Onze webcam

Cul-de-sac Cam

maandag, maart 20, 2023

Over lente in Great Falls Park

 Het is weer maandag en dat betekent dat Rick vroeg zijn bed uitrolt. Ik blijf tot half acht liggen en dan moet ik er ook aan geloven. Ik maak mijn ontbijt met dit keer vier verschillende soorten paddenstoelen en wat is het toch altijd weer lekker!


Rick is vroeg klaar om onze koffies te gaan halen. Als ik mijn nitro brew aangereikt krijg proef ik meteen dat er geen suikervrije vanille siroop inzit. Niet veel later krijg ik de juiste koffie aangereikt. 


Thuis trap ik iets meer dan een half uur op de mini elliptische machine en maak me dan klaar voor personal training. Sharon heeft weer een pittig half uur voor me. Zo gaat de tijd snel en voor ik het weet is het kwart over tien. 


Voor mijn heupen doe ik nog een half uurtje op de Scoop, maar de rest van de stappen komen later tijdens mijn wandeling wel. 

Morgen of overmorgen komt de tuinman om mulch te leggen op onze plantenbedden. Ik haal Fairyville dus even weg. Als ik dan toch bezig ben hang ik ook maar gelijk de lentevlaggetjes en lente voordeurversieringen op. Het ziet er weer vrolijk uit. 

Na mijn middageten, een Subway salade, en een flink aantal Arabische lessen ga ik van het mooie weer profiteren. Ik rijd naar Great Falls Park en daar is het op deze maandagmiddag lekker rustig. Zoals altijd geniet ik van de kleine en grote dingen in het park. 

De Virginia bluebells staan al in de knop en de watervallen zijn zoals altijd imposant. Daar krijg ik nooit genoeg van. Ik blijf een tijdje zitten om het geweld van het water in me op te nemen. 











Op de terugweg haal ik boodschappen bij Whole Foods en gebruik mijn nieuwe kersenbloesems tas voor het eerst. Ik krijg meteen een aantal vragen waar ik die gekocht heb. Hij is dan ook erg leuk en vrolijk. 

De wandeling bij Great Falls heeft me dorstig gemaakt. Ik heb zin in een drankje van Coco's Sodas & Sweets. Ik sms Rick of hij er ook een wil en dat is het geval. Ik neem water met suikervrije ananas en vanille siroop. Rick is altijd dol op diet Mountain Dew met diet RedBull (zoveel caffeine!). Het is een lekkere afsluiting van een mooie middag. 

Als Rick klaar is met zijn werk buigen we ons weer over de puzzel. We krijgen hem nog net niet af, hopelijk lukt dat morgen. De laatste stukjes zijn altijd het moeilijkst. 

Ons avondeten bestaat uit een korstloze spinazie en kaas quiche met komkommersalade. Ik vind het heel fijn dat Savagely Good die verkoopt, want het is heerlijk en koolhydraatarm. 

Als ik uit het raam kijk zie ik ons eigen kersenboompje langzaam in bloei komen. Dit is altijd mijn favoriete tijd van het jaar qua uitzicht. 

12 reacties:

Reny zei

We hebben mooie herinneringen aan Great Falls NP, hebben het bezocht op onze laatste dag tijdens onze trip naar Washington en de Great Smoky Mountains, inmiddels al weer veel te lang geleden. Heerlijk dat je er zo dichtbij woont om die mooie foto's te maken.

Die tas is inderdaad geweldig, ik kan me voorstellen dat je er in de USA veel reacties op krijgt.
Ik vind het altijd heel bijzonder en leuk dat Amerikanen opmerkingen maken over kleren, tassen etc. Dat doet men hier in NL niet. Ik probeer dat wel eens maar de ontvanger van mijn compliment kijkt me dan alleen heel vreemd aan. Jammer.

Anja L. zei

Wat een lekker weer. Helaas is het hier prut weer. Wij passen deze week op de kat van mijn schoonzus in Rotterdam en ik had veel plannen maar daar gaat niet veel van terecht komen helaas.
Ik vind je tas zo vrolijk.
Fijne dinsdag.

Anoniem zei

Fantastisch al die bloeiende bloesem . Ik vind je tas geweldig, zelf gebruik ik nooit een tas maar gebruik een heel praktische boodschappenkar die je als een kinderwagen voorduwt.
Complimenten geven daar zijn de Amerikanen goed in. Vind ik gewoon heel leuk.Overkwam mij zelfs in de rij op het vliegveld van Las Vegas.In Nederland heb ik het maar een keer mee gemaakt.
Vandaag weer geen lentedag maar net als gisteren veel regen.
Fijne dinsdag.
Groetjes Wil

Anoniem zei

Wat is Great Falls Park toch mooi! Fijn voor je dat het zo dichtbij is! Ik was er een paar jaar geleden ook.
Je boodschappentas ziet er echt vrolijk uit!
Helaas een regenachtige dag weer hier. En toch ga ik zo naar t bos met Nina, dat is heel dicht bij mijn huis.
Fijne dinsdag
Groetjes
Carla

Tineke zei

Ik heb een kersenbloesem t-shirt gekocht toen we in Washington waren; leuke herinnering.
Aan great falls hebben we ook leuke herinngeringen.
Wij gaan het vakantie seizoen openen met een verblijf op het geliefde waddeneiland.

Petr@ zei

Van die leuke boodschappen tas word je gewoon vrolijk, zo leuk!

Fijn dat alles bij jullie al wat kleur krijgt, hier nog vrijwel niet (dat is vast duidelijk gezien mijn matige deelname aan de fotogroep). Altijd prachtig, Great Falls

Petra zei

@Reny - Aan dat complimenten krijgen moest ik erg wennen, nu geef ik ze zelf ook.

Petra zei

@Anja - wat jammer, maart roert toch weer zijn staart

Petra zei

@Wil - hopelijk komt de lente snel

Petra zei

@Carla - gelijk heb je, ik zou me ook minder van regen moeten aantrekken

Petra zei

@Tineke - veel plezier alvast

Petra zei

@Petra - het is hier ook wel vroeg dit jaar