Onze webcam

Cul-de-sac Cam

dinsdag, mei 24, 2022

Over de terugrit

Als ik om kwart over zeven een oog open zie ik Rick al aangekleed in de kamer staan. Hij gaat vast koffies halen bij Starbucks. Intussen douche ik en pak mijn spullen in. 

Gisteravond hebben we een restaurant uitgezocht om te ontbijten. Het wordt The Friendly Toast. Het ligt wat verder weg dan we dachten, maar we lopen door een mooi gedeelte van Boston en zo krijgen we ook wat beweging voor de lange rit terug. 

The Friendly Toast blijkt een heel leuk restaurant te zijn. Die houden we in gedachten voor een volgend bezoek aan de stad wat zeker zal komen, want Saskia blijft hier nog minstens twee jaar wonen. We bestellen beiden gepocheerde eieren met corned beef hash en die smaken voortreffelijk. 










Terug in het hotel pakt Rick zijn dingen in. Dan geven we de sleutels af bij de receptie, laden de bagage in de auto en gaan op pad. Het is half tien en Waze voorspelt dat we om kwart voor vijf thuis zullen zijn. Dat wordt natuurlijk altijd wat later met enkele pauzes onderweg.

Ten eerste moeten we benzine tanken, want dat is er de afgelopen dagen niet van gekomen en we hebben nog maar twintig mijl in de tank. Dan rijden we een paar uur alvorens te stoppen bij de laatste plaza in Connecticut voor we bij New York City aankomen. 

Daar is een Subway en ik bestel mijn favoriete salade en Rick een flatbread. Zonder verder oponthoud bereiken we New York. Natuurlijk is het daar wel druk en in langzaamrijdend verkeer rijden we de George Washington brug over.

De rest van de rit verloopt bijzonder vlot. We stoppen nog een keer voor een pitstop en om te tanken. Dit keer bij het Chesapeake House in Maryland. Two Dots heeft weer een "speurtocht" en ik vermaak me daar de hele middag mee.

Met zijn tweeen zijn Rick en ik efficiente autoreizigers. Dat blijkt wel als we om kwart over vijf, slechts een half uur later dan voorspeld in Boston, Vienna binnenrijden. We stoppen even bij Greenheart voor een fles groentensap en ik neem een paar close up bloemen foto's voor het maandthema. 


Het is fijn nog voor het avondeten thuis te zijn. Zo hebben we tijd om alvast wat uit te pakken. Ook geven we Orion een extra lekker avondmaal. Die is vandaag jarig, zes alweer! Morgen zullen we het uitgebreider vieren.

Rick laat kabobs van Friends bezorgen en ik heb enorme zin in Chinees. Vroeger waren er zeker vijf restaurants, die hier zouden bezorgen, maar nu doet geen van hen dat meer. Gelukkig is Lotus Garden vlakbij en Rick biedt aan het eten even op te halen. 

En zo zit dit Boston avontuur er ook weer op. Saskia heeft al een paar sollicitatiegesprekken geregeld. Haar hoop is op dezelfde school als twee van haar studiegenoten aangenomen te worden. 

6 reacties:

Petr@ zei

Fijn zo'n voorspoedige terugreis.
Hopelijk vindt Saskia snel een leuke baan.

Gefeliciteerd met Orion!

Anoniem zei


Wat een aparte nostalgische mooie huizen (gevels) staan er in Boston,
ook dat kerkje ,ingeklemd tussen de hoogbouw.
Altijd fijn, weer thuis te komen na zo,n lange reis in je eigen huis he.
Is Saskia opzoek naar een baan,of wil ze nog verder studeren?
Dat begreep ik niet zo goed!

groetjes Joke

Tineke zei

Mooie stad, mijn dochter is er ook regelmatig geweest.
Duimen dat Saskia leuke baan krijgt.

Anoniem zei

Fijn dat de rit voorspoedig is gegaan. Boston is een leuke stad, wij waren daar 30! geleden, dus tijd om een keer terug te gaan🙃.
Nu duimen dat de sollicitaties van Saskia

Anoniem zei

Vervolg....nu duimen dat de sollicitaties goed gaan, gaat vast lukken!
Groetje van Henny Breedijk-Leget.

Petra zei

@Petra - Dank je wel!

@Joke - Boston is een heel erg leuke stad, ik ben blij dat we er vaker gaan komen. Saskia is aan het solliciteren voor een baan.

@Tineke - Zeker een mooie stad!

@Henny - Dank je voor het duimen!