Onze webcam

Cul-de-sac Cam

maandag, mei 09, 2022

Over een drukke dag

Rick heeft vanochtend om half acht een afspraak voor een bloedtest. Hij staat dus al om kwart voor zeven op. Ik ben eigenlijk wakker, maar blijf nog een half uurtje liggen. 

Beneden staat de koffie klaar, zo lief van Rick dat hij daar de tijd voor genomen heeft. Hij moest zelf vasten en heeft dus geen ontbijt gegeten. 

Deze week probeer ik eens een nieuwe paddenstoelensoort van King Mushroom, de pioppino. Ik had geen idee dat dat nogal grote paddestoelen zijn. Op het plaatje zien ze er klein uit. Ze smaken wel lekker. 

Als ik mijn ontbijt opheb bestel ik een nitro brew van de Pan Am Center Starbucks. Als ik op weg daarheen ben sms-t Rick dat hij klaar is en op weg gaat naar Pan Am Center. Daar treffen we elkaar dus. Achteraf had Rick mijn koffie op kunnen halen, maar ik was toch al onderweg.

Omdat ik al vroeg begon heb ik 9000 stappen bijeen tegen de tijd dat ik naar Sharon moet. Ik heb alleen niet goed op de tijd gelet en ben te laat om erheen te fietsen. Jammer, want het is eindelijk weer mooi weer. 


Het halve uur met Sharon gaat snel voorbij en na mijn gewoonlijke woordspelletjes etc. fris ik me op en ga naar het Mosaic District. Daar heb ik met Wendy en Karen afgesproken bij Urban Hot Pot. Wendy's man Kenny is ook van de partij. 

We bestellen weer van alles en nog wat. Voor mij alleen vis, garnalen, kreeftballen en heel veel groente. De anderen bestellen veel meer, maar als ik het licht houd kan ik ook meer op. Het is weer heel smakelijk, ik wil echt ook eens met Rick gaan. 


Om kwart over twee heb ik een afspraak voor mijn auto en de hot pot duurt altijd vrij lang. Ik betaal dan ook eerder dan de anderen en ga op pad naar de Nissan garage. Behalve dat VLINDR een beurt nodig heeft piept ze ook bij het achteruit rijden. Dat blijken de remmen te zijn, die schoongemaakt moeten worden. 

Het geheel zal een paar uur duren en ik heb geen zin daarop te wachten. Gelukkig hebben ze een chauffeur die me naar huis kan brengen. Daar geniet ik buiten van het zonnige weer en de bloemen waarvoor de regen dit weekend wel goed was. 



Rick is intussen naar een doktersafspraak. Als hij daarvan terugkomt is mijn auto klaar en we rijden meteen door naar de garage. Ik vind het fijn dat de auto nu weer nagekeken is, zodat we over iets minder dan twee weken met een gerust hart naar Boston kunnen rijden. 

We zijn allebei heel moe en bestellen Plaka Grill voor ons avondeten. Dat restaurant ligt om de hoek en hun Griekse eten is heerlijk. Rick gaat het ophalen en we smullen van het gyro vlees en voor mij courgette "koekjes". Rick heeft een salade erbij. 

En zo is deze dag ook weer voorbij gevlogen. Vanavond willen we weer een aflevering van Our Great National Parks kijken. 

3 reacties:

Petr@ zei

Fijn dat het beter weer is. Maar wat maakt de regen een verschil in de natuur op dit moment, hè? Ineens veel groener en kleuriger.

Anja L. zei

Gelukkig hoefde je niet in de garage te wachten tot VLINDR klaar was, dat is zo zonde van de tijd.
Over twee weken laten wij een trekhaak onder de auto zetten en dan hebben we fietsen geregeld en gaan we lekker fietsen daar.
Hoe gaat het met Rick z'n knie?
Fijne dinsdag.

Petra zei

@Petra - Ja, ik vind lente groen sowieso heel mooi.

@Anja - Alles gaat goed met Ricks knie en rug, gelukkig.