Onze webcam

Cul-de-sac Cam

donderdag, februari 22, 2024

Over de rit naar New Jersey

Rick staat zoals altijd om zeven uur op en ik volg niet veel later. Na mijn ontbijt begin ik aan mijn cardio en heb er al een half uur opzitten als Rick klaar is om naar Starbucks te gaan. 

Daar staan onze koffies al klaar. We gaan daarna naar de overkant om bij de Giant een paar benodigdheden te kopen. 


Bij Greenheart koop ik sappen voor Katja en mezelf. Daar maak ik ook mijn themafoto "groen". Dan dringt de tijd, want ik heb om kwart voor tien personal training.
p


Thuis fris ik me snel op en ga dan naar Sharon's huis. Het halve uur personal training gaat weer snel voorbij. Het is fijn dat ik deze sessie nog kon doen voor ik op pad ga.

De rest van de ochtend pak ik verder in en laad de auto in. Dan eten Rick en ik samen lunch. Voor mij weer een blikje met sprotjes, kerstomaatjes en spinazie. 

Om kwart voor een neem ik afscheid van Rick en rijd weg. Op de ringweg van Washington kom ik even in langzaamrijdend verkeer terecht, maar de rest van de rit verloopt zonder oponthoud. Om half drie maak ik een pit stop bij het Biden Center waarmee ik maar tien minuten verlies. 


Als het verkeer zo is is het prettig rijden. Om kwart over vier arriveer ik bij de Residence Inn vlakbij Katja. Ik kan meteen naar boven en breng mijn spullen daar. Ik heb hier een heel keukentje, niet dat ik dat nodig heb. 

Met een Uber ga ik naar Katja's huis. Daar is Katja net klaar met haar werkdag en Kevin komt terug met Fiona. Die is heel blij Omi te zien. Het is zo fijn weer met haar te knuffelen!

Kevin gaat vanavond bowlen en Katja en ik besluiten met Fiona bij de Marina Grille te gaan eten. Katja neemt biefstuk met garnalen en ik de gegrilde kip, die erg lekker is. Fiona smult van haar kinderpizza en daarna vooral van het ijsje dat daarbij komt als toetje. 

Het kleintje is duidelijk doodmoe en Omi ook. Ik lees nog even een boekje voor en roep dan weer een Uber om me terug naar het hotel te brengen. Katja schrijft even later dat Fiona meteen in slaap viel. 

Morgen ga ik de hele dag met Fiona doorbrengen. Ik heb al leuke plannen. 
 

5 reacties:

Anja L. zei

Dat was een vlotte rit.
Gaan Katja en Kevin weg? Veel plezier met Fiona.

Tineke zei

Geniet maar van je dagje met Fiona. Wij hebben onze kleinzoon van 3 vandaag; ook heel gezellig.

Tineke zei

tip: "Juf Roos en Gijs' zijn korte video filmpjes met nederlandse peuter liedjes van vroeger. Leuk voor Fiona of praat je nooit nederlands met haar.

Petr@ zei

Fijn dat de rit naar New Jersey zo vlot verliep.
Veel plezier met Fiona!

Petra zei

@Anja - Nee, Katja en Kevin moeten werken.

@Tineke - Ja, zo'n leuke leeftijd! Ik praat nooit Nederlands met Fiona. Ik zie haar te weinig om daar op deze leeftijd iets mee te bereiken. Misschien als ze wat ouder is.

@Petra - Dat lukt wel :)