Onze webcam

Cul-de-sac Cam

donderdag, mei 25, 2023

Over een denderende donderdag

Het is vanochtend een stuk koeler dan de afgelopen dagen, maar de zon schijnt en het belooft een graad of 21 te worden. Mij hoor je niet klagen! 

Na mijn ontbijt doe ik alvast wat cardio tot Rick klaar is om naar Vienna te gaan. Na onze koffies opgehaald te hebben gaan we naar Greenheart. 

Daar zien we dat ze al aan het opzetten zijn voor de kermis dit weekend. Ik besluit twee flessen groentesap mee te nemen. Het zal dit weekend moeilijk zijn de winkel te bereiken. 


Thuis doe ik nog wat cardio tot het tijd is naar Sharon te gaan. Nu ik een paar keer per week zelf krachttraining voor mijn onderlichaam doe focussen we ons compleet op het bovenlichaam. 

Dat vind ik eigenlijk heel fijn, want ik had vaak het gevoel dat twee keer een half uur per week niet voldoende was. Sharon voert de gewichten bij sommige oefeningen ook op. 

Sharon vertelt bij mijn vertrek dat een aantal van de kermisattracties bij hun zwembad geparkeerd zijn. Ik rijd erheen om foto's te maken. De felle kleuren stemmen me vrolijk. 







Nu ik toch in de auto zit besluit ik meteen door te rijden naar Walgreens. Daar liggen medicijnen  op me te wachten. Ze zijn er heel goed in me daar constant via SMS en telefoon aan te herinneren. Nu wordt het dus weer even stil. 

Mijn paddenstoelen zijn op en ik rijd naar H Mart om er wat meer te kopen voor morgen. Ik neem gelijk ook sashimi mee voor het happy hour vanavond. Is weer eens iets anders dan charcuterie. 

Voor mijn nummer 25 voor het fotothema ga ik op zoek naar een snelheidslimiet bordje. Dat vind ik al snel, dus vandaag is makkelijk. 


Voor mijn lunch dacht ik nog wat gerookte zalm te hebben, maar dat is niet het geval. Dan warm ik wel een paar gehaktballen op. Die eet ik op mijn bloemkoolbrood en heb er mini komkommertjes met feta bij. 

Op weg naar Lofty Salon om mijn haar bij te laten kleuren kom ik nog een bankje tegen. Het staat bij de kindertandarts waar Saskia vroeger heen ging. 

Nadat Carmen mijn haar weer mooi heeft gekleurd rijd ik even naar het centrum. Daar staan de korenbloemen in volle bloei en die vind ik zo mooi! 



Verder staan hier al een aantal kermisattracties helemaal klaar. Alweer geniet van de kleuren met de blauwe lucht, die we niet het hele weekend zullen hebben. 




Al gauw is het tijd om ons klaar te maken voor happy hour met Christine en Chuck. De middag is voorbij gevlogen. Ik snijd de zalm en tonijn in stukjes en maak er een sausje met mayonnaise, soja saus en wasabi bij. Erg lekker! 

Het uur wordt altijd langer, maar om kwart voor zeven nemen we afscheid tot volgende week. Ik bestel Vietnamees voor mijn avondeten en Rick hamburgers zonder broodje. Het laat precies onze voorkeuren qua eten zien. Rick is een vleeseter en ik ben dol op Aziatisch eten. 

Het was een heerlijke dag en daarom vind ik dit seizoen zo fijn. Ik heb weinig pijn en zulke dagen zijn natuurlijk favoriet. Het geeft me veel meer energie. 

4 reacties:

Anja L. zei

Leuk die kleurige foto’s van de kermis attracties.
Ik las dat er in het Zocherplantsoen hier ook beschilderde bankjes zijn, ik ga ze zaterdag zoeken.
Fijn dat het eindelijk goed weer is, hier gaan we ook een mooie periode krijgen.
Fijne vrijdag.

Anoniem zei

Wat een geweldige foto’s, al die felle kleuren,zo leuk!
21 graden is al een heerlijke temperatuur.
Hier gaat het ook beter weer worden. Altijd fijn zeker met een lang weekend voor de boeg.
Fijne vrijdag
Carla

Petra zei

@Anja - ik ben benieuwd hoe die bankjes er uitzien

Petra zei

@Carla - jullie hebben ook.een lang weekend?