Onze webcam

Cul-de-sac Cam

donderdag, maart 10, 2022

Over een drukke donderdag

Voor ik het weet is het zeven uur en staat Rick op. Ik blijf liggen tot Alexa "You're Welcome" van Moana speelt. Dat vind ik een van de leukste liedjes en word er helemaal vrolijk van. 

Beneden maak ik mijn ontbijt en eet het terwijl Rick zijn douche neemt. Dan gaan we vroeger dan gewoonlijk op weg naar Starbucks. Dat komt mij wel goed uit, want mijn personal training is vandaag al om half tien. 

Voor ik erheen ga doe ik alvast een half uur cardio. Wat ik zo knap vind van Sharon is dat de oefening altijd weer iets anders zijn. Het halve uur gaat  zo snel voorbij. Sharon heeft heel veel last van plantar fasciitis en krijgt nu een laars daarvoor. Heel moeilijk voor haar, die altijd hardloopt en veel wandelt. Ze hoopt dat het met de laars beter wordt. 

Bijna in bloei, maar ik vrees dat er vorst komt en dat de bloemen dan bruin zullen worden. 

Gisteren nog helemaal verscholen in de bladeren

Na mijn cardio thuis afgemaakt te hebben, maak ik me klaar om erop uit te gaan. Ik heb om twaalf uur afgesproken met Karen bij Urban Hot Spot. Zij heeft twee andere vriendinnen uitgenodigd, Tukta en Jean. En zo lunch ik met een Singaporeaanse, een Thaise en een Chinese dame. 

Het is fijn om met mensen, die de cuisine kennen, te eten. Zo proberen we telkens nieuwe dingen. Dit keer zijn dat de vis en visballen. Ik wil vandaag alleen vis en groente eten, al had ik de runderpees en tripe ook wel willen proberen. Een volgende keer doe ik dat. 

Eigenlijk is all you can eat niet zo aan mij besteed, want ik heb al snel genoeg gegeten. Met verbazing zie ik hoe de anderen hun soeppot keer op keer vol gooien met dingen. Ik vind het super lekker, maar op een gegeven moment kan er niets meer bij! De anderen bestellen zelfs nog een toetje. 


Daar heb ik sowieso geen tijd voor en ik neem afscheid tot een volgende keer. Leuk om weer een paar nieuwe vrouwen te ontmoeten. Ik rijd snel naar Pro Nails 3 waar ik een afspraak heb met Phuong. 

Dit keer wil ik lentekleuren op mijn nagels en ben zeer tevreden met mijn keuze. Na afloop loop ik naar de Safeway. Ik kies een leuke verjaardagskaart uit voor Katja en een mini balloon en vaasje met mini narcisjes. Morgen zal ik nog een aantal leuke dingen voor haar kopen. Ze krijgt ook geld, maar kleine cadeautjes zijn toch altijd leuk. 

Thuis versier ik mijn nagels met tulpen en kersenbloesems. Ik vind ze erg vrolijk geworden. Deze bloemen stickertjes zal ik nog wel vaker gebruiken. 


Rick kondigt aan dat hij wat bier wil gaan kopen bij Norm's Beer & Wine. Daar is een lieve hond, Stella, waar ik me mee vermaak. Verder kijk ik of ze nog nieuwe smaken Virginia pinda's hebben, want ik ben dol op die grote, knapperige pinda's. Ik zie pittige bloody Mary mix, interessant, maar door dat "spicy" koop ik het toch maar niet. 

Precies op tijd voor ons happy hour met Christine en Chuck zijn we terug. Het blijft een leuke wekelijkse "bijeenkomst", iets goeds wat uit de pandemie is voortgekomen. Om kwart voor zeven nemen we weer afscheid tot volgende week.

Rick gaat ons avondeten ophalen. Voor mij wordt dat Passion Fin sashimi en Rick haalt Indiaas. Het smaakt opperbest en is een goed einde van deze drukke dag. Morgen rijden we naar New Jersey. Ik kan niet wachten de kleine Fiona weer in het echt te zien! 

8 reacties:

Reny zei

Zo leuk, die voorjaarsnagels, ik krijg gelijk zin om mijn nagels te gaan lakken (het is nu 6.40 uur, kan beter wachten tot na mijn douche ha ha ).

Hopelijk bevriezen de magnolia knoppen niet, zou toch zonde zijn.

Mijn roze tulpen zijn bijna uitgebloeid, ben momenteel in isolatie (positief getest op Corona) dus ben aan huis gebonden) dus kan geen nieuwe halen. Ik denk dat ik het maar op het boodschappen briefje ga vermelden, kan mijn man een bosje meenemen als hij straks de boodschappen haalt !

Ik wens jullie alvast heel veel plezier met Fiona (en haar ouders).

Fijn weekend

Anja L. zei

All you can eat is ook niets voor mij, ik zit gauw vol en dan is het wachten tot iedereen klaar is.
Je nagels hebben een vrolijke kleur. Leuk ook die bloemen stickers.
Goede reis morgen!

Petr@ zei

Ik ben ook geen fan van all you can eat, ze verdienen genoeg aan mij als niet zo'n grote eter. Maar als je het maar gezellig had, dat is het belangrijkste.

Lekker vrolijk, je nagels!

Ik geef ook altijd een kleinigheidje erbij als ik geld geef. Dat ziet de ontvanger dat je er toch een beetje moeite voor hebt gedaan.

Geniet van je bezoek aan Katja, Kevin en Fiona!

Marion2 zei

Wat zijn je nagels leuk geworden!

All you can eat is ook totaal niet aan mij besteed. Ik blijf er het liefst
ver van weg, haha. Ik houd me toch altijd aan een bepaalde hoeveelheid eten
en vind het vele eten dat sommigen doen gewoon onsmakelijk om te zien.
Maar zo te lezen was jij wel in een wat chiquere.

Veel plezier in New Jersey!

Petra zei

@Reny - Hopelijk niet al te ziek van de covid?

Petra zei

@Anja - Dank je wel!

Petra zei

@Petra - ik vind van deze all you can eat wel heel fijn dat je allemaal kleine hapjes kunt bestellen en elk wat wils.

Petra zei

@Marion - Dit is niet zo'n torenhoog bord opscheppen all you can eat. Je krijgt overal kleine porties van, maar zo langzaam eten zorgt er ook voor dat ik redelijk snel verzadigd ben.