Onze webcam

Cul-de-sac Cam

dinsdag, december 20, 2022

Over een drukke dinsdag

Rick staat net na zevenen op en ik bedenk dat ik ook wel op wil staan. Ik heb veel pijn gehad vannacht en de hele linkerhelft van mijn lichaam lijkt in brand te staan. Ik neem ibuprofen en ga dan naar beneden. 

Terwijl ik mijn ontbijt maak komt Kai uit zijn kamer. Ik vraag hem of hij nog medicijnen wil, maar hij voelt zich wat beter al hoest hij nogal. We vinden het beter Kai toch maar een COVID test te laten doen. Gelukkig is die negatief en zal hij vast Fiona's verkoudheid op hebben gelopen. 

Voor Rick klaar is om naar Starbucks te gaan heb ik al 4000 stappen bijeen. De Starbucks in Vienna heeft geen nitro brew en daar ben ik niet rouwig om, want die van het Pan Am Center is altijd veel lekkerder. 


Thuis doe ik twintig minuten op de mini elliptische machine en een half uur op de Scoop. Dan heb ik mijn stappen bijeen en ga me opfrissen. Kai doet hetzelfde en als we klaar zijn gaan we op pad. 

Ieder jaar rond de feestdagen gaan we naar The German Gourmet. Daar slaat Kai een heel aantal Duitse lekkernijen in en we nemen een kerststol mee. Ik vul mijn voorraad Maggi en Aromat aan. Verder neem ik een paar blikjes zalm in kruidensaus mee. De mannen kiezen een aantal worstjes om later te eten. 


Hier haal ik mijn NL stickers als ze te vaag worden op mijn auto

Als we weer buiten staan is het lunchtijd. Ik wil graag een poke bowl en Rick eten van Tasty Kabob. We gaan daarvoor naar The Boro. We eten gezellig thuis en Kai heeft de rest van zijn Chinese maaltijd van gisteren. 

Daarna doen we ieder ons eigen ding tot vier uur. Tijd om met een mok door Ricks manager gemaakt gluhwein in de hot tub te gaan. Het helpt mijn spieren enorm en is denk ik ook goed voor Kai's verkoudheid. We bubbelen een uur en verlaten als pruimen de hot tub. 

Kai is nog nooit bij Lezzet geweest en we nemen hem mee naar dit goede Turkse restaurant. We delen een schotel met voorafjes en dan heb ik de heerlijke kip met yoghurtsaus. Rick heeft adana en Kai de spinazie taart. We smullen allemaal. 

Na het eten laten we Kai een aantal van onze favoriete verlichte huizen zien. Daarbij zit het Grinch huis en het huis met de projectie. Weer thuis maakt Kai een video van ons plein. Ik neem een foto van Jeanne's huis voor mijn "Bling" thema. 

Mijn pijn is er nog steeds helaas. Waarschijnlijk hebben we gisteren met personal training iets te enthousiast aan mijn zwaktes gewerkt. Hopelijk vannacht een betere nacht!

6 reacties:

Anja L. zei

Gelukkig is Kai alleen verkouden.
Wat is het toch heerlijk om een bubbelbad te hebben. Leuke mokken zijn dat zeg.
Ik hoop dat je je vandaag beter voelt.
Fijne woensdag.

Nel zei

Het was toch ondanks alles een gezellige dag. Prachtig weer al die foto's van Vienna. Jij hebt echt oog voor mooie plaatjes, geniet ik elke dag weer van.

Wel jammer dat Kai's vriendin niet mee kwam.

Goed dat Kai even een test nam. Je weet het tegenwoordig maar nooit.

Fijne woensdag,

Anoniem zei

Vervelend dat je nog steeds zoveel pijn hebt. Hopelijk wordt het komende dagen minder.
Wat heerlijk die gerechten van het Turkse restaurant,ziet er verrukkelikk uit.
Gelukkig is Kai negatief getest op covid.
Fijne woensdag
Groetjes
Carla

Petr@ zei

Hadden we de afgelopen 2 jaar alleen corona, nu waart er vanalles rond. Gelukkig testte Kai negatief.

Ik heb morgen een uitvaart en dat is ook zo'n plek waar je makkelijk corona oploopt. Lastig dus want ik wil er graag heen maar ook graag Kerst vieren met mijn moeder.

Petra zei

@Anja - Die mokken heb ik ooit ergens in Nederland gekocht, geen idee meer waar.

@Nel - Dank je voor het compliment! Raquel heeft nog niet genoeg vakantie

@Carla - Turkse restaurants komen ineens als paddenstoelen uit de grond hier.

@Petra - Oei, dat lijkt me wel een moeilijke beslissing. Mondkapje dragen misschien een optie?

Anoniem zei

Dat heb ik inderdaad gedaan uit voorzorg