Onze webcam

Cul-de-sac Cam

donderdag, oktober 20, 2022

Over een drukke donderdag

Gisteravond hebben Rick en ik onze extra winterdeken op het bed gelegd en wauw, daardoor sliep ik als een roos! Het is maar goed dat Alexa me om half acht wekt, anders had ik een heel stuk langer doorgeslapen. 

Rick stond vroeg op, want hij heeft een belangrijke presentatie. Ik maak mijn ontbijt, maar moet een deel daarvan mee in de auto nemen om naar Starbucks te gaan. Ricks moet voor half negen al terug zijn. 

Dat geeft mij tijd om alvast wat cardio te doen voor mijn personal training. Om kwart voor tien wacht Sharon me weer op om een half uur gewichten te doen. We ontzien mijn voet nog maar tot die echt beter is, maar desalniettemin zijn de oefeningen vrij pittig. 

Het is weer schitterend weer, al is het wat koud. De esdoorns zijn iedere dag mooier, al zijn niet alle soorten zo verkleurd als op de foto. In de herfst worden bladeren als bloemen las ik ergens en dat is echt wel het geval. 



Christine belt terwijl ik naar huis rijd en we praten even bij over allerlei familie dingen aan beide kanten. Het is altijd weer fijn om haar als klankbord te hebben. Ik maak mijn cardio af terwijl we keuvelen. 

Al snel is het tijd voor de lunch en Rick stelt voor naar The Boro te gaan. Daar heeft hij doordeweeks zelden tijd voor dus ik neem het met beide handen aan. Rick haalt kabobs bij Tasty Kabos en ik natuurlijk een poke bowl van Poki DC.

Rick moet thuis meteen weer aan het werk, dus ik eet samen met Orion. De hond weet namelijk dat hij mijn overgebleven courgette noedels krijgt. Dat is vandaag ook weer het geval, want zoals altijd scheppen ze er veel te veel in mijn bak. Orion is er dol op en wacht geduldig tot ik ze in zijn bowl heb gedaan. 

Volgens de berichtjes van Walgreens moeten een aantal recepten klaar zijn voor mij. Als ik er aankom blijkt dat er echter maar een te zijn. De andere twee, voor Orion ook, moeten nog gevuld worden. Dan kom ik liever terug om ze allemaal tegelijk op te halen en betalen. 

Aan de overkant ligt de Pumpkin Patch waar ik al vaker foto's heb gemaakt. Rick en ik vroegen ons af hoeveel hun pompoenen per pond kosten. Dat is 89 dollarcent hetzelfde als bij de Urban Farm, best duur dus. Ik denk dat we onze tweede pompoen maar van Whole Foods gaan halen. 

Natuurlijk kan ik het daarna niet laten weer foto's te maken. Ik ga deze herfststandjes weer missen. Na Halloween gaan ze waarschijnlijk alweer weg. Dat maakt november tot Thanksgiving meestal een wat saaie maand. 









Thuis heb ik allerlei administratieve dingen te doen. Die heb ik al heel lang uitgesteld en nu heb ik er de tijd voor. Tot Rick klaar is met zijn werk ben ik ermee bezig. 
Onze esdoorn voor het huis is er zoeen de later verkleurd, dit is een verdwaald rood blad

Dat is later dan Rick had verwacht en we haasten ons naar Whole Foods. Daar kopen we snacks voor het happy hour van vanavond en nog wat andere benodigdheden. 

Donderdag is onze favoriete avond, want we hebben ons virtuele happy hour met Chuck en Christine. Het wordt vanavond zo gezellig dat het uur bijna anderhalf uur wordt. Iedere keer wensen we dat we nog bij elkaar in de buurt zouden wonen. Hopelijk lukt het binnen afzienbare tijd elkaar weer in het echt te zien. 

Voor mijn avondeten bel ik Lani bij Viet Aroma. Zij weet dat ik mijn pho zonder noedels wil en met extra groentes. Rick bestelt van Friends Kabob, zijn favoriete eten is duidelijk kip of biefstuk kabob. We laten het ons goed smaken.

We zijn beiden moe van deze dag. Er speelden emoties aan mijn kant en Rick had de ene vergadering na de andere. We gaan vroeg naar bed en hopen dat het morgen wat rustiger zal zijn. 
 

3 reacties:

Anja L. zei

Ik had vannacht voor het eerst weer een dekbed in de hoes gedaan in plaats van los op het voeteneinde. Ik heb ook heerlijk geslapen.
Wat een leuke foto’s weer van de pompoenen. Ik hou van de herfstkleuren.
Ik snap je emoties, op dit moment is er van alles mis met mijn ouders en dat vreet aan je.
Ik hoop dat vandaag een betere dag is.

Anoniem zei

Superleuk al die pompoenen!
Orion is een slimmerd.. lekker smullen van de overgbleven noedels. Nina mijn berner weet t ook precies als ze iets extra’s krijgt.
Ik hoop dat je morgen een wat rustigere dag hebt,
Groetjes
Carla

Petra zei

@Anja - Sterkte met je ouders en inderdaad het is moeilijk!

@Carla - Oh, Berners zijn zo schattig. Orion denkt bij elke maaltijd eigenlijk wel dat hij iets krijgt, ha ha.