Onze webcam

Cul-de-sac Cam

maandag, april 24, 2023

Over een injectie in mijn schouder

Net voor zevenen zijn we allebei wakker. De zon schijnt, maar het is maar vijf graden. Ik maak mijn ontbijt met varen-toppen, morel paddenstoelen en ei gewikkeld in een eiwit wrap. Het smaakt me heel goed, die varen-toppen en morels zijn echt traktaties. 


Terwijl Rick zich klaarmaakt ren ik daarna op de plaats. Ik heb al zesduizend stappen bijeen als we naar Starbucks vertrekken. Sinds vorige week laat ik kaneel toevoegen aan mijn nitro brew en dat is heel erg lekker!

Voor ik naar Sharon ga doe ik de rest van mijn cardio. Sharon heeft een goed programma voor me en ontziet mijn schouders. Daar krijg ik vanmiddag een injectie in. 

Op weg naar huis stop ik bij een aantal tuinen om foto's van baardirissen te maken. Ik vind dat zulke mooie bloemen, vooral de lichtpaarse. Nu het iets koeler is bloeit alles tenminste ook wat langer. 









Om half twaalf heb ik een afspraak met Phuong. Dit keer kies ik een mooie blauwe kleur nagellak en de andere nagels laat ik wit lakken. Thuis plak ik er blauwe bloemen en vlinders op. Het is iedere keer weer leuk om heel andere nagels te hebben. 


Tot ik naar de dokter moet oefen ik mijn Arabisch. Dan rijd ik naar McLean waar ik bij OrthoVirginia een afspraak met Dr. Lane heb. Dit keer krijg ik de steroide injectie in mijn linker schouder. Het is geen fijn gevoel, maar ik heb veel erger meegemaakt en hopelijk helpt het. 

Op weg naar huis kom ik in een file te staan, want een stoplicht gaat van rood naar oranje en dan terug naar rood in minder dan tien seconden. Groen komt er niet aan te pas. Het lukt iedere keer maar vier auto's om over te steken en dan is het vijf minuten wachten tot hetzelfde zich herhaalt. Meer dan een half uur later ben ik er eindelijk doorheen. 

Het loopt al tegen vijven als ik de Whole Foods binnenloop. Ik zie dat er een aanbieding is van een hoofdgerecht en twee bijgerechten voor $14. Dat is natuurlijk een heel goede prijs en ik neem er twee van mee. 

Mijn keuze is hun heerlijke zalm met kruiden, geroosterde worteltjes met dille en geroosterde wilde paddenstoelen. Ik neem een voorafje van grote garnelen mee. Terwijl we het eten aan het klaarmaken zijn weet Orion er met mijn zalm vandoor te gaan, gr!

Rick warmt die van hem altijd op en dat maakt de zalm droog. Ik heb gelukkig nog wat lekkere zalm hot dogs, die ik dan maar eet nadat Rick ze gegrild heeft. Het is onvoorstelbaar hoe snel Orion is. Hij weet dat het niet mag, maar probeert het toch altijd weer en vanavond met succes. 

Na dit lekkere maal gaat de televisie aan voor Jeopardy. Die trivia show blijft leuk. Ik ben moe van de drukke dag en ga vroeg naar bed. 

3 reacties:

Anja L. zei

Wat zien je nagels er weer leuk uit!
Ik hoop dat de injectie goed gaat helpen en dat de pijn minder gaat worden.
Ergerlijk dat stoplicht, het maakte zijn naam waar gisteren.
Orion blijft een dondersteen in de keuken, zonde van je zalm.
Fijne dinsdag.

Petr@ zei

Hopelijk helpt de injectie en heb je snel minder klachten.
Mooi, je nagels. Net Delfts blauw

Petra zei

@Anja - Orion is een meester in het stelen van eten.

@Petra - Ik hoop het ook, ik denk dat het nu al wat beter is.