Onze webcam

Cul-de-sac Cam

woensdag, juni 14, 2023

Over een winderige woensdag

Voor de tweede dag achtereen moet Rick er vroeg uit. Dit keer gaat hij naar zijn kantoor in Rosslyn. Terwijl ik mijn ontbijt aan het maken ben vertrekt Rick. 

Na mijn ontbijt begin ik meteen aan mijn sporten. Ik doe cardio en een bovenlichaam gewichtenroutine, die zeer pittig is. Hopelijk heb ik morgen niet teveel spierpijn. 

Het is pas kwart over negen als ik klaar ben. Ik ga naar boven om me op te frissen en alvast wat in te pakken voor onze reis naar Michigan morgen. Rick vertelde meer ondergoed nodig te hebben dus ik doe de was ook maar meteen. 

Dan bestel ik een nitro brew met kaneelpoeder van Starbucks en ga die bij de drive thru ophalen. Frankie overhandigt mij mijn koffie en hij herkent me duidelijk niet. Ik leg uit dat ik de vrouw van Rick ben, die iedereen kent. Frankie antwoordt dat ik dus degene met de dubbelgebakken egg white egg bites ben. Inderdaad, ze zien waarschijnlijk gewoonlijk alleen mijn knieen. 

Bij de Giant aan de overkant ga ik een kort boodschappenlijstje afwerken. Dan rijd ik naar het centrum van Vienna. Daar loop ik Church Street een stuk en maak een aantal foto's. Bij Greenheart koop ik een fles Detox om mee op reis te nemen. 








Mijn themafoto van vandaag: oude en nieuwe borden

Vandaag staan er weer een paar bankjes op mijn lijstje, maar ik kan ze geen van beiden vinden. Echt zin om op zoek te gaan heb ik ook niet, dus dat komt later wel. 

De tijd gaat snel en het loopt al bij twaalven als ik thuiskom. Ik maak mijn lunch vandaag met bloemkoolbrood, sardientjes en Perzische komkommertjes. Ik eet het buiten op het deck op, hoewel het wel enorm waait. 

Judith belt voor onze wekelijkse virtuele lunch. We praten nog niet lang als Rick een sms stuurt dat onze autoverzekeraar besloten heeft onze polis niet te vernieuwen. Dat is een schok want we hebben die verzekeraar al sinds we getrouwd zijn. 

Rick wil duidelijk weten waarom, maar is in een vergadering. Ik wil het ook weten en beloof Judith terug te bellen. Het blijkt dat we teveel schadeclaims hebben ingediend. Zou fijn geweest zijn als ze ons hadden laten weten dat dit op het punt stond te gebeuren. 

Gelukkig zijn wij natuurlijk niet de enigen en heeft USAA zelfs een speciale Agency, die hun ex-klanten helpt een nieuwe verzekeraar te vinden. Ik tref daar een heel aardig iemand en na meer dan een uur hebben we een nieuwe verzekeraar. We balen wel, maar gelukkig is de premie niet enorm. 

Daarna bel ik nog een uurtje met Judith en word het deck bijna afgeblazen door de wind. Dat is jammer, want verder is het wel mooi weer. Als ik afscheid van Judith heb genomen ga ik zoveel mogelijk in de luwte zitten. 

Rick komt thuis en maait het gras voor het huis. Dan merkt hij dat ons irrigatiesysteem niet goed werkt. Er blijkt opeens heel weinig waterdruk te zijn. Dat gebeurde vanochtend ook en onze buren hadden er gisteren ook last van. Heel vreemd!

We maken het onszelf makkelijk voor het avondeten en halen Grieks van Plaka Grill. Rick heeft nog heel wat te doen vanavond. Ik ben vrijwel klaar. Het plan is morgenochtend om zeven uur te vertrekken. Eens kijken of we dat gaan halen. 

11 reacties:

Reny zei

Wat vreemd dat jullie verzekeringsmaatschappij geen "alert" had gestuurd, zeker als je al zo lang klant bent!

Goede reis en een fijne vakantie.

Petr@ zei

Balen zeg, dat de verzekering zo plotseling wordt opgezegd. Gelukkig ben je goed geholpen een alternatief te vinden.

Grappig dat ze nu bij Starbucks ontdekken wie de vrouw van de dubbel gebakken egg white egg bites is. En hopelijk vergeten ze de kaneel op de koffie nu ook niet meer.

Goede reis naar Michigan!

Anja L. zei

Raar dat de verzekeraar niet even een melding vooraf heeft gegeven. Gelukkig ben je goed geholpen.
Goede reis vandaag.

Anoniem zei

Vreemd hoor die verzekering.
Vandaag hebben jullie een lange tocht voor de boeg. Goede reis en een fijn en
gezellig weekend in Michigan.
Groetjes Wil

Anoniem zei

Vervelend van jullie autoverzekering. Altijd weer een gedoe maar gelukkig heb je snel een nieuwe verzekering kunnen regelen.
Goede reis en veel plezier in Michigan!
Groetjes
Carla

Petra zei

@Reny - we zijn er best boos over. Maar ja, niets aan te doen.

Petra zei

@Petra - het was echt grappig. De kaneel zit er de laatste tijd keurig op.

Petra zei

@Anja - Dank je wel!

Petra zei

@Wil - wij vinden het ook heel vreemd. Kennelijk zijn ze strenger geworden.

Petra zei

@Carla - Dank je wel!

BiancaMA zei

Wat vervelend van jullie verzekering zeg, gelukkig wel een andere gevonden.
Geen idee of dit ook in NL gebeurt, zelf in ieder geval niet meegemaakt.

Hihi, leuk dat ze bij Starbucks nu weten wie de dubbel gebakken eggbites steeds besteld!