Onze webcam

Cul-de-sac Cam

vrijdag, oktober 14, 2022

Over een volle vrijdag

Heel vreemd, mijn Alexa wekker ging vanochtend niet af en ik word pas om acht uur wakker als Rick boven komt om te douchen. 

De Alexa laat een mysterieus rood lichtje zien en reageert nergens op. Pas later vind ik uit dat hij om de een of andere reden op "Niet storen" staat. Waarschijnlijk gebeurd toen Rick gisteren ons bed opmaakte.

Omdat ik zo laat ben maak ik mijn ontbijt zo snel mogelijk. Rick wacht even tot ik het opheb en dan maken we onze dagelijkse gang naar Starbucks. 

De afgelopen paar dagen zat er geen schuim op mijn nitro brew en vandaag weer wel. Ik vraag hoe dat komt, maar daar krijg ik geen duidelijk antwoord op.

De regen en bewolking van gisteren zijn verdwenen en de zon komt vrolijk schijnen. Daardoor staat de boom bij ons achterburen prachtig te vlammen. 


Na mijn cardio was ik wat kleertjes, die ik voor Fiona heb, met de hand. Dan doe ik haar slaapmatjes met dekentje en kussen eraan in de wasmachine en daarna droger. 

In zo'n slaapzakje sliep Fiona heerlijk toen we aan het strand in New Jersey waren. Hopelijk gaat dat hier ook gebeuren. 

Het is zulk lekker weer en ik loop wat rond ons plein. Mijn voeten doen vandaag pijn dus ik ga maar geen echte wandeling maken. Ik zal ze dit weekend weer flink nodig hebben. 


Zo vliegt de ochtend voorbij. Als lunch bestel ik een salade met boerenkool, wortel, tomaat en garnalen van Chop't. Rick haalt zijn gewoonlijke Cava salade. Al die boerenkool kan ik niet helemaal op. Bovendien vind ik het wat bitter. De volgende keer neem ik weer spinazie. 

Na het eten ga ik mijn lijstje afwerken. Als eerste ga ik naar de Italian Gourmet. Daar hebben ze flessen prosecco, die beschilderd zijn met Halloween taferelen. Daar wil ik als die op is de feeenlichtjes indoen. 


Vervolgens rijd ik naar H Mart. Ik koop mijn paddenstoelen voor volgende week alvast, want ik weet niet of we zondag tijd daarvoor hebben. Ze zijn bovendien veel goedkoper dan die van de markt.

Op weg naar de Safeway kom ik langs de "Pumpkin Patch" en kan het niet laten uit te stappen en meer foto's te maken. Even overweeg ik een mooie bak met chrysanten mee te nemen, maar die gaan bij mij altijd zo dood. 






Bij de Safeway werk ik een hele boodschappenlijst af. Dat is bij deze winkel waar ik niet zo vaak kom best zoeken. Bij de Giant weet ik alles vrijwel feilloos te vinden. 

Uiteindelijk ligt bijna alles wat ik nodig heb in mijn karretje. Alleen de nachtluiers van het merk dat Katja en Kevin gebruiken hebben ze niet. 
Helemaal op Halloween voorbereid

Bij Amazon hebben ze de luiers wel en die kunnen vandaag tussen vijf en tien bezorgd worden. Die bestel ik alvast, maar bel ook de Giant of ze ze hebben. 

Dat is het geval en Rick gaat ze kopen. Ik annuleer de Amazon bestelling. Nu hebben we volgens mij alles wat Fiona nodig heeft. 

Het is heerlijk in de zon en ik ga een tijdje voor het huis zitten lezen. Als de zon om half zes achter de huizen verdwijnt wordt het te kil, maar wat een luxe om half oktober nog met twintig graden buiten te zitten. Helaas wordt het de komende week een stuk kouder. 

Katja en Kevin zullen pas na negenen komen en Rick en ik besluiten een gezellig restaurant op te zoeken. Dat wordt Agora, een Mediterraans restaurant met vooral Turkse en Griekse mezze. Ik heb een linzensoep en St. Jacobsschelpen en Rick een pideh en een kabap. Allemaal even lekker, dit is een goed restaurant. 

Op de terugweg bestellen we sushi voor Katja. Zij heeft nog niet gegeten en dat kan in onze ijskast op haar wachten. 

Helaas komen ze toch weer in files terecht, waardoor Fiona telkens gewekt wordt. Het verkeer tussen New York en Washington is altijd weer verschrikkelijk. 

Omdat ik doodmoe ben ga ik zoveel mogelijk rusten, zodat ik wel wakker ben als het gezinnetje aankomt. Daarmee sluit ik dit blog af en ik wens iedereen een heel fijn weekend. 

5 reacties:

Sonja zei

Fijn weekend met zijn allen!

Anja L. zei

Heel veel plezier dit weekend!

Petr@ zei

Hopelijk valt de pijn in je voeten een beetje mee dit weekend en kun je er lekker op uit met de New Jersey familie

Anoniem zei

Wat gezellig dat Katja,Kevin en Fiona weer komen.
Dat wordt genieten!
Heel veel plezier!
Groetjes
Carla

Petra zei

@Sonja - Dank je!

@Anja - Gaan we hebben.

@Petra - Ik ben voorzichtig, maar moet toch ook gewoon leuke dingen kunnen doen vind ik.

@Carla - Zeker genieten!