Onze webcam

Cul-de-sac Cam

donderdag, maart 30, 2023

Over een drukke donderdag

Rick is al heel vroeg uit de veren, want hij wil om half negen op kantoor zijn. Ik heb vandaag niet veel plannen en slaap tot mijn gewoonlijke tijd van half acht. Terwijl ik mijn ontbijt aan het eten ben vertrekt Rick. 

Zin om alleen naar Starbucks te gaan heb ik niet en zo kan ik vroeg aan mijn sporten beginnen. Daarmee ben ik dan ook om kwart voor tien al klaar. Het is prachtig weer en ik geniet van mijn kleurrijke uitzicht tijdens mijn cardio. 



Eigenlijk mis ik de nitro brew wel. Ik besluit mijn haren te wassen en als die droog zijn ga ik voor de verandering naar Simply Social. Hier hebben ze ook nitro brew en suikervrije caramelsiroop, dus extra lekker. Ik ga in een gemakkelijke stoel zitten en op mijn gemak van mijn koffie genieten. 

Terwijl ik daar zit krijg ik een sms van mijn opticien dat mijn contactlenzen al binnen zijn. Wauw, dat is echt heel snel! Ik ben heel blij dat ik nu weer zo'n leesbril kan lezen, ook wel zo makkelijk voor op reis. 

Het loopt tegen twaalven en ik heb zin in een poke bowl van Poki DC. Die haal ik en op de terugweg ga ik langs Vienna Eyecare Center waar mijn lenzen klaar liggen. Ik heb voor de zekerheid ook een reserve paar besteld. 

Door mijn escapades vanochtend heb ik nog geen Arabische lessen gedaan. Daar besteed een uur aan en dan is het tijd om naar de nagelsalon te gaan. Dit keer laat ik Phuong mijn nagels knalrood en wit verven. 

Thuis doe ik er stickertjes over Parijs op. Helaas kon ik ze niet met een Londen thema vinden, anders had ik beiden gedaan. Misschien was het dan toch te druk geworden, achteraf gezien. Ik vind het er weer leuk uitzien. 


Het is donderdag en dus tijd voor ons virtuele happy hour met Chuck en Christine. We hebben weer van alles te bespreken en halverwege krijgen we het nieuws dat Trump strafrechtelijk wordt vervolgd. Daar proosten we op.  Hopelijk is dit het begin van het einde voor hem, want er zijn nog een paar belangrijkere rechtszaken gaande tegen hem. 

Het uur vliegt voorbij en om half zeven nemen we afscheid tot 20 april. Dan brengt Rick me naar Zenola waar ik met Maria heb afgesproken. Dit is onze laatste samenkomst voor we volgende week over de oceaan vliegen. 

Maria is mij zeer dankbaar dat ik al zoveel gepland heb. Zij heeft het idioot druk. Ik zal even het schema van vandaag beschrijven: 4:30 op om te zwemmen 6:00 naar school en hele dag lesgeven 18:45 avondeten met mij 20:30 ballet les. Op andere dagen geeft ze 's avonds bijles. Ik snap niet hoe Maria dit volhoudt!

We hebben nu globale schema's voor iedere dag, die natuurlijk best aangepast kunnen worden. Zo staat alles dat we willen doen op het lijstje. Het eten bij Zenola is altijd weer heerlijk en om kwart over acht komt Rick mij ophalen en Maria gaat naar balletles. Ik benijd haar allerminst. 


13 reacties:

Reny zei

De reisnagels zijn erg mooi geworden, leuk hoor en heerlijk dat de lenzen nog vóór de vakantie klaar waren.

Ik word al moe als ik Maria haar dagindeling lees, moet er niet aan denken, knap dat ze dat kan/volhoudt.

Alvast een fijn weekend !

Anja L. zei

Fijn dat je contactlenzen al binnen zijn, snelle service.
Ik vind je nagels super! Zo vrolijk.
Wat een schema van Maria, hoe houdt ze dat vol zeg.
Fijne vrijdag, wij krijgen vandaag weer een bak met regen over ons heen. Ik ga nu maar snel naar de bakker en misschien kan ik droog heen en weer.

Marion2 zei

Pff, hoe houdt Maria dat vol? Vindt ze het ook leuk als ze zoveel op een dag heeft of kwam het toevallig zo uit? Ik geloof dat ik hier een week van zou moeten bijkomen, LOL.
Gezellig dat jullie al bijna op reis gaan.

Fijn weekend!

Anoniem zei

Je komt al helemaal in de franse sfeer zo aan je nagels te zien. Nog een week en dan gaan jullie op reis.Parijs is zo geweldig.Er staan vast een paar musea op je lijst. Met Mike hebben we er een aantal bezocht. Voor mij staat het Louvre bovenaan gevolgd door Centre Pompidoe en Musee doormailen.
Kunnen jullie dit weekend nog genieten van de kersenbloesem in Washington?
Toevallig stond er bij de bushalte een prachtige boom in bloei. Kon er een half uur op uitkijken totdat de bus kwam.
Fijn weekend .
Groetjes Wil

Anoniem zei

Mijn tablet herkent sommige woorden niet en maakt er een heel ander woord voor.
Centre Pompidou moet het natuurlijk zijn en Musee d'Orsay.

Petr@ zei

Zo, even een inhaalslag gemaakt met je blog. Ik ben dinsdag door mijn rug gegaan dus geen zin om te lezen. Nu gaat het een stuk beter gelukkig.

Fijn dat de klachten van Orion niks ernstigs zijn!

Altijd leuk om een vakantie planning te maken. Ik ben ook bezig voor Australië en dat is veel werk aangezien we 5 weken weg zijn. Maar gelukkig nog ruim de tijd. En ook hoeft niet alles gepland te worden, ik heb ook graag ruimte voor spontane dingen.

Fijn weekend!

Anoniem zei

War fijn dat je lenzen er al zijn!
Je nagels zien er super uit, wat leuk gedaan !
Heerlijk vooruitzicht om naar Londen en Parijs te gaan.
Ik was in september een paar dagen in Parijs, t blijf een leuke stad.
Fijne vrijdag
Groetjes
Carla

Petra zei

@Reny - ik weet ook niet hoe ze het doet

Petra zei

@Anja - jakkes, ik hoop dat wij het in Europa wel droog houden

Petra zei

@Marion - ze heeft het altijd super druk

Petra zei

@Wil - hopelijk is er nog bloesem, het gaat heel hard waaien

Petra zei

@Petra - Fijn dat het weer beter gaat, rugpijn is zo erg

Petra zei

@Carla - ik ben ook dol.op Parijs