Onze webcam

Cul-de-sac Cam

donderdag, april 20, 2023

Over genieten van de lente kleuren

Eigenlijk was ik om vier uur wakker genoeg om op te staan, maar ik zing het uit tot half zeven. Ik lees op mijn telefoon tot Rick een half uurtje later ook wakker is. 

Op het nieuws zien we dat het vandaag en morgen ronduit zomerweer zal worden. Dat is wel een fijne thuiskomst moet ik zeggen. 

Aangezien ik geen ontbijt in huis heb gaan we na Orions wandeling meteen naar Starbucks. Mijn nitro brew en dubbelgebakken egg bites smaken me prima. 

We zijn dus heel vroeg klaar en ik begin snel aan mijn cardio. Dat doe ik buiten, luisterend naar de waterval in onze vijver, die Rick tijdens mijn afwezigheid aan heeft gezet. 

Voor vandaag heb ik personal training afgezegd, dat komt maandag wel weer. In plaats daarvan maak ik een wandeling door de prachtig bloeiende buurt. 












Als ik ons plein weer inloop komt de kat van de buren, Henry, me miauwend tegemoet. Hij gaat aan mijn voeten liggen rollen. Zou hij mij gemist hebben? 

Rick heeft training en vraagt mij zijn lunch ook te halen. We bestellen van The Italian Gourmet. Met dit weer zijn hun slawraps zo lekker, vooral die met garnalensalade. 

Intussen klets ik bij met Judith. Zij is terwijl ik weg was even naar Nederland geweest dus we hebben allerlei gespreksstof. 

Als Judith weer aan het werk moet doe ik mijn Arabische lessen. Halverwege de middag begin ik de jet lag te voelen en drink een Cola Zero voor wat caffeine. 

Met dit warme weer zou het kunnen dat er al kolibries gearriveerd zijn. Ik hang de voeders buiten en hoop weer gauw zo'n schattig vogeltje te zien. 

Om drie uur ga ik naar Lofty Salon waar Carmen mijn haar weer bekwaam bijkleurt. Dan rijd ik nog even naar Whole Foods voor wijn en snacks.

Donderdag is happy hour met Chuck en Christine. Volgende week komen ze hierheen en we bespreken alvast wat we willen doen, want een aantal dingen moeten gereserveerd worden. We zien er allemaal naar uit elkaar weer te zien. 

Mijn jet lag begint me parten te spelen, maar ik moet door. Rick gaat eten halen, Chinees voor mij en kebabs voor hem. Dan ga ik opgenomen shows kijken en hoop het tot negen uur uit te houden. 


3 reacties:

Anja L. zei

Wat fijn dat je bij thuiskomst van dat lekkere weer hebt. Dat gaat bij ons niet lukken.
Fijne vrijdag.
Wij gaan zo inpakken en op weg naar huis.

Petr@ zei

Fijn om weer thuis te zijn. Hopelijk ben je snel van de jetlag af.
Leuk vooruitzicht dat je Christine en Chuck snel weer zier.

Anoniem zei

Prachtig, al die kleurige bloeiende bloemen! En heerlijk dat lekkere weer, ook fijn om weer thuis te zijn he.
Leuk altijd,die kolibrietjes.
Hopelijk ben je snel van je jetlag af
Groetjes
Carla