Onze webcam

Cul-de-sac Cam

maandag, oktober 24, 2022

Over een kleurrijke maandag

Zodra Alexa haar Disney deuntje speelt sta ik op. Het heeft vannacht geregend en ziet er nog somber uit buiten. Op zulke dagen geniet ik extra van mijn lekker warme ontbijt. 

Rick heeft om negen uur een presentatie en daarom gaan we naar de Pan Am Center Starbucks. Ik vind dat best fijn, want zo kan ik mijn uur cardio nog voor ik naar personal training moet afmaken. 

Sharon rekt en strekt me vandaag veel, want alles zit weer vast. Verder komen alle spiergroepen aan bod en zoals altijd vliegt het halve uur voorbij. 

Op weg naar huis stop ik een aantal keren om de vlammende herfstkleuren te fotograferen. Sharon en ik waren het er over eens dat ze dit jaar extra spectaculair zijn. We zullen wel precies genoeg regen gekregen hebben deze zomer. 








De rest van de ochtend doe ik een aantal Duolingo lessen. Daarna zijn de woord- en breinspelletjes aan de beurt en zo is het al heel snel na twaalven.

Rick en ik maken ons middageten klaar. Hij heeft een tortilla met kip en kaas en een salade. Ik snijd een op de markt gekochte tomaat in stukjes en heb daar bloemkool brood met gerookte zalm bij. We eten gezellig samen en dan moet Rick weer aan het werk.

Voor mijn nagelafspraak ga ik even langs de Safeway. Daar koop ik komkommer voor het avondeten en Keto cereal voor Rick. Hij vindt de kaneel "toastjes" erg lekker en is daar blij om, want de meeste Keto cereals zijn net karton. 

Mijn nagels zijn weer veel te lang en Phuong zorgt ervoor dat ze weer keurig gelakt en een stuk korter zijn. Thuis doe ik er herfststickertjes op. Het ziet er zo weer vrolijk uit. 


Voor ons avondeten hebben we korstloze quiches, die we een tijd geleden op de markt kochten. Ze zijn gewoonlijk heel erg lekker en koolhydraatarm. We hebben er een komkommersalade bij. Helaas is deze quiche erg waterig. Misschien is hij te lang bevroren geweest of zo, maar dat doet af aan de smaak. We kunnen het zondag aan de bakster vragen.

Geloof het of niet, maar ik heb gisteravond voorlopig de laatste achterstallige aflevering van Below Deck gekeken. Ik ben er begin juli mee begonnen! Nu ben ik bij en ga vanavond de nieuwe aflevering van Below Deck Mediterranean kijken. 

6 reacties:

Anja L. zei

Je nagels passen goed bij het seizoen!
Jammer van de quiches.
Fijne dinsdag.

Reny zei

Jammer dat de quiche minder lekker was, ben benieuwd naar de reactie van de maakster.

Mooi die nagels!

Marion2 zei

Grappig hoe creatief jij bent met je nagels. Ik vind het voor mezelf al gedurfd
als ik blauw of groen zou nemen, LOL. Steeds weer ben ik het van plan en op het
laatste moment ga ik dan weer laf voor roze, oranje of rood.

Prachtige sfeerfoto's van de herfst!

Petr@ zei

Balen van de quiche, ik denk dat het inderdaad komt door het te lang invriezen.

Lekker vrolijk en toch herfstachtig, je nagels.

Anoniem zei

Superleuk je nagels zo!
En wederom schitterende foto’s van de herfstkleuren.
Jammer van de quiche inderdaad, ik heb t ook wel eens gehad dat t waterig smaakte en denk dat ik het te lang in de vriezer heb gehad.
Fijne dinsdag
Groetjes
Carla

Petra zei

@Anja - Zondag moeten we maar verse kopen.

@Reny - Dank je!

@Marion - Vroeger deed ik ook altijd braaf roze of rood en toen ontdekte ik glitter en tekeningetjes en vond ik rood en roze maar saai.

@Petra - Ik denk het ook, volgende keer sneller eten.

@Carla - Ik vind het leuk de nagels te doen, is ook een beetje creatief bezig zijn.