Onze webcam

Cul-de-sac Cam

maandag, januari 30, 2023

Over een lenteachtige dag

Alexa wekt me zoals gewoonlijk om half acht. Rick is al beneden en heeft koffie gezet. Ik heb geen ontbijt, dus wacht tot Rick klaar is om naar Starbucks te gaan. 

Daar bestel ik behalve mijn nitro brew ook dubbelgebakken egg white egg bites. Daarna gaan we naar Greenheart om Rooster groentensap te kopen en naar H Mart voor paddenstoelen voor mijn ontbijt. Nu kan ik er weer even tegenaan. 


Na dertig minuten cardio ga ik naar Sharon. Daar gaat het halve uur met gewichten snel. Als ik klaar ben is het gewoon warm buiten. Deze januari staat op nummer drie van de warmste januari maanden ooit. 

Er zijn zelfs al tekenen van de lente. In een tuin zie ik al krokussen bloeien! Ik kan me niet heugen dat dat in januari al gebeurde. Meestal is het eind februari, begin maart. 



Thuis maak ik mijn cardio af en vermaak me met de vier (!) eekhoorns, die op ons deck dartelen. Een ervan wil telkens op de vogelvoeder klimmen, maar Orion laat dat absoluut niet toe. 


Na mijn Duolingo lessen e.d. ga ik naar boven om mijn truien in vacuumzakken te doen. Voor onze reis naar Colorado moet er natuurlijk warme kleding mee en dit is een manier om meer in mijn tas te kunnen proppen. 

Het ziet er wel naar uit dat ik zeker een tweede koffer mee zal moeten nemen. Wat een gedoe toch altijd om naar de kou te gaan. 

Tijd om me op te frissen en lunch te gaan halen. Ik bestel van de Sweet Leaf app en mijn sla wrap ligt al klaar als ik het restaurant binnenloop. Het smaakt weer zo lekker en ik heb "ongemerkt" een lading groentes binnen. 

Het is zulk heerlijk weer dat ik voor het huis ga zitten. Vanmiddag wordt eindelijk ons alarm gemaakt en gelukkig is de monteur vroeg. Tegen half drie doet het alarm het weer normaal zonder piepen.

Nu kan ik even naar Vienna. Daar zoek ik mijn zwart-wit foto van vandaag. Het wordt een van de wind spinners naast de Diamond Spa. 


Bij Whole Foods koop ik de ingredienten voor ons avondeten. Ook neem ik een nieuw boeket tulpen mee, want toen ik thuiskwam lagen de blaadjes van de vorige lading op de tafel. Rick denkt er dan niet aan om het boeket weg te gooien.

Om zes uur hebben we een Teams afspraak met de reisagenten, die onze reis naar het Midden Oosten gaan samenstellen. Adam is de Jordanie en Israel specialist en Alec die voor Egypte. Er zo over pratend krijg ik er zoveel zin in!

Ons avondeten bestaat uit een tray bake met in bacon gewikkelde St. Jacobsschelpen, spinazie en kerstomaatjes. Het is werkelijk een restaurant kwaliteit maaltijd. Zo ontzettend lekker!

Jeopardy! gaat aan en het is weer leuk de antwoorden hardop naar de tv te roepen. Soms denk ik dat ik me best zou kunnen aanmelden, maar andere dagen is het me allemaal veel te moeilijk. Je moet over van alles en nog wat trivia weten. 

3 reacties:

Marion2 zei

Wat een leuke vooruitzichten hebben jullie weer qua reizen.
Ik wil ook graag een keer naar Jordaniƫ en Israƫl en in Egypte zou ik graag
de pyramides willen zien. Je snapt dat ik uitkijk naar je reisverslag :).

Petr@ zei

Leuk zo'n Teams gesprek over de vakantie. Gelijk een stukje voorpret.
Maar eerst naar Colorado wat ongetwijfeld ook erg leuk wordt ondanks de kou.

Petra zei

@Marion - Er is zoveel! Ik ben benieuwd hoe ze het allemaal in drie weken gaan proppen.

@Petra - Gelukkig is het als wij er zijn niet zo heel erg koud in Colorado.