Onze webcam

Cul-de-sac Cam

dinsdag, juli 19, 2022

Over een zonnige zomerdag

Net voor Alexa's deuntje begint te spelen sta ik op. Er staat vandaag niets op het programma en dat is ook weleens fijn. Ik maak ontbijt en schenk koffie in en eet buiten op het deck. Het belooft weer een warme dag te worden. 

Terwijl Rick zich klaarmaakt doe ik alvast wat cardio. Ik heb 3000 stappen bijeen als we naar Starbucks vertrekken. Na onze koffies opgehaald te hebben vul ik dat aan met een half uur op de elliptische machine en dan is het wel genoeg geweest. Ik voel mijn benen van de rondleiding van gisteren!

Onze tijgerlelies zijn nu op zijn mooist. Ik kan daar enorm van genieten. Een foto laat niet goed zien hoeveel bloemen er zijn. Het lijken er ieder jaar meer. 


Na mijn douche kleed ik me alvast in bikini. Dan ga ik eerst naar Greenheart voor mijn Rooster sap. Daar fotografeer ik Tinkelbel ook even met Town of Vienna bord. 

Vervolgens ga ik naar Whole Foods. Daar koop ik vast avondeten voor morgen, want ik heb vanavond mijn maandelijkse happy hour. Nu ik hier toch ben neem ik alvast lunch mee. 

Dinsdag is lunch met Judith dag en ik maak mijn salade van tomaat en mini paprikaatjes alvast. Daarbij heb ik een moot gerookte zalm. Al kletsend met Judith smaakt dat heel goed. 

Nadat Judith en ik tot volgende week afscheid hebben genomen loop ik direct naar het zwembad. Mijn gewoonlijke ligstoel is vrij. Na me geinstalleerd te hebben ga ik meteen het water in om af te koelen. Door het warme weer wordt het water natuurlijk ook warmer. Ons zwembad heeft een soort waterkanon dat 's nachts het zwembad ietwat afkoelt. 


Als ik weer op mijn stoel zit te lezen komt Maria me gezelschap houden. We praten even bij en dan gaat zij haar baantjes trekken. Ik zoek nog een paar keer verkoeling in het water en dan loop ik net voor vieren terug naar huis. 

Daar is de schoonmaakploeg nog bezig, maar ze zijn klaar met de bovenverdieping. Ik kan me dus op mijn gemak verkleden. Ik trek mijn kersenjurk aan en heb daar nu ook een ketting en oorbellen bij. Ik vind het een heerlijke jurk, want hij heeft zakken. 

Maria komt me om tien over half vijf ophalen. We gaan dit keer naar Sweet Ginger. Vanochtend heb ik een tafel voor tien personen gereserveerd, maar later in de middag zouden er opeens nog maar zes mensen komen. Ik heb het restaurant daarover gebeld en maar goed ook, want uiteindelijk zijn we met zijn vijven.

Dat is wel heel gezellig, want zo is het makkelijker om met iedereen te praten als tafel. We bestellen verschillende soorten sushi rollen. Zo delen is leuk, want dan kunnen we meer proeven. 

Voor we het weten loopt het tegen zevenen. We nemen afscheid en volgende maand wordt het een Italiaans restaurant voor happy hour.  

Katja stuurde de twaalf maanden foto's van Fiona vandaag. De laatste foto op de deken alweer, wat vliegt de tijd! 



2 reacties:

Anja L. zei

Wat ziet Fiona er vrolijk uit.
Jullie tijgerlelies zien er prachtig uit, ruiken ze ook eigenlijk?
Fijne woensdag.

Petra zei

@Anja - Nee, volgens mij ruiken de tijgerlelies niet, jammer genoeg.