Onze webcam

Cul-de-sac Cam

woensdag, december 28, 2022

Over een avond met de familie compleet

We staan rond kwart over acht op en Kai en Saskia ongeveer tegelijkertijd. Kai vraagt ons om ontbijt voor hem mee te nemen van Starbucks. Saskia heeft haar eigen ontbijt. 

We gaan door de drive thru en daarna door naar Greenheart. Daarvan wil Kai graag een cashew chai. Ik kies een aantal sappen uit voor Katja en neem een nieuwe Rooster mee voor mezelf. 

Na het ontbijt gaat Rick met Saskia's auto naar de Sunoco. Die heeft een inspectie nodig om hopelijk morgen helemaal legaal te zijn in Virginia. 

Terwijl ik mijn cardio doe zie ik dezelfde eekhoorn als vorig jaar op de vogelvoeder. De smiecht herinnert zich nog precies waar het lekkers is. Als je goed kijkt zie je een andere eekhoorn braaf het eekhoornvoedsel eten.


Altijd gezellig, Saskia's katten hier

Rick blijft lang weg en ik besluit hem te helpen door de rest van Fiona's cadeautjes in te pakken. Dat neemt meer dan anderhalf uur in beslag! Nu hoeven alleen hun "Santa" cadeaus nog ingepakt te worden. Het is weer goed vol onder de boom. 

Kai, Rick en ik willen dit keer lunch van een restaurant. Ik bestel de mijne van Sweet Leaf en de mannen van Cava. We eten thuis snel, want voor Katja, Kevin en Fiona komen hebben we nog wat dingen te doen. 

We gaan eerst naar Ricks kantoor waar hij de gebruiksaanwijzing van Saskia's fototoestel uitprint. Dan is Total Wine aan de beurt. Hier kopen we de "champagne" voor Oud en Nieuw. 

Thuis leggen we de laatste hand aan de cadeaus en slepen alles op zijn plaats. Morgenochtend zal de tweede "Kerst" plaatsvinden. 

Katja en Kevin hebben slecht verkeer en we besluiten elkaar bij Meadowlark Gardens te ontmoeten. We hebben kaartjes voor de Winter Walk of Lights daar. Dat is altijd zo leuk en Fiona kijkt haar oogjes uit. Ze heeft uren in de auto gezeten en vindt het heerlijk even te lopen. 

Het is ook een perfecte laatste avond voor Kai. We nemen van de gelegenheid gebruik om een aantal foto's van ons als familie te laten maken. Helaas is daar maar een van gelukt, maar dat is genoeg. 















Thuis maak ik wat gehaktballetjes en spinazie koekjes warm voor Fiona. Zij heeft echter weinig interesse en wil het liefst met Saskia's katten spelen. Fiona is zo enthousiast dat ze een nieuw woord leert: kitty.

De kerstavond pyjama's worden geopend en de cadeautjes onder de boom in de voorkamer. Die komen van mijn zus en het boek met Brown Bear is meteen favoriet van Fiona. 

Voor ons avondeten halen we Indiaas van Aditi Gourmet. Ik vind hun kippensoep altijd heerlijk en de spinazie met paneer kaas. Kai neemt hetzelfde en de anderen zijn ook erg tevreden met hun keuzes. 

Het is zo gezellig iedereen hier te hebben! Jammer dat het maar zo kort duurt, maar iets is beter dan niets. 

6 reacties:

Anja L. zei

Slimme eekhoorn.
Je hebt weer een mooie foto van de hele familie. Fijn dat jullie weer even compleet zijn.
Fijne donderdag.

Petr@ zei

Fijn om nog even compleet te zijn.
Leuke foto's van het uitje!

TOG zei

Zo fijn dat jullie even allemaal samen kunnen zijn!

Anoniem zei

Gezellig zo even met elkaar. De foto's zijn zeer geslaagd!!
Fijne dag, groetjes
Wil

Anoniem zei

Wat gezellig, zo met z’n allen!
Zeer mooie foto’s weer.
Geniet ervan!
Groetjes
Carla

Petra zei

@Anja - Kort maar krachtig, maar wel fijn dat de zussen en broer elkaar ook nog even zagen.

@Petra - Dank je!

@Tosca - Dat was het zeker.

@Wil - Dank je wel!

@Carla - Hebben we gedaan.