Onze webcam

Cul-de-sac Cam

dinsdag, september 01, 2020

Over dinsdag

Nog steeds geen zon te zien vandaag, maar het is tenminste droog en een aangename temperatuur. Ik eet mijn ontbijt dan ook op het deck. Daarna gaan Rick en ik onze koffies halen en als die op zijn gaat hij aan het werk en ik aan mijn stappen op het deck.

Al is september mijn verjaardagsmaand, er bekruipt me toch altijd weer een melancholiek gevoel dat de zomer voorbij is. De herfst is hier prachtig, maar die leidt tot de winter en daar zie ik dit jaar extra tegenop. 

Na een kwartier hoor ik Saskia snikken. Het wordt vandaag een moeilijkere dag voor haar dan gisteren zal blijken. Er zijn dan ook zoveel dingen, die ze samen met Justin deed en haar aan hem herinneren. Ik geef haar maar zoveel mogelijk aandacht, meer kan ik niet doen. 

Als Saskia wat rustiger is rijden we naar het W&OD pad voor een wandeling daar. Ook hier ben ik al een tijd niet meer geweest. Er is nu een groot LOVE beeld bij het Northside Park. We lopen een paar kilometer en dan krijgt Saskia last van een steek in haar zij. Tijd om terug naar de van te lopen. 


Mooie besjes zijn dit altijd

Op de terugweg rijd ik door de drive thru van Walgreens waar ik medicijnen voor mij en Orion ophaal. Dan breng ik een Amazon bestelling van Fitbit opladers naar de UPS Store om teruggestuurd te worden. Ik dacht dat ik de mijne kwijt was, maar natuurlijk vond ik hem zodra ik de vervanging had besteld. 

De ochtend is zo voorbij en het is alweer tijd om aan de lunch te denken. Rick heeft een drukke dag en eet aan zijn bureau. Ik vraag mijn verdrietige meisje waar zij zin in heeft en dat is weer Noodles & Company. Prima, ik vond de pesto zoodles gisteren ook heel lekker en bestel dat weer.

Als Saskia er klaar voor is gaan we naar Ulta. Ik vind het een goed idee om wat make up te gaan kopen voor haar. Daar was ze altijd mee in de weer en inderdaad zie ik dat Sas er zin in heeft het weer te gaan gebruiken. Het is een goede afleiding even.


De rest van de middag lees ik buiten en ga met Saskia zitten als ze het weer te kwaad krijgt. Ik heb mijn afspraak met een vriendin morgen maar even uitgesteld, want ik wil Saskia niet alleen laten huilen. Ik maak liters thee voor haar en dat lijkt dan weer even te helpen tot de volgende herinnering komt. 

Gelukkig heeft een vriendin Saskia vanavond uitgenodigd. Dat is goed om haar zinnen even te verzetten. Deze vriendin heeft zelf ook een moeilijke tijd na het verbreken van een relatie gehad dus zal Saskia goed kunnen steunen. 

Al deze emotie zuigt wel alle energie uit mij moet ik zeggen. Ik heb geen puf om eten te halen en Rick werkt laat. We bestellen dus gyro salades van Plaka Grill. Die zijn gezond, makkelijk en lekker. 

Hopelijk zien we morgen de zon weer, ik mis hem na twee dagen al enorm! Allemaal een heel fijne woensdag gewenst!




 

6 reacties:

Anja L. zei

Gelukkig kropt Saskia haar verdriet niet op. Ik hoop dat ze zich snel iets beter gaat voelen.
Fijne woensdag!

Marion2 zei

Jee Petra, dit is ook wel erg zwaar voor jou. Maar heel erg fijn dat ze zich laat steunen door jou en het allemaal uit. Het is gewoon ellendig nu.

Jullie doen wel leuke dingen samen. De Ulta roept herinneringen op: daar was/is
mijn jongste helemaal weg van. We zijn er weleens tientallen kilometers voor omgereden.

Anoniem zei

Ach, die arme Saskia. Fijn dat jullie er voor haar zijn!

Veel sterkte, Karin.

Inge - Jules & Louis zei

Wat erg voor Saskia... ik vind het wel superlief van jullie dat jullie ze zo vertroetelen!! Maar ik kan me best voorstellen dat al die emoties ook zwaar wegen, en dat je daar best moe van wordt. Hopelijk brengt de avond met haar vriendin een beetje verzet. Wens ze veel sterkte en een dikke knuffel, ook al kent ze me niet. ❤️ Liefs, Inge x

Petr@ zei

Fijn dat je een troost bent voor Saskia! Maar die emoties kosten inderdaad veel energie. Goed dat ze ook even bij een vriendin langs ging, hopelijk was het ook nog een beetje gezellig voor haar.

Petra zei

@Anja - Daar ben ik ook wel blij om.

@Marion - Ik ben ook blij dat ze onze steun accepteert.

@Karin - Gelukkig woont ze dichtbij genoeg om hier te zijn.

@Inge - Vandaag gelukkig een betere dag, het gaat up en down.

@Petra - Ze zoekt afleiding bij vriendinnen en ik denk dat haar gaat helpen, even wat andere perspectieven.