Onze webcam

Cul-de-sac Cam

maandag, maart 28, 2022

Over een mindere maandag

Wat ben ik toch weergevoelig! Ik word weer met veel pijn wakker en kom met moeite om kwart voor acht mijn bed uit. Buiten vriest het en waait het keihard. Waar is die lente gebleven??

Met wat ibuprofen, een kop koffie en mijn warme ontbijt knap ik gelukkig wel iets op. Ik doe wat stappen voor Rick naar beneden komt en ook dat helpt altijd. 

Samen gaan we naar de Starbucks in Vienna. Met onze koffies spelen we op weg naar huis wat Pokemon Go en dan gaat Rick aan het werk. Ik doe een half uur cardio en vertrek dan naar Sharon voor personal training. 

Het is dat ik weet dat gewichten heffen goed is voor me, maar op dagen als vandaag kan me het halve uur niet snel genoeg voorbij zijn. Na afloop trotseer ik de ijskou even om wat bloemenfoto's te maken. Dan maak ik thuis mijn tienduizend stappen af. 



De Subway is weer open en ik bestel mijn geliefde salad weer. Die vind ik iedere keer weer lekker, hoe simpel ook. Rick maakt zijn eigen salade, want die heeft een heel andere smaak dan ik. We eten gezellig samen. 

Dan gaat Rick naar de kapper en ik naar Whole Foods. Daar loop ik door het tuintje wat door de Vienna Garden Club wordt bijgehouden. Hier bloeit al van alles, maar het gaat vannacht wel heel erg vriezen, -8. Ik hoop van harte dat dat niet alle bloemen compleet kapot maakt!





Ondanks de ijskoude wind wil ik toch even een (heel) frisse neus halen. Ik loop onder kersenboompjes door en knuffel even met een schattige puppy in een van de tuinen. Dan ben ik compleet verkleumd!


Thuis zet ik de open haard aan en ga er zo dicht mogelijk bij zitten. De warmte helpt tegen de pijnen. Ik hoop zo dat dit het laatste van de winter is! Ik voel me zo ontzettend veel beter met warmer en minder stormachtig weer!

Voor ons avondeten hebben we de gisteren gekochte korstloze spinazie en kaas quiches. Daarbij smaakt een frisse komkommersalade altijd heel goed. Het is een lekker winters maal, hopelijk het laatste dit seizoen. Ik wil barbecuen en salades eten!

Terwijl ik dit typ geniet ik nog even van het uitzicht op ons prachtige kersenboompje. In ieder geval hebben we ruim een week van de bloesems kunnen genieten en de volgende bloei komt er al aan.

 

6 reacties:

Reny zei

Bah, wat vervelend dat je je zo naar voelt.

Fingers crossed dat de kou snel weer verdwijnt en het eindelijk écht lente/zomer wordt.

Petr@ zei

Niks aan dat de winter weer terug is. Voor jou zeker niet, dus hopen maar dat het van korte duur is!

Sally zei

Jammer van die kou en hoe je lijf dit gelijk oppikt. Hier ook al enige tijd minder weer en regen en wind (is wel hard nodig want het is te droog en de waterbassins staan al jaren te droog) en dan is ons huis ook zo koud. Voel ik direct aan m’n knie en rug. Knap dat jij blijft bewegen en sporten.

Sally zei

Btw: kan weer reageren, heb t euvel gevonden (ook nog ingelogd oude tel)

Anja L. zei

Wat vervelend dat je zo gevoelig bent voor kouder weer. Hier is het nu ook grijs en koud, een hele omslag ineens weer.
Goed dat je toch even naar buiten gaat om een frisse neus te halen.
Ik hoop dat de temperatuur snel weer aangenaam voor je wordt.
Fijne dinsdag!

Petra zei

@Reny - Het moet toch eens het geval zijn.

@Petra - Het ziet er de komende dagen al wat warmer uit.

@Sally - Gek, he, dat ons lichaam zo op weer reageert. Fijn dat je weer reacties kunt plaatsen. Ben wel benieuwd wat het euvel nu was.

@Anja - Naar buiten gaan is ook beter voor mijn gemoed, maar zo koud!