Onze webcam

Cul-de-sac Cam

maandag, oktober 17, 2022

Over deze maandag

Hoewel ik Rick net voor zevenen heb horen opstaan schrik ik wakker als Alexa haar Disney deuntje begint te spelen. Ik moet flink moe zijn geweest, want ik lag gisteravond nog voor tienen in bed. 

Rick heeft wel koffie gezet, maar hij is de koffie vergeten. Dat is wel even grappig, alleen heet water. Het duurt niet lang voor er wel een echte kop koffie in te schenken valt. Met mijn ei in eiwit wrap, drie soorten paddenstoelen en spinazie ontbijt begin ik de dag in ieder geval smakelijk. 

Rick heeft zich intussen klaargemaakt voor zijn werk en we rijden naar Starbucks. Iedere dag zijn de herfstkleuren mooier. Het is niet koud vandaag, maar er staat een venijnige wind. Echt buiten zitten is er dus niet bij. 



Vandaag ga ik eens mijn "Scoop" apparaat gebruiken. Daarmee schijnen mijn heupen losser te kunnen komen en dat is hard nodig. Na tien minuten verhuis ik naar de mini elliptische machine en maak daarop mijn stappen af. 
Onze achtertuin begint ook heel wat kleur te tonen. 

Omdat ik gisteren heel wat van mijn voeten heb gevergd en dat morgen weer zal doen heb ik vandaag een bijna complete rustdag ingelast. Ik gebruik mijn nieuwe deep tissue masseer apparaat en draag mijn streklaars. 

Rick wil graag vroeg lunch halen en dat doen we van Subway voor mij en Cava voor Rick. Ik blijf de Subway salades lekker vinden. Het is een volle bak groente, dus zeker genoeg voor mijn dagelijkse portie. 

Na het eten stap ik even in de auto om wat van de herfstkleuren te genieten en foto's te maken. Jammer genoeg begint het net te regenen, dus lang maak ik het niet. 



Vroeger werd het varken ook verkleed, maar die mag dit jaar niet meedoen

De rest van de middag kijk ik wat shows, zoals Tussen Kunst en Kitsch. Verder doe ik lichtjes in de lege prosecco fles. Daarbij steek ik voor het eerst dit seizoen de kaarsen aan. Heel gezellig is het zo. 
 
Rick en ik hebben enorme zin in pizza vanavond. We bestellen van Pupatella dat naar eigen zeggen zo'n dunne korst heeft dat er maar vier toppings op kunnen. Ik eet meestal toch alleen wat er op de pizza ligt. 

Het smaakt ons opperbest, we missen het echt om soms gewoon eenvoudig een pizza te bestellen. Maar ja, toch wel meer koolhydraten dan we gewoonlijk willen eten. 

Ook vanavond zal ik op tijd naar bed gaan. Morgen wordt het een drukke dag. 


4 reacties:

Sophie zei

Wat een mooie herfstkleuren. Goed dat je rustig aan doet na zo'n druk weekend!

Anja L. zei

Hier zijn de herfstkleuren ook zo mooi.
Ik hoop dat je voet het goed houdt vandaag.
Fijne dinsdag.

Anoniem zei

Schitterend die herfstkleuren!
Een rustig dagje is wel nodig nog voor je voet
En wat is Fiona een dotje en zo wijs al!
Onze kleinzoon wordt as zaterdag een jaar.
Fijne dinsdag!
Groetjes
Carla

Petra zei

@Sophie - De herfstkleuren zijn prachtig dit jaar.

@Anja - Het ging, maar echt goed niet.

@Carla - Alvast gefeliciteerd met je kleinzoon!