Onze webcam

Cul-de-sac Cam

donderdag, juni 01, 2023

Over de tandarts en een wasbeurt voor VLINDR

Als ik beneden kom wil ik net als iedere dag een mok met de door Rick gezette koffie inschenken. Maar er zit enkel water in de kan. Dit is al de derde keer dat dit gebeurt, terwijl Rick de koffie er wel in heeft gedaan. Hopelijk gaat het apparaat niet stuk.

Rick maakt zich klaar terwijl ik ontbijt en ik ren alvast wat op de plaats. Dan gaan we naar Starbucks voor onze koffies. En jawel, ze zijn het kaneelpoeder (overigens heel erg lekker!) op mijn nitro brew weer vergeten. Het is er zo op gestrooid, maar Angie voelt zich duidelijk bezwaard dat het telkens gebeurt. 

We hebben weinig tijd voor Pokemon Go vanochtend, want mijn personal training is vandaag al om negen uur. Sharon maakt alle gewichten net iets zwaarder dan gewoonlijk en dat gaat wonderbaarlijk goed. 

Na het halve uur ga ik op zoek naar een foto voor het nieuwe maandthema Oud en Nieuw. Ik zie nog bloeiende en een uitgebloeide paardenbloem en dat wordt de inzending van vandaag. Ik denk dat dit thema niet zo makkelijk zal zijn. 


Voor ik echt klaar ben met sporten trap ik nog een tijdje op mijn Scoop. Dat ding zorgt ervoor dat mijn heupen veel en veel minder pijn doen. Ik ben nog steeds blij met de aankoop.

Op het moment heb ik regelmatig last van spierkrampen in mijn onderbenen. Er wordt gezegd dat augurkensap daartegen helpt. Ik heb nog wat augurkensap waterijsjes en die zijn ook nog eens heel lekker. Eens kijken of het hierdoor verbetert.


Na mijn gewoonlijke Duolingo lessen en woordenspelletjes is het alweer tijd voor het middageten. Ik maak dezelfde lunch al dinsdag en eet die op het deck op. Het is een eenvoudig maal, maar ik vind het erg lekker. 

Om een uur moet ik bij de tandarts zijn om mijn permanente kroon erin te laten zetten. De vorige keer voelde ik daar vrijwel niets van, maar deze tandarts heeft andere methodes. Het wordt pijnlijker dan ik had verwacht en na afloop heb ik een flinke hoofdpijn.

Toch ga ik mijn lijstje boodschappen nog even afwerken. Bij Whole Foods haal ik een snack voor het happy hour vanavond. Dan ga ik naar Greenheart voor mijn groentensap. Ondertussen fotografeer ik wat bloemen in Vienna. Dat stemt me altijd vrolijk. 




Als laatste rijd ik naar Walgreens om medicijnen op te halen. Ik breng alles thuis en dan valt me op dat mijn auto kennelijk onder een boom met vogels heeft gestaan. Hij zit onder de vogelpoep. Hij heeft sowieso hard een wasbeurt nodig. Cruz n Shine maakt de VLINDR weer glimmend blauw. 

Mijn energie is op en het is later dan ik had gewild. Het heeft geen nut om nog naar het zwembad te gaan, want het zwemteam begint bijna met trainen. In plaats daarvan neem ik wat ibuprofen in en ga me ontspannen op mijn hangmatstoel.

Voor we aan het happy hour beginnen breng ik een zak met baby paksoi naar de overburen. Zelfs als Rick er ook van meegegeten had had ik veel te veel gehad, maar nu ik het alleen als ontbijt eet helemaal, Na een berichtje aan de email groep van ons plein waren drie mensen geinteresseerd, maar Mark als eerste.

 Dan is het tijd om ons klaar te gaan maken voor het happy hour met Christine en Chuck. We hebben er salami en manchego kaas bij. Zoals altijd wordt het uur meer een uur en een kwartier. We blijven van de happy hours genieten. 

Rick haalt zijn eten vanavond van de food truck bij het zwembad halen. Dat zijn empanada's, quesadilla's en burrito's. Niets voor mij dus, ik bestel Chinees van Lotus Garden. Een lekker einde van een drukke dag.


4 reacties:

Anja L. zei

Jammer dat het nu zo pijnlijk was om je nieuwe kroon te plaatsen.
Goed dat je de baby paksoi kwijt kon in de straat, zonde om weg te gooien. Leuk idee trouwens om dat in de email groep te vragen, daar had ik nooit aan gedacht.
En nu is het alweer vrijdag, wat gaat de tijd toch snel.

Anoniem zei

Fijn dat je je nieuwe kroon nu hebt, maar wel vervelend dat het zo’n pijn deed.
Wat bijzonder, augurkensapwaterijsjes. Ik had daar nog nooit van gehoord en ook nog nooit ergens gezien. Zal vast een bijzondere en frisse smaak geven.
Wij vertrekken straks naar Valkenburg voor een weekje vakantie. Het wordt mooi weer gelukkig, dus we gaan er veel fietsen.
Groetjes
Carla

Anoniem zei

Ik denk dat je naar de dokter moet gaan voor de pijn in je onderbenen. Om bloedklonten uit te sluiten vanwege de covid spuiten. Vraag om D-Dimer test voor alle zekerheid.
Met vriendelijke groet, K

Petra zei

@Anja - die emaillijst is heel handig voor van alles en nog wat

@Carla- veel plezier!

@K - die krampen zijn niets nieuws. Ik heb ze bij tijd en wijle en ik weet de oorzaak. Maar dank je voor je bezorgdheid.