is helemaal blij hem te zien. Ik neem afscheid van het gezinnetje en rijd naar de Residence Inn. Ik laad mijn bagage op een karretje en krijg de sleutel voor mijn kamer op de derde verdieping. Tot mijn verbazing heeft die twee slaapkamers, dus ik heb een mini appartementje (we hebben voor een slaapkamer betaald). 

Na even bijgepraat te hebben met Rick schrijf ik nu dit blog en ga dan nog even een aflevering van We Zijn Er Bijna! kijken voor ik ga slapen. 




5 reacties:

Reny zei

Heerlijk voor je dat je de kinderen weer kunt zien, knuffelen en verwennen.

Fijne dagen samen!

Anja L. zei

Wat een leuke foto van jullie!
Geniet van de tijd met elkaar.
Fijne woensdag.

Wil Perquin zei

Het is weer fijn dat je de kinderen een paar dagen kunt zien. Geniet er van.

Carla zei

Wat een leuke foto’s van de kleintjes! Geniet er nog van!
Groetjes

Petra zei

@Reny - Ja, het is een flinke rit, maar het ook zo waard.

@Anja - Dank je, doen we.

@Wil - Dat doe ik zeker

@Carla - Het gaat weer heel erg snel voorbij