Onze webcam

Cul-de-sac Cam

donderdag, oktober 14, 2021

Over een Donald Duck donderdag

 Rick staat net na zevenen op, maar ik wacht tot Alexa haar vrolijke Disney deuntje om half acht speelt. Dat stemt me iedere keer weer blij, al weet ik van sommigen, zoals vanochtend, niet bij welke film ze horen.

Rick heeft mijn koffie weer klaar staan en ik maak ontbijt met de overgebleven tomaat en paddestoelen. Daar maal ik iedere ochtend flink wat peper overheen. De pepermolen bevat allerlei kleuren peperkorrels, heerlijk! 

Het is mistig buiten en de herfstbladeren worden opgeveegd. Het gaat vandaag echter allerminst herfstachtig worden met een maximum temperatuur van 26 graden! Nadat we onze koffies hebben gehaald doe ik mijn stappen dan ook buiten op het deck.



Personal training is vandaag om half elf. Het is inmiddels zonnig en ik zou kunnen fietsen. Even sta ik in tweestrijd, maar ik heb vandaag zoveel te doen dat ik rijd, zodat ik voor de lunch al wat dingen van mijn lijstje kan schrappen. 

Sharon heeft weer een pittig half uur voor mij en na afloop masseert ze mijn heupen en benen goed. Alles zit namelijk muurvast en dat is niet fijn met morgen een rit van twaalf uur in het vooruitzicht. Hopelijk helpt het wat.

Als ik klaar ben rijd ik naar het Pan Am Shopping Center. Daar tank ik bij de Safeway en haal een zak ijs voor onze koelbox morgen. Het is wel makkelijk dat alle benzinestations ijs hebben. 

Dan koop ik zwarte inkt voor onze printer bij Micro Center. Ik heb gisteravond een officiele bedankbrief voor een donatie aan de One Neighborhood Foundation geschreven. Mijn titel is nu Gifts & Fundraising Coordinator hebben Lydia en ik snel bedacht. 

De zwarte inkt was op toen ik de brief wilde afdrukken, maar nu komt hij perfect uit de printer. Ik doe hem in een envelop en ga hem dan bij degene, die het geld ter ere van de bruiloft van vrienden heeft gestort, in de brievenbus doen.

Althans, dat denk ik, maar er is geen brievenbus te bekennen. Er zit niets anders op dan aan te bellen. Er wordt niet opengedaan en ik loop terug naar mijn auto. Dan hoor ik iemand roepen en het blijkt de heer des huizes. Gelukkig kan ik de brief dan zo nog afgeven. De post is hier tegenwoordig zo onbetrouwbaar. 

Inmiddels heb ik lunch besteld van Zoe's Kitchen. Het is zo bijzonder om op 14 oktober in korte mouwen buiten te kunnen eten! Het smaakt me dan ook heel erg goed. 


De volgende stop is CVS, waar ik wat nagellak koop voor later. Bij Pro Nails 3 vraag ik Phuong om mijn ringvingers felblauw met glitters te verven en de rest van mijn nagels wit met glittertjes (die toevallig feeenvleugeltjes worden genoemd). 

Thuis tref ik Rick aan het maaien van de achtertuin. Hij vraagt of we nog iets nodig hebben. Eerst zeg ik nee, maar zie dan dat ik nog maar een zakje met zeewier chips heb. Die eet ik graag voor het naar bed gaan. 

Op naar Whole Foods, waar ze maar vijf zakjes hebben, dus ik koop die allemaal. Verder bedenk ik me dat het wel lekker is om wat kaas en vleeswaren mee te nemen voor happy hours aan het strand. Ik kies cheddar, haavarti met dille, prosciutto en bresaola. We nemen Tresor crackers mee om te beleggen. 


Van Amazon heb ik Disney stickertjes voor mijn nagels besteld. De reden dat ik een blauwe nagel wilde was vanwege Donald Ducks pet. Ik wilde niet op alle nagels een Donald plakken en zo ziet het er erg leuk uit. Op mijn grote teennagels plak ik Donald en Katrien. Met de eerder gekochte nagellak zet ik ze vast. Ik vind het persoonlijk erg leuk geworden. 


Voor happy hour hebben we vanavond de meegebrachte gerookte paling als hapjes. Ik laat ieder stukje op mijn tong smelten. Zoals vrijwel iedere donderdagavond kletsen we bij met Christine en Chuck. Het is zo'n vreemd idee dat we ze morgenavond in levende lijve gaan zien!

Dan bestellen we ons avondeten en Rick gaat het halen. Hij bestelt kabobs van Friends, een Perzisch restaurant, en ik Vietnamese verse loempia's van Viet Aroma. Het gaat er weer heel goed in!

Fiona bereikte vanavond een mijlpaal: ze rolde van haar rug naar haar buik. Helaas voor Katja was ze net aan het kolven. Maar nu zal het ook wel vaker gebeuren, het gaat zo snel! 


7 reacties:

Nina zei

Wauw je nagels helemaal in stijl. Wat een heerlijk vooruitzicht, bijna "echt" happy hour met Christine en Chuck. Hoe lang hebben jullie elkaar niet gezien?
Hopelijk heeft de massage inderdaad wat geholpen, sterkte alvast met de lange autorit!

Reny zei

Je nagels zien er geweldig uit, helemaal in stijl ! Heerlijk vooruitzicht voor jullie. Ik wens jullie alvast een veilige reis en heel veel plezier.


Sonja zei

Goede reis en heel veel plezier in Florida samen met Christine en Chuck!

Anja L. zei

Je gaat in ieder geval in stijl naar Disney.
Ik wens jullie een goede en veilige reis!
Een heerlijk vooruitzicht!

Petr@ zei

Veel plezier in Disney en vooral veel plezier met Christine en Chuck!

Marion2 zei

Wat creatief bedacht van je nagels. Heerlijk om op vakantie te gaan.
Goede reis, sterkte met de lange rit, en heel veel plezier!

Petra zei

@Nina - ik denk een jaar of drie al niet, zo niet langer.

@Reny - dank je wel!

@Sonja - dat gaat wel lukken!

@Anja - dank je wel

@Petra - dat gaan we zeker hebben!

@Marion - ik denk dat ik vaker stickertjes op mijn nagels ga doen. Veel makkelijker dan ik dacht.