Onze webcam

Cul-de-sac Cam

vrijdag, april 21, 2023

Over de fiets uit het stof halen

Net als gisteren ben ik om half zeven helemaal wakker. Ik lees op mijn telefoon tot Rick een half uur later opstaat. 

Het bevalt me prima de dag zo vroeg te beginnen, zeker met het prachtige weer dat ook voor vandaag voorspeld wordt. 


Na Orions wandeling en Ricks ontbijt is het Starbucks tijd. Angie bij de drive thru is altijd een gezellige klets, maar ik denk dat de auto's achter ons daar niet zo blij mee zijn. 

Rick had heel lief Greenheart sap gehaald voor ik terugkwam, maar die is alweer op. We kopen een fles Detox, nog steeds vind ik het een saaie naam. 

Voor mijn architectuur themafoto kies ik vandaag de winkel naast Greenheart met zijn mooie deur en zuilen. Het was in Europa zo'n makkelijk thema, hier is het wat meer zoeken, tenzij ik in Washington ben. 


Als we thuiskomen stof ik mijn fiets af en pomp de banden op. Na mijn sport routine ga ik een stuk door de buurt fietsen. 

Vanwege de heuvels is dat ook een goede manier van bewegen. Het weer is er nu naar om weer vaker te fietsen. 

Onderweg stop ik af en toe om bloemen te fotograferen. Jammer genoeg bloeien ze met dit warme weer maar kort. 






Als ik een pad bij een van de buurt zwembaden opgaf rijd ik bijna tegen een hert aan. Zij is totaal niet bang en blijft rustig blaadjes eten. 


De azalea's staan in bloei en sommige tuinen staan er vol mee. Het is zo mooi! 






Rick is intussen naar fysiotherapie vertrokken en ik bestel een oude vertrouwde Subway salade als lunch. Ik word door de eigenaar begroet alsof ik jaren weg ben geweest. 

Tot Rick klaar is met zijn vergaderingen zitten Orion en ik op het deck. Ik doe getrouw mijn Arabische lessen en woordspelletjes. 

Om half vier is Rick klaar en omdat het 31 graden is besluiten we verkoeling te zoeken bij Bruster's, een recent geopende ijssalon. 

Orion gaat mee, want ze hebben ook hondenijs. 
Ik kies de toffee salted caramel smaak en die is heerlijk. Rick heeft koekjesdeeg ijs en Orion trilt gewoon als hij zijn lekkernij ziet. Die is dan ook zeer snel op! 



Volgens Rick is Orions medicijn bijna op en ik vraag een spoedrecept aan bij de dierenarts. Die zegt dat we eind maart nog voor twee maanden pillen hebben gekregen. 

Wat blijkt, die staan gewoon in de kast. Voortaan ga ik eerst ook even kijken of het echt op is. Desondanks moeten we toch naar Walgreens, want er liggen ook medicijnen voor mij klaar. 

Voor ons avondeten gaan we naar het Mosaic District. Daar willen we het nieuwe Kirby Club restaurant proberen. 

Er zijn geen tafels vrij tot half tien, maar de bar is open. Dat vind ik wel heel fijn hier in de VS. Rick en ik vinden het zelfs leuker om aan de bar te eten. 

We bestellen een paar.lekkere cocktails en dan het grote kebab feest. Dit is iets wat we vaker gaan doen. Alles smaakt voortreffelijk! 
Sumac Sunset

Speciale effecten 

De voorafje, de salades zijn super 

Verschillende kebabs met sausjes 

Voldaan gaan we naar huis, dit was een heel goed begin van het weekend. Allemaal een heel leuk weekend gewenst! 

5 reacties:

Reny zei

Prachtig, die azalea's!

Dat eten ziet er wel heel lekker uit.

Maak er een mooi weekend van.

Anoniem zei

Leuk om bij het thuis komen te zien dat alles in bloei staat. En die azalea's staan er schitterend bij.En dan kom je onverwacht een hert tegen. Geweldig.
Zover is het bij ons nog lang niet.
Fijn weekend. WIL

Anja L. zei

Wat een mooie foto’s van de azalea’s. Hier zie ik de hertjes alleen maar van veraf.
Lekker dat jullie mooi weer hebben. Op de terugreis gisteren begon het bij Maastricht te regen en dat is het blijven doen tot we in bed lagen. Nu is het even droog maar de nieuwe buien zijn alweer onderweg.
Fijn weekend!

Petr@ zei

Fijn om weer lekker te kunnen fietsen, dan kom je weer net op wat andere plekken dan wandelend. Mooi al die kleuren. Hopelijk duurt het hier ook niet lang meer, ik ben wel klaar met het wisselvallige weer. Op dit moment zit ik wel in het zonnetje dit te typen.

Je avondeten zag er heerlijk uit en die cocktails ook! Fijn weekend!

Petra zei

@Reny - Doen we, de azalea's hier zijn spectaculair

@Wil - Het blijft bijzonder om herten gewoon in onze buurt te hebben lopen

@Anja - Dat is nooit zo fijn thuiskomen. Hopelijk knapt het weer snel op.

@Petra - Het wordt hier ook weer koeler, maar goed ook, want 30 graden is niet normaal in april.