Onze webcam

Cul-de-sac Cam

donderdag, oktober 28, 2021

Over herfstkleuren en happy hour

Vanochtend blijf ik doezelen tot Alexa haar Disney deuntje begint te spelen. Ik lees mijn dagelijkse dingen op mijn telefoon en om kwart voor acht ben ik beneden. Onderweg ruim ik een halve Orion op qua plukken haar. Het wordt hoog tijd om hem te kammen!

Na mijn ontbijt en ongeveer een derde van mijn stappen gedaan te hebben, gaan we naar Starbucks. Daar weet Nick al dat ik mijn nitro brew caramelkleurig wil hebben en vandaag zit er weer te weinig melk in. Jammer dat de app geen opmerkingen toelaat, want ik weet precies hoeveel amandelmelk perfect is, een derde beker. 

Het is weer een mooie herfstdag en na mijn tienduizend stappen volbracht te hebben fiets ik naar Sharons huis. Daar hebben we het over misschien iets vroegere personal training terwijl Kai en Raquel hier zijn. Hopelijk lukt dat, zodat ik niet twee weken zonder personal training hoef. 


Als ik terugfiets moet ik natuurlijk weer foto's maken van de herfstkleuren. Voor Sharons huis staat een prachtige esdoorn. De blaadjes kleuren felrood. Verder bloeien de dahlia's mooi en zie ik een paar bezige bijtjes daarin bezig. 








Hornsby, het varken, is volgens ons uit de gratie. Hij wordt niet meer verkleed.

Met de latere personal training en het fietsen is de ochtend zo'n beetje voorbij. Ik bestel een Cali Fresh salade van Subway voor mijn lunch. Die vind ik erg lekker en het is een bak vol groente met gezonde avocado. 
Echt een herfstplaatje zo onderweg naar huis

Het is te koud om buiten te zitten, maar perfect weer om met Orion de achtertuin in te gaan. Hij vindt het nog steeds prachtig om snoepjes in het gras te zoeken. Hij vindt ze meestal na heel veel snuffelen. Echt knap, want soms begint hij best ver van waar het snoepje is gevallen. 

Mag ik er nog een?

Vanochtend haalde ik dus flinke plukken Orion haar van het tapijt. Ik haal de hondenkam tevoorschijn en kam hem zolang hij het toelaat. Er komt heel wat uit en dat valt dan tenminste niet op onze vloeren. Ik zou volgens mij eindeloos kunnen kammen en dan nog niet al het losse haar uit Orions vacht  halen. 

De zon verdwijnt achter de wolken en ik heb zin om wat Nederlandse tv programma's te kijken. Ik zet mijn VPN aan en kijk een aantal afleveringen van Van Onschatbare Waarde. Dat vind ik een heel leuk programma. 

Om half vijf verdwijnt Rick naar de basement voor een virtueel happy hour met zijn collega's. Een uurtje later is het alweer tijd voor het wekelijkse happy hour met Christine en Chuck. Natuurlijk hebben we het over de vakantie en andere leuke dingen, die we samen kunnen ondernemen.

Het uur vliegt dan ook voorbij en na afloop bestellen we taco's in slabladeren van BarTaco. Rick haalt het eten en dit blijft een makkelijk, goedkoop en vooral smakelijk maal voor de donderdagavond. Mijn favoriet blijft de Baja fish.

Tot slot dit filmpje van Fiona, die Django maar wat grappig vindt. 



5 reacties:

Sophie zei

Prachtige herfstkleuren zeg! Hoe is de temperatuur bij jullie?

Petr@ zei

Jammer dat Hornsby niet meer mee mag doen met de versiering, dat was altijd zo grappig!

Hopelijk kan de personal training vervroegd worden tijdens het bezoek van Kai en Raquel. Het schiet al op, dat ze komen!

Petr@ zei

Oh, en de hutspot met knolselderij was erg lekker. Als je het recept wil, laat maar weten.

Anja L. zei

Wat een haren zeg! Ik heb een snuffelmat voor Cooper, hij blijft net zo lang aan de gang met die mat tot hij alle snoepjes heeft gevonden. De mat ligt soms op de gang!
Ik moest altijd lachen om Hornsby en zijn kleren.
Hoe vind Django Fiona? Op het filmpje lijkt hij een beetje angstig.
Fijne vrijdag.

Petra zei

@Sophie - Het is een graad of zeventien tot nu toe. Wordt eind volgende week koeler.

@Petra - Ja, het is aftellen geblazen! Ik zou het recept graag krijgen, maar ik weet niet of ik hier knolselderij kan krijgen, eigenlijk.

@Anja - Orion heeft ook een snuffelmat, die gebruiken we ook regelmatig. Django negeert Fiona meestal, maar vindt het maar niets als ze krijst en ze is haar stem aan het ontdekken op het moment.