Onze webcam

Cul-de-sac Cam

maandag, juli 22, 2024

Over een mooie maandag

Mijn plan om om zeven uur op te staan lukt niet helemaal, maar om half acht ben ik beneden. Ik maak mijn ontbijt en smul daarvan. Het regent zachtjes en volgens het verhaal zal het vandaag somber weer blijven. 

Terwijl Rick zich klaarmaakt doe ik alvast een kwartier op de elliptische machine en dan gaan we op pad. We gaan natuurlijk eerst naar Starbucks. Daarna steken we over naar CVS en Giant. 

We gaan bij CVS kijken of ze een leuke kaart voor Kai en Raquels eerste huwelijksverjaardag hebben. Die is komende zondag alweer! We vinden een grappige kaart en dan koopt Rick nog wat Goudse kaas bij de Giant. 

Onze laatste stop is Greenheart voor mijn groentesappen. Nog even Pokemon Go spelen en dan gaan we huiswaarts. Daar maak ik mijn cardio af en neem dan mijn nitro brew koffiepauze. Vervolgens douche ik en verruil mijn sportkleding voor een broekrok en een blouse.

Het kevertje heeft dezelfde stippen als de bloem

Bij 29th Parallel, een van de vele koffietentjes die Vienna rijk is, wacht Jeannette al op me. We bestellen drankjes en zijgen neer in een paar heel lekker zittende stoelen. Het gesprek vloeit meteen weer en voor we het weten zijn er twee uur om! We merken dat alleen omdat onze magen rommelen. 

Voor we afscheid nemen prikken we een datum om met zijn vieren te gaan eten. We denken dat onze mannen het ook wel goed met elkaar zullen kunnen vinden. Eind augustus zien we elkaar dus weer en Jeannette komt naar het volgende maandelijkse happy hour. 


Omdat ik letterlijk flauw ben van de honger haal ik gauw een bakje garnalensalade van Whole Foods. Thuis heb ik er verse tomaat van de market en een halve perzik bij, heerlijk. Rick is uit lunchen met een collega.

Na het eten ga ik geld halen en rijd daarvoor naar Oakton. Dat filiaal van onze bank heeft een drive thru geldautomaat. Lui dat ik ben vind ik dat vandaag lekker makkelijk. 

Op de terugweg kom ik langs DePaul's Urban Farm en besluit daar een kijkje te nemen. Het is altijd weer leuk er te fotograferen. Ik heb ook nog een Flat Stanley foto nodig en vind een leuke met bijtjes en een bordje "Bee-Friendly". 








Het is droog en een graad of dertig en het zwembad roept mijn naam. Ik dacht eerst vandaag niet te gaan zwemmen, maar ik heb er opeens reuze zin in. Er is bijna niemand, maar wel Maria, die ik de hele zomer nog niet gezien heb! Misschien had ik daarom zo'n onbedwingbare drang te gaan. 

We praten een tijdje bij en dan vang ik mijn zwemroutine toch echt aan. Het water is koel en de zon komt zelfs door. Het is werkelijk heerlijk! Het lukt me 60 baantjes te trekken en vind het dan jammer dat ik uit het water moet. Meer zit er echter niet in. Nu bedraagt de afstand die ik dit seizoen heb gezwommen 21 kilometer. 

Thuis is het tijd om in te pakken zodat ik morgen op tijd weg kan. Het zijn maar twee nachtjes, maar ik heb nogal de neiging iets te vergeten. Hopelijk werkt het weer een beetje mee en kunnen we woensdag naar het strand. 

Rick is moe van het werk en we laten ons plan om naar Whole Foods te gaan voor avondeten varen. In plaats daarvan halen we taco's in koolbladeren van Taco Bamba. Ik vind die altijd erg lekker, dus smullen geblazen. 

Morgen halverwege de ochtend ga ik naar New Jersey rijden. Ik zie ernaar uit een volle dag met Katja en de kleintjes door te brengen. 
 

3 reacties:

Anja L. zei

Als de tijd voorbij vliegt was het echt gezellig.
Lekker dat je zoveel banen kon zwemmen, ik blijf jaloers daarop. Ik dacht dit jaar ‘s ochtends in het bosbad te zwemmen maar vanwege een erg uitgelopen opknapbeurt is dat nog steeds dicht.
Goede reis morgen en veel plezier!

Carla zei

Wat gezellig, dat je naar Katja,Kevin en je kleinkinderen gaat!
Qualitytime!
Alvast een goede reis gewenst morgen en heel veel plezier!

Petra zei

@Anja - Jammer, dat het bosbad nog steeds gesloten is.

@Carla - Zeker quality time!